Připojení na internet, p2p programy, problémy

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Wiskas píše:Zde je další problém:
mám doma dva PC, z nichž jeden je připojen k Internetu přes sdílenou wifi. Chtěl bych aby na Internet mohl i ten druhý, ale router je nastaven pouze na určité IP. Takže řešení by asi bylo vytvořit lokální subsíť, která bude přes proxy připojená na router a přes něj na Internet. Problém je v tom, že se v tom moc nevyznám a neznám žádný free proxy s jednoduchým nastavením, takže bych buď potřeboval poradit s proxy, nebo jakékoli jiné řešení, které bude fungovat.

Musíš sa pripojiť na ten počítač ktorý máš na net pomocou lokálnej siete a nastaviť aby mohli počítače v lokálnej sieti využívať tvoj pístup na net. Takto nejak to máme aj v predajni ale nakolko som to bližsie neskúmal, podrobnejšie ti neporadím. Prípadne sa nato potom môžem mrknúť a popísať to podrobnejšie ;-)
Lumtr
Sigilan

Příspěvek od Lumtr »

Taky jsem to měl takhle chvíly doma nastavené. Nevýhodou je, že musíš mít puštěný ten počítač s přístupem, když chceš na internet. A rychlost se dělí, pokud s internetem pracují oba počítače současně. Zkus se domluvit se svým zřizovatelem internetu, mě to dělali technici od nich. Potřebuješ jen dvě síťové karty, lepší kabelové než bezdrát, s těmi jsou prý nějaké potíže.
QUIDQUID ERIT, SUPERANDA OMNIS FORTUNA FERENDO EST
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Ak máte niekto viac skúseností s torrentom, ako mám nastaviť, to aby si odomňa mohli sťahovať nejaký iso súbor ? Konkrétnejšie neviem, čo mám zadať ako tracker URL .
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

nuke píše:Ak máte niekto viac skúseností s torrentom, ako mám nastaviť, to aby si odomňa mohli sťahovať nejaký iso súbor ? Konkrétnejšie neviem, čo mám zadať ako tracker URL .
Tracker URL si s sebou nese torrent soubor, i když poseldní dobou se stává, že jsou často dole (ať už kvůli naprosto nelogickým americkým zákonům nebo z jiných důvodů).
Žralok, který štěká, nekouše.
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

OK. A ak mám nejaký iso súbor, ako to teda spravím, aby sa zobrazil v utorrente a fungoval ako seed, a mohli si ho ludia stiahnuť :?:
Cammaris
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cammaris »

nevym jestli to sem patří, ale mám problém s Mirandou
na internet sem připojenej přes druhej počítač,instalace jev pořádku
ale když se chci hodit online- hodí to chybu 11001 nebo tak nějak a zahlásí , že server kde se chci přihlásit, neexistuje
přitom mám nastaven standartní login.icq.com
Landor
Šifrovač

Příspěvek od Landor »

Cammaris: No nevím čím by to mohlo být, ale zkus se pohrát s nastavením.
V nastavení zkus změnit port z původního (nevím jaké čislo tam máš ty, takže si ho kdyžtak zapamatuj..), na 80, 433 nebo dát 0 jako random, případně pohýbat s ostatními nastaveními v té záložce.. jinak nevim.
Cammaris
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cammaris »

všechny tyhle možnosti sem už zkoušel
standartně tam mám 5190 dál jem zkoušel 0 ,80 ,443,433
nic :-?
přesně to píše tohle:
Unable to connect to ICQ login server
The server to which you are trying to connect does not exist. Check your spelling in M->Options->Network->ICQ.(chyba 11001)

no budu holt ladit dál :think: :eh:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

nuke píše:OK. A ak mám nejaký iso súbor, ako to teda spravím, aby sa zobrazil v utorrente a fungoval ako seed, a mohli si ho ludia stiahnuť :?:
Mrkni se někam na web na podrobnosti :-) Třeba http://www.p2pforums.com - najdeš tam odkazy na všechno + příslušné diskuse na řešení problémů.

Trackery najdeš skoro všude...
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Landor
Šifrovač

Příspěvek od Landor »

Znáte někdo rapget? Je to dobrý soft? Údajně jde přes to stahovat z megauplad, rapidshare apod. bez front.. přes ty stránky moc netahám, ale zaujalo mě to.
Tinnarr
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tinnarr »

Tak abych se k tomu vyjadril. z internetu nic nepotrebuju a nic nestahuju. tydle pochybny veci nesnasim protoze je to akorat pastva pro hackery a viry a ja sem vetsinou ten kdo ty zavirovany systemy dava zase dohromady.
Obrázek
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Tinnarr píše:...z internetu nic nepotrebuju a nic nestahuju...
Šťastný to člověk, který nic nepotřebuje... Nebo spíš nešťastný? :twisted:
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

To je teda exhumace... :lol:
Landor: Rapget dělá přesně to, co jsi napsal - pomáhá při stahování z veřejných úložišť.
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
Tinnarr
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tinnarr »

Ajantis píše:
Tinnarr píše:...z internetu nic nepotrebuju a nic nestahuju...
Šťastný to člověk, který nic nepotřebuje... Nebo spíš nešťastný? :twisted:
proč nešťastný?
Obrázek
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Landor píše:Znáte někdo rapget?
Nevím, jestli je lepší RapGet nebo US downloader (o kterém jsem pouze slyšel :-) ), ale teď jsem RapGet zkusil a jsem spokojený.

Potřeboval jsem vyjímečně stáhnout nějaká data z Megaupload.com, přičemž sloty byly tradičně obsazené :-? a stahování začalo bez problémů.

Není to nikterak cheatovací program AFAIK - u RapidShare musíš čekat jako normálně, ale RG se o to stará sám. Stejně tak Megaupload.

Čili RapidGet vřele doporučuji všem nešťastníkům, kteří z těchto serverů potřebují něco stáhnout :-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“