Dárcovství krve
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jab: Já si naopak alergii odmyslela
. 15 let mě léčili na alergie a letos jsem si řekla, že žádnou nemám, vysadila léky...a žádné potíže, nic, alergie je fakt v tahu 
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Jo, to jsem taky udělal. A na alergoložku pro jistotu ztratil číslo i termín, kdy jsem tam měl jít. Sama se už neozvala.Vampiria píše:Jab: Já si naopak alergii odmyslela. 15 let mě léčili na alergie a letos jsem si řekla, že žádnou nemám, vysadila léky...a žádné potíže, nic, alergie je fakt v tahu
- Kong Bao-tan
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Já se na odběrech jako malej vždycky děsně pral...mamka mi vyprávěla, jak na mě museli být tři dospělý ženský (ona, doktorka a sestřička) aby mě ji zvládli odebrat. S postupný věkem se už neperu, jen omdlévám...tak nevím, jestli by se chtěli starat o někoho kdy jim musí při odběru ležet a čekat, až se mu udělá dobře...
Jo a můj zdravotní stav taky není v pořádku...
Takže pro účely dárcovství jsem naprosto nevhodný typ...Jinak to je velmi záslužná činnost a asi bych do toho šel, kdybych mohl... 
Jinak od Vampirie jsem spíše čekal, že bude krev brát, než dávat...(divím se že s tím tady ještě nikdo nezačal)
Jo a můj zdravotní stav taky není v pořádku...
Jinak od Vampirie jsem spíše čekal, že bude krev brát, než dávat...(divím se že s tím tady ještě nikdo nezačal)
Dost již bylo ostrých uší, na čase tasit nosy!
Něco málo o Svirfneblinech: http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=125332#125332
Něco málo o Svirfneblinech: http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=125332#125332
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Kong Bao-tan: Bloodfetish myslíš? Jistě, provosuji to. Takže vpodstatě mohu někoho označit za svého dárce
nicméně, míníš-li praktiky odběrů, já si je naříznu skalpelem nebo žiletkou. Odběr stříkačkou jsem sice párkrát dělala (na přání dárce), ale teď už bych si na to netroufla, ruka pozbyla bývalé jistoty..no, to je tak vše, co bych k tomu chtěla říci, nějaké dotazy
?
Jab: Mě odešla doktorka jinam, tak jsem k té další nešla, bohužel jsem tady u této podepsala objednávku jakési vakcíny, takže do konce ledna musím doktorku najít, nechat si vypsat recept a vypláznout v lékárkně 500,- za něco, co vyhodím do koše. A pokud bych doktorku nesehnala, platím 1500,- a když se na to vykašlu, poženou mě k soudu
už nikdy u doktora nic nepodepíšu, kromě sterilisace a vyřazení z evidence 
Jab: Mě odešla doktorka jinam, tak jsem k té další nešla, bohužel jsem tady u této podepsala objednávku jakési vakcíny, takže do konce ledna musím doktorku najít, nechat si vypsat recept a vypláznout v lékárkně 500,- za něco, co vyhodím do koše. A pokud bych doktorku nesehnala, platím 1500,- a když se na to vykašlu, poženou mě k soudu
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No taky za to nejsme rádi.LordArian píše:Hm, doufám že si to nebudete brát nikdo osobně, ale nevěděl jsem, že je tolik lidí, co mají problémy s krví
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Z kolikáte ruky ten příběh znáš?MCZ píše:yenn: to fakt nevím, do takových detailů jsem ten příběh neslyšel, ale snad se tomu snažili nějak zabránit, což se jim ale nepovedlo...
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Problémem je, že to krvácení nezastavíš. I když zrovna z dásně by to nemusel být problém, protože krvácení rychle zjistíš. Problém při nedostatku krevních destiček je ve vnitřním krvácení, kde si toho ani nevšimneš a pak už je pozdě.yenn píše:Z kolikáte ruky ten příběh znáš?Tak, jak jej popisuješ, se mi nepozdává. Z dásně nevykrvácíš dost rychle
Žralok, který štěká, nekouše.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
KOFi: Hyperbilirubinie - zvýšení hladiny bilirubinu (žlutého barviva) v krvi. Já to měla jen přechodně a ne kvůli mononukleose, ale kvůli tomu, že moje pitomá obvoďačka nerozpoznala, o co se jedná a nacpala mi troje antibiotika, která mi v kombinaci s tou M. způsobila právě tohle. Naštěstí to bylo jen asi na půl roku. Ale od té doby ATB jím, jen pokud by mi jejich nepožíváním hrozil buď pobyt v nemocnici, nebo zánět dutin.