Spánok a kúzla

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Frosty píše: 2 Vallun: No nevím, já tedy planárku bez Valygara dělám a s žádným masem se netahám 8-) On jde totiž pře vstupem do planárky normálně vyhodit z družiny ;-)
jj, ale nějakou dobu jej mít musíš - a když má vybranou svou milou 6ti člennou družinku, tak je to problém:( Já soobně, jelikož jej nechci zabíjet, si před planárkou nahodím jeho tělo do batohu přes SKčko...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

azbest: Kdyžtak někam uploadni ten save :-P
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
azbest-Lovec nemrtvych
Sigilan

Příspěvek od azbest-Lovec nemrtvych »

sevencreature píše:azbest: Kdyžtak někam uploadni ten save :-P
ok idem ho pohladat, ak ho najdem tak uploadnem
azbest-Lovec nemrtvych
Sigilan

tak som pozrel, save mam len z poslednej prejdenej hry za MAGA, tam som mal nieco cez 35 dni, co je dost ale to je sposobene tym, ze som obcas aj kvoli kuzlam spal, aby som ako hlavna postava mal aspon aky taky prinos. v hre predtym, co som hral za trpaslika bojovnika som to stihol v danom case a snad to stihnem aj teraz s paladinom, tak potom to uploadnem.
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

no jo...holt ale kvůli nějakému rychlostnímu rekordu já osobně fakt rpg nehraji...od toho jsou jednoduché střílečky ;-) prostě by mě nebavilo takovou skvělou hrou jak o je baldur jen tak proletět :roll: 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
azbest-Lovec nemrtvych
Sigilan

alexa píše:no jo...holt ale kvůli nějakému rychlostnímu rekordu já osobně fakt rpg nehraji...od toho jsou jednoduché střílečky ;-) prostě by mě nebavilo takovou skvělou hrou jak o je baldur jen tak proletět :roll: 8-)
vsak ja suhlasim ale uvedom si, ze ja som to este predvcerom za rychlostny rekord vobec nepovazoval, az ked som pocul tie vase casy ze 80 dni a spol :shock:
Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

Já teda taky nevidím žádnej problém v tom dohrát to pod 30 dní. Já to dávám s mágem docela v klidu za takových 60. A to spím v planárce kvůli učedníkům, jak psal Yachiko, a taky kvůli kouzlům. Mívám v partě vždycky minimálně 3 kouzelníky. Za bojovnickou partu to potom nemůže být moc velkej problém.
Ale taky pro mě není problém mít herní čas přes 120 dnů.
A co se týče postihů za únavu, tak ty jsou naprosto nepodstatné, -1 k zásahu. Většinu hry vždycky hraju s unavenou partou.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Tafif píše:A co se týče postihů za únavu, tak ty jsou naprosto nepodstatné, -1 k zásahu. Většinu hry vždycky hraju s unavenou partou.
Ale tuším tu někdo (Tokkar?) onehdá psal, že se postupem času ty postihy zvětšují..
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

Frosty: Myslíš tím, že se sčítají? Nikdy jsem si toho nevšim. A to mám vždycky nastavený, aby se mi zobrazovaly hody. I když ve dvojce se v tom zas tak moc nevyznám. V jedničce se ale postihy určitě nesčítají.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

azbest-Lovec nemrtvych píše:vsak ja suhlasim ale uvedom si, ze ja som to este predvcerom za rychlostny rekord vobec nepovazoval, az ked som pocul tie vase casy ze 80 dni a spol :shock:
a to sa ti vážně nezdalo divné, žejsi to dohrál tak rychle? :roll:
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

azbest-Lovec nemrtvych píše:ja tak prechadzam odjakziva, dokonca pri prvom prejdeni som spal asi tri krat. da sa to prejst celkom v pohode
:shock: :-? :roll: ;-) :anxious: :think: :doh: :wall: :snooty: :hand: :liar:

Tak to je blbosť na n-tú!!! Nemožné.
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Arronax: Souhlasím. Člověk nedokáže vydržet fungovat s tím, že bude spát 3x za měsíc :lol:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Syf
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Syf »

No, používání kouzel naučej zkušenosti, pozdějc mody a vyšší obtížnost...do teď nemůžu pochopit, jak jsem mohl jet 1. hru bez SS :?: :idea: . Jinak poslední dobou se snažívám spát co nejmíň, prostě trochu hospodařit s kouzlama(no a k tomu raděj mágy než zaklínače, to pak někdo s mym přístupem musí hodně vybalancovat knihu ;-) ).
Which is worse - the sleep which never ends or that which never comes?
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

7c: Tak to hej, to by bol tuná azbest superčlovek. :lol: :lol: :lol:
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
yossarian
Sigilan

Příspěvek od yossarian »

sice to není o spánku, ale o kouzlech ano, takže:
může mi někdo vysvětlit rozdíl mezi dispel(rozptyl) a remove(odstraň) magic? jedno má v popisu oblast, druhé postavy, ale v praxi mezi nimi nevidím žádný podstatný rozdíl ....
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“