Sigil Team

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět

Poškozuje Sigil Team uživatele?

Ano
8
17%
Ne
25
54%
Výjimečně
12
26%
Často
1
2%

Celkem hlasů: 46

Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

KEBULE píše:Tak teď se sigil týmem cítím poškozen já!!! :evil: Smazal mi příspěvek z tématu kam se přesně hodil a přesně v souladu s podstatou tématu.
Doufám, že už si předtím v tomto tématu hlasoval. :lol:
Idaho
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Kebule kecá, smazání jeho příspěvků bylo naprosto oprávněné a správné, tímto ST opět děkuji
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Tak co, kdy bude vyhodnocování výsledků? ;-) Já osobně bych to vyložil jako klid před bouří kdy je ještě dostatek času změnit kurz a plout klidnými vodami...ale jinak nechám výklad na vás
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Arian píše:Tak co, kdy bude vyhodnocování výsledků? ;-) Já osobně bych to vyložil jako klid před bouří kdy je ještě dostatek času změnit kurz a plout klidnými vodami...ale jinak nechám výklad na vás
Yup. Takže...

Slibujeme, že už si nikdy nebudeme dělat srandu z našich uživatelů.

P.S. Sakra, hnedle jsem to porušil. Njn, jak na to? :-?
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Arian píše:Tak co, kdy bude vyhodnocování výsledků? ;-) Já osobně bych to vyložil jako klid před bouří kdy je ještě dostatek času změnit kurz a plout klidnými vodami...ale jinak nechám výklad na vás
Co jsem pochopil, tak hlasování dopadlo ve smyslu "stane se". Myslím, že provádět nějaké systémové změny je zbytečné a konkrétní stížnosti na konkrétní lidi řešte konkrétně s nimi a když myslíte, že to nelze, pak se můžete obrátit na jiného člena týmu. Pokud se k nám nějaké konkrétní stížnosti donesou, nemeteme je pod koberec.
Žralok, který štěká, nekouše.
KEBULE
Sigilan
Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...

Příspěvek od KEBULE »

Idaho píše:Kebule kecá, smazání jeho příspěvků bylo naprosto oprávněné a správné, tímto ST opět děkuji
Idaho teď seš mimo :pray: , ale dík za připomenutí já jsem byl vlastně sigil týmem poškozen dvakrát... :idea:

Poprvé (a zde Idaho a jeho omyl) když jste mi smazali příspěvek v sadismu a hanobení, kde jsem Slipknotovi nadával do prznitelů jazyka českého. :evil:

A podruhé, když jsem přišel o možnost zahlasovat si v lynčování Jaba... :evil:
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Nevím jestli to, že Ti sigil team zabránil se učastnit naprosté hovadiny , tedy lynčování Jaba je možno brát jako poškození. Spíše bych to viděl jako vyhnutí se vlastnímu zesměšnění. takže +bod pro ST :twisted:
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
KEBULE
Sigilan
Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...

Příspěvek od KEBULE »

Popravdě by se měl asi nejvíc poškozenej tímto cítit Jab. Já chtěl napsat něco ve smyslu že je fajn a žeho mám rád... :angel:
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

KEBULE píše:... když jste mi smazali příspěvek v sadismu a hanobení, kde jsem Slipknotovi nadával do prznitelů jazyka českého.
Zloděj, nesoucí pytel plný čerstvě uloupených bankovek, křičel, ať chytíme zloděje. Tak jsme se je rozhodli zatknout oba.
KEBULE
Sigilan

Příspěvek od KEBULE »

Krásná odpověď :applause: Klaním se tvému umění vytvářet metafory...

A co to házet třeba na Hadrník s nějakým komentářem. Takhle nevypadáte na Sigil team, ale na partičku mladých absolutistickým cenzorů... ;-)

A pokud to někomu děláte častěji může a asi se i cítí poškozen...
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Illuminating
Sigilan

Příspěvek od Illuminating »

Do topicu "největší filmové sklamání" jsem napsal že je mé největší filmové sklamání Matrix trylogy, a co myslíte že se stalo? Samozřejmě mi ho někdo smazal... ST poškozuje některé uživatele.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

SlipKnoT píše:Do topicu "největší filmové sklamání" jsem napsal že je mé největší filmové sklamání Matrix trylogy, a co myslíte že se stalo? Samozřejmě mi ho někdo smazal... ST poškozuje některé uživatele.
Ehm, já tam ten příspěvek pořád vidím.
Illuminating
Sigilan

Příspěvek od Illuminating »

Ale nebyl tam... Nebyl, ty si ho tam vrátil, napsal si ho tam znova.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

SlipKnoT píše:Ale nebyl tam... Nebyl, ty si ho tam vrátil, napsal si ho tam znova.
A pak se div, kolik máš v hlasování bodů. :roll:
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

SlipKnoT: Moc tě prosím! Okamžitě přestaň přispívat! Já ten svůj hlas opravdu chci dát Idahovi, ale jak bych to mohl za těhle podmínek udělat? :silenced: :cry:
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“