PISS 3 - obecná diskuze
Moderátor: yenn
Takže kdo to zabookuje
A pro kolik lidí?
Po zkušenostech asi nemá cenu domlouvat stravování, beztak si vsichni nakoupí listky.
Ale asi by to zase chtělo aspoň lehce zajednat příjezdovou večeři - t.j. obligátně kuřecí řízek s bramborem v X kusech.
Uděláš na to Vlasáku nějakej dotaznik?
A také by to opět chtělo stvořit thread se základními a detailnějšími informacemi ohledně data a místa konání, možnostmi dopravy alá http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?t=2396
Zapomenout bychom neměli ani na thread o "hromadné" dopravě na PISS.

A pro kolik lidí?
Po zkušenostech asi nemá cenu domlouvat stravování, beztak si vsichni nakoupí listky.
Ale asi by to zase chtělo aspoň lehce zajednat příjezdovou večeři - t.j. obligátně kuřecí řízek s bramborem v X kusech.
Uděláš na to Vlasáku nějakej dotaznik?
A také by to opět chtělo stvořit thread se základními a detailnějšími informacemi ohledně data a místa konání, možnostmi dopravy alá http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?t=2396
Zapomenout bychom neměli ani na thread o "hromadné" dopravě na PISS.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Tokkar, Vlasák - já jedu tento týden do Olomouce na knižní veletrh. Taky si jdu nafotit něco k přednášce, kterou jsme nabídli tak nějak společně s Tafifem i když já se spíše svezu na jeho zádech. Pokud tam budu, tak není problém zajet do Radíkova a vše dojednat. Potřebuji termín a počet lidí, o ostatní se postarám.
Navíc si asi vezmu Tafifa sebou - přímo v Radíkově je část Olomoucké pevnosti o které bude dělat přednášku a tak to nafotíme aby to chytlo formu.
Pošlete žádané a já potom ohlásím splnění úkolu.
Navíc si asi vezmu Tafifa sebou - přímo v Radíkově je část Olomoucké pevnosti o které bude dělat přednášku a tak to nafotíme aby to chytlo formu.
Pošlete žádané a já potom ohlásím splnění úkolu.

"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Tokkar: skrze stravu souhlas - minule to nakonec stejně dopadlo tak, že se vše dořešilo až na místě a radíkovským to nijak nevadilo. Nicméně informativně to od přihlásivších jako orientační stav vyzvědět můžeme. Podobně jako tu večeři (ta bude závaznější
).
Myslím, že na to není ani třeba dotazníku - zřídí se přihláškové téma, kam každý napíše své propozice a hotovo.
Čímž se dostávám k tomu - přesný počet teďka během pár dní asi dohromady nedáme. Přihlašovací téma klidně mohu založit, ale stejnak nám to asi "nestihne" dát finální obrázek nad účastí. Proto bych byl pro s radíkovskými vyjednat předběžnou rezervaci, tj. 27.4.-1.5. sem chceme přijet, bude nás cca 20; máte místo? Můžete nám dát týden, dva času na upřesnění (15-25 lidí)?
S tímto ještě jedna věc - počítám, že veškeré školáctvo bude mít 30.4. (pondělí) volno. Varianta jedna je udělat piss od pátku do úterka. Což nevím, zda je až tak úplně nejlepší (peníze a je to přece jen o den déle než normálně, což už by na někoho bylo třeba moc
), nicméně při zachování standardní délky se tu rýsuje zajímavá varianta - začít v sobotu, končit v úterý, oproti pátek-pondělí. První varianta má výhodu v tom, že v sobotu lze vyrazit nach Radíkov už ráno, tudíž se relativně zadarmo a aniž by se cokoliv více protahovalo získá půlden, oproti pátku, kdy většina z nás může vyrazit teprve až odpoledne.
Informační témata bych nahodil až teprvá se uvidí, zda je Radíkov z jejich pozice v inkriminovaný termín vůbec volný. Což pokud může Neferit Sr. vyzvědět z očí do očí, bylo by to zřejmě nejlepší.

Myslím, že na to není ani třeba dotazníku - zřídí se přihláškové téma, kam každý napíše své propozice a hotovo.
Čímž se dostávám k tomu - přesný počet teďka během pár dní asi dohromady nedáme. Přihlašovací téma klidně mohu založit, ale stejnak nám to asi "nestihne" dát finální obrázek nad účastí. Proto bych byl pro s radíkovskými vyjednat předběžnou rezervaci, tj. 27.4.-1.5. sem chceme přijet, bude nás cca 20; máte místo? Můžete nám dát týden, dva času na upřesnění (15-25 lidí)?
S tímto ještě jedna věc - počítám, že veškeré školáctvo bude mít 30.4. (pondělí) volno. Varianta jedna je udělat piss od pátku do úterka. Což nevím, zda je až tak úplně nejlepší (peníze a je to přece jen o den déle než normálně, což už by na někoho bylo třeba moc

