AlieN píše:k těm aktivitám: já se nechám klidně strhnout ke všemu

Asi tak nějak

...Tedy samozřejmě vyjma toho drogového dýchánku
A pokud bych to měl blíže specifikovat, tak:
- na sportovní a turistickou aktivitu se mnou
(samozř. budu-li provozu schopný) můžete počítat tak na 99%. I když volejbal jsem už dlóóuho nehrál

Ale jak v něm, tak ve fotbálku doufám, že by se jelo ve volném stylu - tedy jen zákl. pravidla
(žádný offside apod.
) Na volejbal mohu vzít míč 
- ad. paintball - pokud by byla příznivá cena a dostatek lidí - tak proč ne

- muzika, filmy a 'hardware' - notebook bohuž. nevlastním, takže jedinné čím bych mohl přispět jsou reprobedn...ičky. Na běžné hraní dostačují; na případné (kvalitní) ozvučení většího prostoru již však nikoli.
Filmy - v DivXu jich mám kolem 80i, DVD jen pár. Muzika - cca 6 plných DVD nejrůznějšího kalibru. Od Včelích medvídků

přes Hard&Heavy až po Beethovena...
Jinak otázka filmů a hudby všeobecně - myslím, že
(ač se to může zdát jako banalita) by nebylo od věci se konkrétně dohodnout kdo co vezme
(čímž samozř. ale nemyslím, aby sem všichni začali vypisovat svou audio/video téku a 'vyberte si'). Lidí je pravda sice dost, ale i tak by jsme nakonec mohli dopadnout jako v té příhodě se zaměstnanci 'Každý, Někdo, Kdokoliv, Nikdo'

- 'umělecké pásmo' - no na beton doufám všichni počítají s vystoupením básnického dua Nef & Ave

; navíc po přečtení OPsrázníčku mě napadlo, že by nebylo od věci shlédnout reprízu Neferitina tance za zvukového doprovodu Tafifa

- hraní DnD - za předpokladu, že by někde zbylo místo- nebráním se, avšak nikdy jsem to nehrál. Jinak bych byl asi jen coby pozorovatel a malinko si rozšířil svou představu
(modifikovaného člověče nezlob se
.... nebrat zas až tak doslovně samozř.
) papírového DnD
- přednášky - rád si něco poslechnu

Jinak jsem pro formu těch cca 15i minutových celků - hmmmm - proč se mi vybavila maturita

- jiné kulturní vyžití (karban, kostky apod.

) - v tomto směru se nám na nejrůznějších setkáních osvědčila hra 'aktivity'

Tu také mohu případně dovézti
P.S. jmenovka už je v rozpracování 
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...