Final Fantasy & iné japonské RPG

Kobky, města i pláně potřebují svého hrdinu (či padoucha). Aneb jeden človíček ve velkých příbězích.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
Nanaki
Sigilan

Příspěvek od Nanaki »

Lex píše:
Lex píše:Já jsem naopak zatím nebyl schopný „legálně“ sehnat, jakoukoliv kopii sedmého dílu Final Fantasy :(. Celkem smutné, neříkáte...?
Jsem již psal... :(
Zkus to tady, třeba budeš mít štěstí... : http://www.hrypresto.cz

Pokud ne, opravdu musí být VII úplně legální ? :oops:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Lex: Máš asi nejlepšího avatara, co jsem na phpbb viděl - alespoň v Cobaltu 8-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Katt
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katt »

Nanaki...FFP...to mi neco silne pripomina : ))
Sní androidi o ovečkách?
Nanaki
Sigilan

Příspěvek od Nanaki »

Katt píše:Nanaki...FFP...to mi neco silne pripomina : ))
8-)
Lex
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lex »

Nanaki píše:Zkus to tady, třeba budeš mít štěstí... : http://www.hrypresto.cz
Pokud ne, opravdu musí být VII úplně legální ? :oops:
Ihned jak se zase objevím v naší rodné zemičce, tak se na to mrknu ;). Jinak bych ale radši měl originál. Jsou prostě hry, které si kopírované nemohu pořídit „proti mému přesvědčení“ :D.
sevencreature píše:Lex: Máš asi nejlepšího avatara, co jsem na phpbb viděl - alespoň v Cobaltu :cool:
Dík za pochvalu ;). Plánoval jsem vložit animovaný portrét. Bohužel je limit 10000kB „nevyhovující“ :(. Zde náhled:
Obrázek
大丈夫 です。That's All ...унд дас ист нихтс алс дие wаhрhеит ^__^
Katt
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katt »

Hodne stesti u toho shaneni,me osobne se nepovedlo sehnat FF VII a VIII jako original na PC.
Sní androidi o ovečkách?
Nanaki
Sigilan

Příspěvek od Nanaki »

Lex píše: Ihned jak se zase objevím v naší rodné zemičce, tak se na to mrknu ;). Jinak bych ale radši měl originál. Jsou prostě hry, které si kopírované nemohu pořídit „proti mému přesvědčení“ :D.
No, nejlepší je zkusit obvolat bazary a prodejny a zeptat se, jestli FFVII nemají. Pokud to nevyjde, tak zkus třeba Annonci, občas se tam prodávají dokonce i originály. Případně si můžeš sám inzerát podat...
Lex
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lex »

Katt píše:Hodne stesti u toho shaneni,me osobne se nepovedlo sehnat FF VII a VIII jako original na PC.
Mě je vlastně jedno jestli to je pro PC nebo konzoly. Si to zahraji na PS... (sakra jsem jej rozbil) ...tak tedy na PS2 nebo na emulátoru. FF8 mám též pouze pro PS (originál) ;).
Nanaki píše:No, nejlepší je zkusit obvolat bazary a prodejny a zeptat se, jestli FFVII nemají. Pokud to nevyjde, tak zkus třeba Annonci, občas se tam prodávají dokonce i originály. Případně si můžeš sám inzerát podat...
Inzerát: vidíš tuhle možnost jsem jaksi přehlédl. Pouze bych tam musel napsat velký a tučný nápis „hledám originál“ :))). Jsem se už chtěl kvůli tomu podívat na nějaký Floh-Markt ;). Mě už přesvědčovalo hodně prodavačů „jj, to není problém... se dá objednat“ bohužel to nikdy nevyšlo :).
大丈夫 です。That's All ...унд дас ист нихтс алс дие wаhрhеит ^__^
crovax en-vec
Sigilan

Příspěvek od crovax en-vec »

Hmm... Tak já jen Septera Core. I když na tom japonci IMO nedělali, má to manga nádech.

Připojuji se k vám: Taky bych chtěl FF někde sehnat... :cry:
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...

Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
Wiskas
Sigilan

Příspěvek od Wiskas »

update - dohrál jsem Xenogears - 53 hodin, 75 lvl, takže zatím nejdelší hra od Square. A opravdu - mělo to :!: nejlepší :!: příběh jaký jsem zatím ve hře viděl. Jako hra to sice až na špici nedosahuje - prvních 20 hodin nebylo nic extra - ale když se to konečně rozjede tak je to skvělé.
Obrázek
Nanaki
Sigilan

Příspěvek od Nanaki »

Wiskas píše:update - dohrál jsem Xenogears - 53 hodin, 75 lvl, takže zatím nejdelší hra od Square. A opravdu - mělo to :!: nejlepší :!: příběh jaký jsem zatím ve hře viděl. Jako hra to sice až na špici nedosahuje - prvních 20 hodin nebylo nic extra - ale když se to konečně rozjede tak je to skvělé.
Pokud máš možnost si někde sehnat PS2, tak můžu doporučit sérii XENOSAGA (zatím dva díly). Je od stejných autorů jako XG a myslím, že příběh (až bude kompletní), se XG vyrovná.
Wiskas
Sigilan

Příspěvek od Wiskas »

Neměla Xenosaga náhodou být prequel ke XG :?: Přesněji první čtyři díly, při XG jako pátém? Nebo to nakonec změnili?
Obrázek
Valgard
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Valgard »

Ja som hrál akurát FF 7, ale nejako som to nedohral. Viem že som došiel do nejakého mesta kde boli všelijaké tie hazardné hry a tam som nejako zakysol. Mám dojem že mi zdrhol nejaký boss (možno Sephiroth ?), a potom som už nevedel čo ďalej. Potom som to chvíľu nehral, no a potom mi zase exnul disk, takže som to nedohral. Musím ale povedať, že charaktery a príbeh je veľmi dobrý. japonci fakt vedia. Možno sa do toho ešte niekedy pustím, len neviem kedy :).
Nanaki
Sigilan

Příspěvek od Nanaki »

Wiskas píše:Neměla Xenosaga náhodou být prequel ke XG :?: Přesněji první čtyři díly, při XG jako pátém? Nebo to nakonec změnili?
Měla, ale jestli bude, kdo ví ? V současnosti je jisté, že tenot příběh (myšleno XS 1a 2) bude mít díly jen tři. Jestli se později vytvoří další pokračování, s jiným příběhem, o tom se dá zatím jen spekulovat. Podle dvou současných dílů se nedá s jistotuo říct, jestli se XS odehrává ve stejné realizě, jako XG. Zatím je to pouze ve formě narážek, typu : hl. postava se jmenuje Shion Uzuki (Citan Uzuki ve XG), Erde Kaiser je až moc podobný Elementu G z XG atd...
Nanaki
Sigilan

Příspěvek od Nanaki »

Valgard píše:Mám dojem že mi zdrhol nejaký boss (možno Sephiroth ?)
Kdyby jsi tak věděl.... ;-)
Odpovědět

Zpět na „Další RPG hry“