Informační témata bych nahodil až teprvá se uvidí, zda je Radíkov z jejich pozice v inkriminovaný termín vůbec volný. Což pokud může Neferit Sr. vyzvědět z očí do očí, bylo by to zřejmě nejlepší.
- Neferit Sr.
- Sigilan
Vlasák - i když Tvůj lob byl určen Tokkarovi tak mi to jako informace stačí. Do neděle zjistím co je třeba a pokud to půjde tak i dříve.
Předpokládám, že potřebujeme potřebný počet cimer, jídelnu na stravu a pokud mají tak společenskou místnost v tomto případě pouze pro nás.
Neferit tam byla tak mi řekne jak to tam vypadá a já zařídím zbytek. Termím mě osobně vyhovuje-už budu po ISO a tak bud mít klid.
Jestli je potřeba cokoliv ohledně triček a jiných drobností, pomůžu jako minule-pohoda.
Předpokládám, že potřebujeme potřebný počet cimer, jídelnu na stravu a pokud mají tak společenskou místnost v tomto případě pouze pro nás.
Neferit tam byla tak mi řekne jak to tam vypadá a já zařídím zbytek. Termím mě osobně vyhovuje-už budu po ISO a tak bud mít klid.
Jestli je potřeba cokoliv ohledně triček a jiných drobností, pomůžu jako minule-pohoda.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
No po zkušenostech z minule bychom asi zabrali pokoje v horním patře, kde je i společenská místnost. odhadovaný počet 20-25 lidí
4-5 pokojů, který do konce března určitě upřesníme. Ono myslím bude stačit říct, že už jsme tam loni na stejný termín byli.
Ten příjezd bych asi nechal individuálně.
Já rozhodně plánuju páteční příjezd, už kvuli logistice (projektor, trika, ...).

Ten příjezd bych asi nechal individuálně.
Já rozhodně plánuju páteční příjezd, už kvuli logistice (projektor, trika, ...).
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Senior: Pokud se nejedná o čtvrtek, klidně tam zajedu s tebou. Stejně mám knížku na vrácení, tak ti ji alespoň budu moct předat. Kdyžtak se ozvy přes Juniorčino icq.
Teď si nejsem úplně jist, nahoře, v patře se společenskou místností je buď 5, nebo 7 pokojů a to po pěti lidech. Pokud se nás nesejde opravdu hodně, asi se nám celé patro zabrat nepodaří. Každopádně doufám, že nikdo nebude chtít spát v chatkách.
Co se příjezdu týče, tak dostavit se na místo až v sobotu ráno určitě vyjde o dost levněji, ale zase ta první noc stojí za to. Je to taková seznamka.
Teď si nejsem úplně jist, nahoře, v patře se společenskou místností je buď 5, nebo 7 pokojů a to po pěti lidech. Pokud se nás nesejde opravdu hodně, asi se nám celé patro zabrat nepodaří. Každopádně doufám, že nikdo nebude chtít spát v chatkách.
Co se příjezdu týče, tak dostavit se na místo až v sobotu ráno určitě vyjde o dost levněji, ale zase ta první noc stojí za to. Je to taková seznamka.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
bývají na konci zdobeny žaludy.
- Neferit Sr.
- Sigilan
- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
Budeš muset ovekslovat Kebuli
Jo lidé Sigilští hlavně organisátoři PISS 3, je nějakej limit na přihlášky??? Pokud jsou závazný nebo tak něco... Jenom doufám, že se to už někde neprobíralo...
EDIT:Díky Vlasáku...

Jo lidé Sigilští hlavně organisátoři PISS 3, je nějakej limit na přihlášky??? Pokud jsou závazný nebo tak něco... Jenom doufám, že se to už někde neprobíralo...
EDIT:Díky Vlasáku...
Naposledy upravil(a) KEBULE dne 6.3.2007 16:46, celkem upraveno 1 x.
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Kebule: přihlášku je dobré hodit tehdy, kdy je velmi pravděpodobné, že se zúčastníš. Pokud např. víš, že máš vedle toho jinou akci a je to mezi nimi 50-50, tak je lepší si nejdřív vyřešit, kam teda pojedeš, a pak teprve se přihlásit. Tj. přihláška je o tom "chci jet a pokud se něco nestane, pojedu" a ne o tom "chci jet, ale objektivně nevím, jestli pojedu".
Jak tu někde padlo, rámcově by bylo dobré mít jasno do konce března. Dílčí změny jde samozřejmě udělat i poté, ale měly by to být pouze "neodkladné" změny.
Jak tu někde padlo, rámcově by bylo dobré mít jasno do konce března. Dílčí změny jde samozřejmě udělat i poté, ale měly by to být pouze "neodkladné" změny.