Kdo je Shadowdancer? a co konkrétně umí? Já o tomto "povolání" mám své představy a nyní koukám že "něco" takového skutečně "reálně" existuje... tak by mě zajímalo jak moc se to shoduje s mým pojetím ;)
Kong Bao-tan:
Podle manuálu Shadows of Undrentide:
Stínový tanečníci, pracující na hranici mezi světlem a temnotou, jsou hbití mistři ve vykonávání různých triků. Jsou záhadní a tajemní, nikdo jim zcela nevěří, ale když je potkáte, vždy provedou nějaký zázrak.
Nejlepší stínoví tanečníci pocházejí z řad zlodějů, bardů a mnichů, ale i pro bojovníky, barbary, hraničáře a paladiny jsou schopnosti stínových tanečníků užitečné - umožňují jim zásáhnout jejich nepřítele s výhodou překvapení a netušenými dovednostmi. Stínový tanečníci z řad čarodějů, zaklínačů, kleriků a druidů se zaměřují na obranné schopnosti, které jsou pro toto prestižní povlání neodmyslitelné. Umožňuje jim sesílat kouzla z bezpečné vzdálenosti a rychle se pohybovat. Nehledě na své spojení se stíny jsou stínoví tanečníci stejně často dobrého i zlého přesvědčení. Své neuvěřitelné schopnosti mohou používat dle svého přání a s jakýmkoli záměrem.
Stínoví tanečníci pracují ve skupinách a nikdy nezůstávají příliš dlouho na stejném místě. Někteří své schopnosti také používají k pobavení obecenstva. Jiní pracují jako zloději a jejich schopnosti se jim hodí k průniku přes obranu a podvádění ostatních lidí. Všechny členy společnstva stínových tanečníků obklopuje aura záhadnosti a lidé okolo nikdy neví, co si o nich mají myslet a zde je považovat za dobré či zlé.
Hod kostkou: k8 Zacházení s: jednoduché zbraně, lehké brnění Body dovednosti: 6 + oprava inteligence
Požadavky
Pokud se chce postava stát stínovým tanečníkem, musí splnit následující kritéria: Dovednosti: Tichý pohyb (8. stupeň), skrývání (10 . stupeň), akrobacie (5. stupeň) Odbornosti: Uhýbání, pohyblivost
Schopnosti: Skrýt se pozorován Stínový tanečník je schopen použít schopnost Skrývání i ve cvhíli, kdy je někdo pozoruje. Stínové omámení Jednou za den může způsobit cíli iluzivní omámení, trvá po dobu pěti kol. Vyvolej stín jednou za den může povolat stín-společníka. Spolu s rostoucí úrovní stínového tanečníka se stává ještě mocnějším. Stínový únik Třikrát denně může vzvat stíny kolem sebe, aby mu pomohly. S rostoucí zkušeností získává bonus k utajování, snížení zranění a bonus k obranému číslu.
děkuji Geralte.
Vidím, že má představa se jednou vyjímečně shodovala... Jen jestli to chápu dobře, tak není problém být třeba mnich-mág a stát se Shadowdancerem (když se splní k tomu nutné podmínky)
Stinovej tanecnik ma jeste podle me kouzlo Vzhled ducha ne? Me zklamal jedine v tom ze neumi behat se skrytym modu, nevim proc, ale mel sem zaevidovany ze to umi:)
Wendeee píše:Stinovej tanecnik ma jeste podle me kouzlo Vzhled ducha ne? Me zklamal jedine v tom ze neumi behat se skrytym modu, nevim proc, ale mel sem zaevidovany ze to umi:)
Nn to má Asska :P mno když to SDčko řízneš mnichem tak je rychlej dost...
...There is no path too perilous, or hazard too great.
The specter of death does not daunt me...for I am already dead...
Giving birth to this nightmare is my most coveted dream.
I will see them all burn!
As my pain ends...theirs begins.
Budu jako Učedník Červeného draka získávat i nadále kouzla jako zaklínač, nebo jako UČd dostávám jen "dračí" bonusy a za účely magie musím cpát lvl do zaklínače?
Díky... Ono v tomto pripade "jenom" stači... si teda myslím ;)
Jen mě mrzí ty kouzla...:(( ale snad to bez nich zvladnu.
Planuji od 3.lvl (nebo vlastně 4.) přerušit zaklínače a jet UČd, toho dotáhnout na max (10, že) a pak dojet zaklínače... :)
Taky sem uvažoval nad WM.
A první postava byl mnich (jako doprovod mám tu bardku) a nějak sem zakejs na hřbitově s tím, že nemůžu porazit toho bose :((
to je dobry napad... staci ti dojst po magic missile, prvy featovy lvl za zaklinaca a ideeees
a za mnicha je to podla mna az prilis lahke... pokial mas tie cierne roby(haste) nejake z rukavic co davaju nejaky dmg, dracie botky(take cierne), alebo gargoyolske botky, ako helma posluzi dobre snad hocico... a ides na paste, bez stitu prechadza ruzovym sadom
weapon mastera som este neskusal, ale slubujem, ze sa k tomu dostanem...
Fama nihil est celerius. Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
Je to Gulnan(ta Gulnan)
Když společník zemře, objeví se v Tyrově chrámu, kam tě může bleskově odeslat cheatovní kámen návratu
...There is no path too perilous, or hazard too great.
The specter of death does not daunt me...for I am already dead...
Giving birth to this nightmare is my most coveted dream.
I will see them all burn!
As my pain ends...theirs begins.
Kong Bao-tan píše:Vysvětli to Gulnanovi... šel jsem na něj de facto hned jao do prní čtvrti... takže to je můj první boss... a hned mi pěkně zatápí
Gulnan je trošku tvrdý oříšek na 1. čtvrť. Na rozjezd bych spíš doporučil držet se herní linie a podívat se do Peninsula District...pak už je to více méně jedno...snad jen Black Lake si nechávám jako poslední.