jj, ale nějakou dobu jej mít musíš - a když má vybranou svou milou 6ti člennou družinku, tak je to problém:( Já soobně, jelikož jej nechci zabíjet, si před planárkou nahodím jeho tělo do batohu přes SKčko...Frosty píše: 2 Vallun: No nevím, já tedy planárku bez Valygara dělám a s žádným masem se netahámOn jde totiž pře vstupem do planárky normálně vyhodit z družiny
Spánok a kúzla
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- azbest-Lovec nemrtvych
- Sigilan
- azbest-Lovec nemrtvych
- Sigilan
tak som pozrel, save mam len z poslednej prejdenej hry za MAGA, tam som mal nieco cez 35 dni, co je dost ale to je sposobene tym, ze som obcas aj kvoli kuzlam spal, aby som ako hlavna postava mal aspon aky taky prinos. v hre predtym, co som hral za trpaslika bojovnika som to stihol v danom case a snad to stihnem aj teraz s paladinom, tak potom to uploadnem.
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
no jo...holt ale kvůli nějakému rychlostnímu rekordu já osobně fakt rpg nehraji...od toho jsou jednoduché střílečky
prostě by mě nebavilo takovou skvělou hrou jak o je baldur jen tak proletět

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- azbest-Lovec nemrtvych
- Sigilan
vsak ja suhlasim ale uvedom si, ze ja som to este predvcerom za rychlostny rekord vobec nepovazoval, az ked som pocul tie vase casy ze 80 dni a spolalexa píše:no jo...holt ale kvůli nějakému rychlostnímu rekordu já osobně fakt rpg nehraji...od toho jsou jednoduché střílečkyprostě by mě nebavilo takovou skvělou hrou jak o je baldur jen tak proletět
![]()

- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Já teda taky nevidím žádnej problém v tom dohrát to pod 30 dní. Já to dávám s mágem docela v klidu za takových 60. A to spím v planárce kvůli učedníkům, jak psal Yachiko, a taky kvůli kouzlům. Mívám v partě vždycky minimálně 3 kouzelníky. Za bojovnickou partu to potom nemůže být moc velkej problém.
Ale taky pro mě není problém mít herní čas přes 120 dnů.
A co se týče postihů za únavu, tak ty jsou naprosto nepodstatné, -1 k zásahu. Většinu hry vždycky hraju s unavenou partou.
Ale taky pro mě není problém mít herní čas přes 120 dnů.
A co se týče postihů za únavu, tak ty jsou naprosto nepodstatné, -1 k zásahu. Většinu hry vždycky hraju s unavenou partou.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
bývají na konci zdobeny žaludy.
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
a to sa ti vážně nezdalo divné, žejsi to dohrál tak rychle?azbest-Lovec nemrtvych píše:vsak ja suhlasim ale uvedom si, ze ja som to este predvcerom za rychlostny rekord vobec nepovazoval, az ked som pocul tie vase casy ze 80 dni a spol

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Syf
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No, používání kouzel naučej zkušenosti, pozdějc mody a vyšší obtížnost...do teď nemůžu pochopit, jak jsem mohl jet 1. hru bez SS
. Jinak poslední dobou se snažívám spát co nejmíň, prostě trochu hospodařit s kouzlama(no a k tomu raděj mágy než zaklínače, to pak někdo s mym přístupem musí hodně vybalancovat knihu
).

Which is worse - the sleep which never ends or that which never comes?