Arian píše:Naproti tom Jabe ani jeden z tvých roků neohrozil politické uspořádání v ČR
15. březen 1939, domnívám se, ohrozil politické uspořádání v našich zemích více, než rok 1989.
Já moc nemám rád tyhle numerologické eskapády. Historie se nedá rozkouskovat na nějaké uzavřené dekády či dvacitiletí.
Arian píše:Hned v úvodu bych ještě ale trpchu pokáral tvůj způsob prezentování názoru, který se mi čím dál tím častěji zdá docela dost agresivní - zvláště je rozdíl vidět ted po dvou měsících, co jsem na Sigil nechodil (a jestli tenhle trend uvidím pokračovat tak asi ani chodit nebudu.)
Z těch dvou měsíců, bez tvého ctěného dozoru, jsem tady sám měsíc nebyl. Což jistě dodává hrůzostrašné rozměry mému zvlčení.
Dal jsem si to práci a prošel si své příspěvky dva měsíce dozadu. Zjistil jsem, že jsem nikomu nevyhrožoval fyzickou ani jinou likvidací a nikoho jsem netýral a nikomu jsem neuložil jakkoukoliv formu postihu vrámci fóra. Mohu-li se optati, kde že to ta má agresivita leží?
Btw to jestli na Sigil chodíš či ne je čistě tvá věc, po které mi nic není.
Arian píše:Na způsoby vyjadřování některých jedinců se mi nelíbí to, že to svých přispěvků vkládáte sarkasmus, agresivitu, snažíté se zesměšni druhého. V tomto ohledu si napřiklad cením Valluna nebo Neferita kteří všechny své názory prezentují klidně, bez emoci, podpořené racionálními argumenty. Naproti tomu u jiných mám ten pocit, že když je něco podle nich úplná "pitomost", vystoupí s jednou či dvěma větami plnými oněh emocí jež jsem vypisoval výše a doufají snad či co, že pisatele srazí na kolena
K sarkasmu se klidně přihlásím, ale k agresivitě ne.
Ironii využívám k tomu, abych nějakou věc zřel z jiného úhlu či snad nejlépe nadhledu.
Nedomnívám se, že bych v tomto někdy překročil jisté hranice a pokud se snad někomu zadřel nějaký můj příspěvek pod kůži, tak nechť si optá sám sebe, zda to nebylo spíše jeho pravdivostí.
P.S. Rok 1948 není rokem počátků znárodňování. To jen tak na okraj.