Yachiko píše: Prvá zaujímavá udalosť...
Skúšal si to kúzlo hľadať cez IE?
Asi pochopíš, že tenkrát jsem měl trochu jiné starosti. Pak jsem na to nějak pozapomněl. Ale mám dojem, že tohle kouzlo v IWD1 opravdu někde je pouze pro učely nestvůr. Vzpomněl jsem si na to až nedávno. Při hraní v IWD2. V Kuldaharským průsmyku oživnou nějaký dávno padlí těžký borci a jdou ti po krku (souvisí s to long swordem Svatý mstitel Cera Sumat). No a kupodivu se k životu probouzejí s výše popsaných efektem květu růže.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
To chápem, že si mal vtedy iné starosti... samozrejme som myslel či si ho nehľadal potom...
Nechcem vám kaziť radosť/tajomno, ale podľa mňa to bola len zhoda náhod... samozrejme vás tiež nebudem presviedčať, že mám pravdu...
Yachiko- potom ale vsetky mysticke javy (predpovedanie potopenia titanicu, sen cezarovej zeny o jeho vrazde) mozes zvrhnut na nahodu ;) Ale vysvetli mi, preco ja vzdycky zhruba o dve-tri sekundy dopredu viem, aky pojde na vh1ke klip... ja si to teda vysvetlit neviem a da sa povedat, ze ma to trochu desi :)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Elessar: Sleduješ to VH1 často? Víš, co tam tak obvykle bývá? Takže to je to nejspíše pouze velice dobrý odhad takže se nenech děsit a méně sleduj TV
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Vampiria- no ono sledujem casto, ale pozri sa- u novych pesniciek by som sa nedivil, ale ked odhadnem nejaku staru (napr. Logical song), ktoru hraju raz za polroka, a to sa mi stane tri razy do dna...
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Elessar: Sleduješ-li něco často, může se u Tebe vyvinout nějako podvědomé tušení - odhad, co tam právě vrazí. Stejně jako já odhadnu dopředu děj 90% nejrůznějších filmů - protože zkrátka pořád na něco koukám a ty postupy se mi zaryly do kůry mozkové.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Se stava vic lidem :). Zkus nejak ty svoje schopnosti rozvijet :).
Mne se jednu dobu stavalo, ze jsem presne vedel, co mi rekne jeden kamos... Nebo jsme taky jednou hrali po siti Warcraft 3 a vzdycky ve STEJNY cas jsme se toho druheho zeptali (pres zpravy ve hre), na kolikatem je lvlu... Takhle se nam to stalo dvakrat po sobe... Pak za par minut jsem uz to zase psal, uz jsem skoro mackal enter, kdyz se objevila zprava od neho 'na kolikatem jsi lvlu?'. To bylo docela psycho...
A jednou se mi asi 2-3 krat po sobe samovolne zapnula televize, kdyz jsem si u ni cetl nejaky casopis. Ale to urcite nezpusobily nejake nadprirozene sily :).