Tak co, kdy bude vyhodnocování výsledků? Já osobně bych to vyložil jako klid před bouří kdy je ještě dostatek času změnit kurz a plout klidnými vodami...ale jinak nechám výklad na vás
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Arian píše:Tak co, kdy bude vyhodnocování výsledků? Já osobně bych to vyložil jako klid před bouří kdy je ještě dostatek času změnit kurz a plout klidnými vodami...ale jinak nechám výklad na vás
Yup. Takže...
Slibujeme, že už si nikdy nebudeme dělat srandu z našich uživatelů.
P.S. Sakra, hnedle jsem to porušil. Njn, jak na to?
Arian píše:Tak co, kdy bude vyhodnocování výsledků? Já osobně bych to vyložil jako klid před bouří kdy je ještě dostatek času změnit kurz a plout klidnými vodami...ale jinak nechám výklad na vás
Co jsem pochopil, tak hlasování dopadlo ve smyslu "stane se". Myslím, že provádět nějaké systémové změny je zbytečné a konkrétní stížnosti na konkrétní lidi řešte konkrétně s nimi a když myslíte, že to nelze, pak se můžete obrátit na jiného člena týmu. Pokud se k nám nějaké konkrétní stížnosti donesou, nemeteme je pod koberec.
Nevím jestli to, že Ti sigil team zabránil se učastnit naprosté hovadiny , tedy lynčování Jaba je možno brát jako poškození. Spíše bych to viděl jako vyhnutí se vlastnímu zesměšnění. takže +bod pro ST
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Do topicu "největší filmové sklamání" jsem napsal že je mé největší filmové sklamání Matrix trylogy, a co myslíte že se stalo? Samozřejmě mi ho někdo smazal... ST poškozuje některé uživatele.
SlipKnoT píše:Do topicu "největší filmové sklamání" jsem napsal že je mé největší filmové sklamání Matrix trylogy, a co myslíte že se stalo? Samozřejmě mi ho někdo smazal... ST poškozuje některé uživatele.