Jinak Sev tek: http://www.voyager.cz/sevtrek/index.htm Tady jich je víc než dost
Edit: Magnusi, ten tvůj link je taky boží

Moderátor: sevencreature
je to něco jako tohle?Vampiria píše:EDIT: Mám postahované stripy parodií Star Štrek (v originále Sev Tek, ale ten se mi nepodařilo tehdy už nikde sehnat - a teď není ke stažení ani česká přeložená verse), znáte to někdo?
No, na rozdíl od Tebe (a asi většiny ostatních) já kapitánskou licenci mám:)sevencreature píše:myči podlah - Vallun a magnus (já vám dám apitány)
triumVIRát s ženskou?;)magnus píše:možná se přehodim na místo věděckýho důstojníka a do kapitánského křesla narvu triumviát Pikárd-Sisko-Janeway :))
Ale to není o písmenku, ale VIR je muž (přesně jako opak ženy:) Janeway do toho nenacepš;) Jinak sorry za rýpnutí:)magnus píše:sakra, vypadlo písmenkoVallun píše:triumVIRát s ženskou?;)
no jasně že s ženskou, přece nejsou buzny :) (na jednom křesle budou mít dost těsno)
jako trpaslíci... "ty potvory...." ;)magnus píše:jo takhleee.. ale tvoje námitka je zbytečná - ženský jsou teď už emancipovaný nebo jak se tomu říká.. prostě vlezou všude :)Vallun píše:Ale to není o písmenku, ale VIR je muž (přesně jako opak ženy:) Janeway do toho nenacepš;) Jinak sorry za rýpnutí:)
Nj, ale latina asi nemá výraz pro Švédy.Vallun píše:Ale to není o písmenku, ale VIR je muž (přesně jako opak ženy:) Janeway do toho nenacepš;) Jinak sorry za rýpnutí:)magnus píše:sakra, vypadlo písmenkoVallun píše:triumVIRát s ženskou?;)
no jasně že s ženskou, přece nejsou buzny :) (na jednom křesle budou mít dost těsno)
co takhle se zase bavit o star treku? :DJab píše:Nj, ale latina asi nemá výraz pro Švédy.![]()