Čekám miminko
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
No jak to tak sleduju, tak u některých možností hlasování začínám paní Calverovou opravdu litovat 

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Pan Bača - zapomínáš na starou pravdu která praví: "Nepleť se mezi muže a jeho ženu". Ale myslím si stejně, že paní Calverová - chudák ženská, jak ji tady nazýváme, má svého Calveru ráda a maximálně mu vynadá.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
No 7 statečných je lákavá možnost, ale paní Calverové bych sedmerčata nepřál. Nikdy mi neudělala nic zlého a tohle by byly galeje...
Hlasuju pro kluka páč pořád nevím nic vo oharkách ani netopejrech
, ale jak se tak dívám na obrázek Calvery napadá mě ještě hodný zlý a ošklivý...
A vůbec váhu, velikost a datum tipovat nebudeme
Senior má pravdu, nazývat paní Caleverovou paní Calverovou je zvěrstvo. Calvero kde jsi? Sděl jméno manželky
a rychle darebo 

Hlasuju pro kluka páč pořád nevím nic vo oharkách ani netopejrech

A vůbec váhu, velikost a datum tipovat nebudeme

Senior má pravdu, nazývat paní Caleverovou paní Calverovou je zvěrstvo. Calvero kde jsi? Sděl jméno manželky

...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Pan Bača - takže Ty jsi vlastně zodpovědný skoro za všechno!. Ale stejně dávej si pozor, člověk nikdy neví. A jinak- příteli budeš strejda a to má taky něco do sebe.
Já mám vlastní dva haranty - Kebuli a Neferit a pak mám tři neteře a jednoho synovce. To nářez. Jenže až na neteře od sestry jsou to už přerostlíci a dorostlíci a to už není ta správna stranda. Tebe čeká to nejleší, malí mimča jsou totiž nejvíc prima.
Já mám vlastní dva haranty - Kebuli a Neferit a pak mám tři neteře a jednoho synovce. To nářez. Jenže až na neteře od sestry jsou to už přerostlíci a dorostlíci a to už není ta správna stranda. Tebe čeká to nejleší, malí mimča jsou totiž nejvíc prima.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
- durana
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No tak aby som nezaostaval...
Hlasovanie ma celkom pobavilo a jeho priebezny vysledok este viac.
Tak len GL a hlavne aby z toho nevzniklo nejake prekavpenie v podobe mulata, alebo nieco podobne
(ak bude tvrdit ze ta farba je zo solarka, tak si radsej zbal kufre a... alebo radsej tie kufre zbal jej)
Hlasovanie ma celkom pobavilo a jeho priebezny vysledok este viac.
Tak len GL a hlavne aby z toho nevzniklo nejake prekavpenie v podobe mulata, alebo nieco podobne

(ak bude tvrdit ze ta farba je zo solarka, tak si radsej zbal kufre a... alebo radsej tie kufre zbal jej)
And if that Mocking Bird don’t sing and that ring don’t shine
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.