2) Společníci v Jade Empire jsou naprostí tupci. Daleko užitečnější jsou v režimu podpory. Je to až frustrující vidět, jak po vás jde 7 nepřátel a váš parťák je zaražený o sloup.

Moderátor: sevencreature
Zajímavé, nevím o žádném procesoru standardně taktovaném na 4,2 GhzJab píše:1) Btw dual-processor se tam opravdu píše a opravdu to je na 4,2 ghz
Píše se to v BIOSu, woe. Btw pokud bys někdy nedej bože chtěl pracovat v zákaznické podpoře nějaké počítačové firmy, tak mi dej vědět její název. Abych se jí mohl vyhnout. Aneb "to je vozová hradba, tomu ty nerozumíš."sevencreature píše:Zajímavé, nevím o žádném procesoru standardně taktovaném na 4,2 GhzNení to náhodou jeden z těch "je to dvoujádro, voe, a 2 x 2,1 Ghz se přece musí rovnat 4,2 Ghz, voe" procesorů?
![]()
KotOru je to hromsky podobné. Hra je to velmi zábavná. V podstatě nemá slabá místa. Především lokace jsou nádherné a rozmanité (od sféry nebeských démonů po temné lesy).sevencreature píše:A jinak se ti teda Jade Empire s odstupem líbí? Ve srovnání s KotORem?
Obdobně jsem na tom byl já. V aréně jsem též snižoval na poslední souboj, ale to jsem si myslel, že budu bojovat opravdu se všemi předchozími soupeři. Kdybych věděl, že je jich jen pár, tak to asi zvládnu. Pak jsem ještě snižoval při souboji se třemi vlastními kopiemi. Ale jinak snad vše na střední.Carlos píše:Na jakou jsi hrál obtížnost? Já většinu hry na střední, ale při soubojích v aréně (poslední dva, tuším) jsem musel chtě nechtě snižovat.
Papírová a v ní vysunovací DVD obal. Obsahuje DVD, soundtrack, manuál a velký plakát.sevencreature píše:Hmm, z jakého materiálu je vaše krabička Jade Empire? A co všechno balení obsahuje?