1.Prostějovský (Olomoucký) srázek
Moderátor: yenn
Ajantis_CG_thief: Sice netuším, jestli má Neferit dlouhý vlasy, ale jestli tenhle neočekávanej srázek uskutečníme, tak holka tam prostě (nejspíš) bude - to nám potom budou v Ostravě závidět..

Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 28.11.2005 21:15, celkem upraveno 1 x.
Tak s sebou vem zrcadlo.Ajantis_CG_thief píše:Ale já už si zvykl, že dlouhý vlas na sraze holt nikdy neuvidím
Naposledy upravil(a) Jab dne 28.11.2005 22:06, celkem upraveno 1 x.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
KOFi píše:Ajantis_CG_thief: Sice netuším, jestli má Neferit dlouhý vlasy, ale jestli tenhle neočekávanej srázek uskutečníme, tak holka tam prostě (nejspíš) bude - to nám potom budou v Ostravě závidět..![]()
Pokud vás to potěší, tak mám relativně dlouhý vlasy, takže nemusíte propadat panice!
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Hmm. Evidentně zapomínáš na Vampi, ta dlouhým vlasem oplývá.Ajantis_CG_thief píše:KOFi: s tím ženským pohlavím to nebude problém jen prostějovsko-olomouckého srázku
Ale já už si zvykl, že dlouhý vlas na sraze holt nikdy neuvidím
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Proč ta skepse?Ajantis_CG_thief píše:KOFi: s tím ženským pohlavím to nebude problém jen prostějovsko-olomouckého srázku
Ale já už si zvykl, že dlouhý vlas na sraze holt nikdy neuvidím
Na srazu už byly "dlouhovlásky" toliko tři - Káťa alias Katt de Killer, Jája alias Jája a Vampi alias Vampiria. To jsou tři, které buď byly odrazeny a nikdy se již neukážou, anebo se naopak někdy ukážou
Přitom, Jája povídala, že by s sebou příště vzala třeba i Zinu. To máme čtyři.
Onehdá, pravda, už je to dost dlouho, jsem povídal Gef, zdali by nechtěla nakouknout - kupodivu se nevyjádřila tak negativně, jak jsem očekával (ale i přesto to bylo negativní
A do toho, vím o dvou potenciálních návštěvnicích - rpg-pozitivních pražandách, které by taky někdy čistě náhodou mohly přijít
To máme sedm, ne kulí jako v Sarajevu, alebrž "dlouhovlásek"-návštěvnic, které by se i hypoteticky mohly sejít všechny najednou
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
ajantis: Tak to seš na tom ještě pořád líp jak já, já nebyla na žádným

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Jen počkej...! I vy jste museli něčím začít, né? 
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
LordArian píše:Neferit: NJN (jen tak mezi námi, Ostravský sraz vznikl jen díky mé touze po nových příspěvcích a neutichající MCZově aktivitě)
Přestaneme spamovat a začneme si vážně domlouvat nějaký srázek, ano? Jinak budou příspěvky mazány.
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END