crovax en-vec píše:tak za tu větu očekávej chřestýše v posteli[/size]![]()
![]()

Moderátor: Sadako
Ale no tak! To bys mu snad neudělal (nebo jsi všeho schopný?crovax en-vec píše:Valgard: Jo jasně, je to tvůj názor... (tak za tu větu očekávej chřestýše v posteli)![]()
![]()
Tak to jsem napnutá jak kšandy, kdo bude mít ostřejší brkTokkar píše: Ha, ha. Naostřete si pera pisálkové. SOUBOJ začíná.
Dva se perou a ostatní se baví.
Hele, já zas pro změnu šílím ze snahy žít normálně, takže celkem chápu. Myslím ale, že kdyby člověk z něčeho nešílel, byla by to nuda.crovax en-vec píše:Nef: dělám si samozřejmě srandu, od toho jsou ti smajlíci... Já si totiž dělám ze všeho srandu, nebo bych asi zešílel...
Na tvůj dotaz, myslím spíš, že to první. Alespoň u mě to tak je. Múzu dodávají cigaretky pod hvězdami![]()
A neustálé odříkání textu nahlas
Věř mi, mě vůbec nevadí, že nejsem první. Když jsem první, propadám záchvatům červenání seKOFi píše:Neferit: Pěkné, pěkné.. - kdyby tady nebyla se svou BG tvorbou též Vampiria, tak jsi pro mě číslo jedna![]()
Možná zkusím napsat i nějakou editovanou - tj. obsáhlejší - verzi, ale to je zatím pouze ve hvězdáchCeBrk píše:Opravdu pěkné a místy i vtipné. Jen je to podle mého pochybného vkusu trochu moc stručné. Tím myslím, že některé rozhovory, popisy osob, lokací, a tak podobně, by snesli detailnější popis. Na druhou stranu, ono je to tak možná schválně. On ten rychlý spád má také lecos do sebe. Ale jak říkám. Pěkné.