MCZ:

Pokud máte o SC 2 nějaké iluze, tak doporučuji strávit týden dva hraním Starcraftu na battle.netu - očekávat, že si Blizzard bude pod sebou podřezávat větev a vytvoří něco, co drtivá většina hráčů a fanoušků nechce může jen hodně naivní hráč

Moderátor: sevencreature
No - sice tedy také netuším co si přesně představuješ pod pojmem 'epická bitva', ale závěrečnou bitvu u hory Hyjal ve W3 bych si (v porovnání s ostatními) šarvátkou asi označit netroufl. (btw - ty už jsi SC2 dohrál že hodnotíš ty šarvátky a bitvy které tam jsou? Já měl za to, že jsi zatím viděl jen dvě promo videa ;))MCZ píše:7c: ať tedy těm bitkám, co jsou ve W3/SC2 k vidění, říkají šarvátky a ne epické bitvy, sakra.
Vždyť jsem přece psal dojmy z videí, kde ukazovali "epickou bitvu", tvou narážku prostě nechápu.Frosty píše:(btw - ty už jsi SC2 dohrál že hodnotíš ty šarvátky a bitvy které tam jsou? Já měl za to, že jsi zatím viděl jen dvě promo videa ;))
Amen. A naprostá většina lidí, kteří si kupují a hrají hry od Blizzardu nic jiného nechce.MCZ píše:"Invence sice na bodu mrazu, ale je to StarCraft a je to DirectX 10 a to nám stačí!"
LOOOL hrál si někdy SC po netu? S někym kdo nebyl spoužák ze třídy a uměl to hrát? S timhle rozhodně nesouhasim. Když na mě budeš jen tak posílat armu tak s největší pravděpodobností prohraješ. Ano za zergy se to dá uskutečnit ale pokud je nepřítel zakopanej (např 5 bunkrů s marínou, za tim maso maríny + siege tanky) tak s timhle nepochodíš. Ano, zakempenej hráč= v 95% praženej hráč protože jako zerg zaexpim mapu a tobě dojdou suroviny. Ale v tomhe případě, kdy nechci čekat až terran vyjde ven, tak použiju nějakej drop nebo high tech (guardiani atd). Navíc musíš jednotky ovládat, je sice pěkný že mám 20 lingu a 5 mutů a zaútočim najdenou proti tanku a 10m+m ale když mutama nezničim tank tak prostě prohraju (stimpack + medic je základ prozi Z)Hamster píše:
Posílání jednotek na smrt je víceméně hlavním principem boje v SC1, tak v čem tohle bude lepší?
A to je chyba, jak sem se včera dozvěděl, tak SC2 je prej stejně jako W3 progamingová hra ještě před vydáním. A koukněte jak W3 skonči? Nad vodou ho drží jen DotA. Taky sem zaslech že se spekulovalo o W4...Tinnar píše: MCZ: SC2 je strategie delana na miru progamingu.
To chce jen trochu cviku. Na rozdíl od regulérního hraní (rush považuju za trapárnu) totiž rushování nevyžaduje žádnou taktiku ani strategii. Pouze je zapotřebí mít bleskově nacvičenou sekvenci úkonů, která tě dovede k tomu, že zaútočíš s malou skupinou velice brzo (jako optimální čas stavby určitých budov, jednotek atp.). To už je prostě naprostá degradace strategický hry.wosmahl píše:2 Hamster: Rushovat dokáže každej, ale dobře rushovat, to už každej nedovede.