Doufám, že už si předtím v tomto tématu hlasoval.KEBULE píše:Tak teď se sigil týmem cítím poškozen já!!!Smazal mi příspěvek z tématu kam se přesně hodil a přesně v souladu s podstatou tématu.
Sigil Team
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Yup. Takže...Arian píše:Tak co, kdy bude vyhodnocování výsledků?Já osobně bych to vyložil jako klid před bouří kdy je ještě dostatek času změnit kurz a plout klidnými vodami...ale jinak nechám výklad na vás
Slibujeme, že už si nikdy nebudeme dělat srandu z našich uživatelů.
P.S. Sakra, hnedle jsem to porušil. Njn, jak na to?
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Co jsem pochopil, tak hlasování dopadlo ve smyslu "stane se". Myslím, že provádět nějaké systémové změny je zbytečné a konkrétní stížnosti na konkrétní lidi řešte konkrétně s nimi a když myslíte, že to nelze, pak se můžete obrátit na jiného člena týmu. Pokud se k nám nějaké konkrétní stížnosti donesou, nemeteme je pod koberec.Arian píše:Tak co, kdy bude vyhodnocování výsledků?Já osobně bych to vyložil jako klid před bouří kdy je ještě dostatek času změnit kurz a plout klidnými vodami...ale jinak nechám výklad na vás
Žralok, který štěká, nekouše.
- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
Idaho teď seš mimoIdaho píše:Kebule kecá, smazání jeho příspěvků bylo naprosto oprávněné a správné, tímto ST opět děkuji
Poprvé (a zde Idaho a jeho omyl) když jste mi smazali příspěvek v sadismu a hanobení, kde jsem Slipknotovi nadával do prznitelů jazyka českého.
A podruhé, když jsem přišel o možnost zahlasovat si v lynčování Jaba...
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Nevím jestli to, že Ti sigil team zabránil se učastnit naprosté hovadiny , tedy lynčování Jaba je možno brát jako poškození. Spíše bych to viděl jako vyhnutí se vlastnímu zesměšnění. takže +bod pro ST 
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
Krásná odpověď
Klaním se tvému umění vytvářet metafory...
A co to házet třeba na Hadrník s nějakým komentářem. Takhle nevypadáte na Sigil team, ale na partičku mladých absolutistickým cenzorů...
A pokud to někomu děláte častěji může a asi se i cítí poškozen...
A co to házet třeba na Hadrník s nějakým komentářem. Takhle nevypadáte na Sigil team, ale na partičku mladých absolutistickým cenzorů...
A pokud to někomu děláte častěji může a asi se i cítí poškozen...
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
- Illuminating
- Sigilan
- Illuminating
- Sigilan