Malá South Parková masáž
Garrison: Teď vám pan klobouk poví něco o Kolumbovi:
''Kryštof Kolumbus objevil Ameriku a stal se největším přítelem indiánů. Pomohl jim vyhrát válku proti Frederiku Douglasovi, a osvobodil židy od Napoleona, a objevil Francii. Ameriku objevil v roce 1454.''
Stan: ''Kdy se vrátí pan klobouk?''
Garrison:''Říkal jsem vám, že to jméno nesmí už v mé třídě padnout! Pan klobouk je pěkná svině! Teď se učíme od pana větvičky!''
Stan: ''Ale větvička je vůl!''
Garrison: ''Tak už dost! Pan klobouk je pryč a už se nevrátí a já o něm nechci slyšet. Teď si otevřete učebnice na straně sto pět. To je za stranou sto čtyři.''
Garrison:''Každý si najdete ve svém okolí někoho, kdo byl ve Vietnamu a vyptáte se ho na to.''
Děti: ''A co když nikoho takového neznáme?''
Garrison: ''Tak dostanete pětku, propadnete a budete čistit žumpy, abyste měli na drogy.''
Wendy: ''Můžu vám něco říct, slečno Ellenová?''
sl. Ellenová: ''Jistě Wendy''
Wendy: ''Neserte mě!''
sl. Ellenová: ''Cože!?''
Wendy: ''Slyšela jste, pracky pryč od mýho chlapa, nebo ti sřežu prdel klackem! Nashle, slečno Ellenová.''
Stan: ''Jestli to slečna Ellenová dělá jen s lesbama, tak já chci bejt taky lesba.''
Cartman: ''Kluci víte co? Babička byla irka a dědeček lesba, takže jsem taky z jedný čtvrtky lesba.''
Kyle: ''zase kecáš Cartmane. Ty nejsi žádná lesba.''
Cartman: ''To teda jsem!''
Chief: ''No tak kluci. Vím že jste hrozně nervózní, vzrušený a nadržený na ten prestižní zápas s Midelparkem.''
Kyle: ''Co je Midelpark?''
Cartman: ''Co je prestižní?''
Stan: ''Delfíni jsou inteligentní a přátelský.''
Cartman: ''Inteligentní jsou tak na chlebu s trochou majonézy.''
Stan: ''Delfíni jsou chytřejší než ty.''
Cartman: ''Když jsou tak chytrý, tak proč žijou v iglů?''
Stan: ''Delfíni nežijou v iglů! To jsou eskymáci!''
Cartman: ''Delfíni, Eskymáci, to je fuk. Všechno je to banda pitomejch hipíků!''
Cartman: ''Nesnáším duhy!''
Stan: ''Duhy snáší každej. Co je na duhách špatnýho?''
Cartman: ''No přece, když si tak sedíš a hledíš si svýho a voni pak přijdou a lezou ti po noze a začnou tě kousat do prdele a ty pak musíš říct: Hele, děte do prdele vy blbý duhy. Nanávidím duhy! Nenávidím ty svině!''
Cartman: ''Mlátit mě? To bych ženský nikdy nedovolil. Kdyby něco zkusila, řek bych jen: Há, Děvče! Koukej mazat do kuchyně a upíct mi dort! Buď chlap Stane! Řekní jí: Hele ženská, ééé,ééé, drž hubu a dělej děti.''
Stan: ''Ahoj Sparky. Kdes vzal ten růžovej šátek?''
Cartman: ''To je ten nejteplejší pes jakýho znám.''
Stan: ''Potřebuje jen trochu cvičit:'' Sedni Sparky!... Hodnej, a teď pac!...Hodnej, a teď - nebuď teplej! Nebuď teplej!''
a jeden speciálně pro yenna 
Doktor: ''Víš, tvoje tělesná teplota je jenom 10 stupňů, tep nehmatný, srdce nebije a máš napuchlé oči.''
Pip: ''Ach ne, vy myslíte...?''
Doktor: ''Ano, asi je to zánět spojivek. Něco bych ti na to dal, ale nechce se mi na tebe sahat.''
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...