Vždyť Edwin když zkoumal Nether Scroll, tak se zmiňoval, že by se z něj mohl dokonce stát lich. Uznávám, že Edwin nebyl úplně good character, ale úplný záporák to taky není. Třeba všichni lichové ztratí rozum a stanou se syčivými záporáky.Avalach píše:Rekneme, ze nejaky mag hleda odpoved na nejakou vysoce fylozofickou otazku a bezny zivot mu na to nestačí. Potom nemusí být zlý. Nebo třeba jen hledá vědomosti a kouzla a chce být mocnější a tak se změní na licha - může být neutrální, i když asi bude mít sklony ke zlu.
Lichové
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Žralok, který štěká, nekouše.
- Swashbuckler
- Sigilan
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Já vidím lichy spíš jako zažrané mágy/vědce, kteří prostě v krátkém lidském životě prostě nestíhají a tak si existenci trochu prodlouží. Tak proč by smrtelníkovi nepomohli, když z toho navíc můžou mít užitek? Třeba jim sežene něco, co potřebují, ale momentálně na to nemají čas...
Samozřejmě tohle je jen jeden příklad licha, asi bude dost těch, co touží po co největší moci, vraždit důchodce a batolata a vládnout světu svým kostlivým pařátkem
Btw zajímalo by mě, jak to vlastně Halaster nebo Elminster dělají, že žijí tak dlouho (nejsou to lichové v převleku?
nj, asi ne)
Samozřejmě tohle je jen jeden příklad licha, asi bude dost těch, co touží po co největší moci, vraždit důchodce a batolata a vládnout světu svým kostlivým pařátkem

Btw zajímalo by mě, jak to vlastně Halaster nebo Elminster dělají, že žijí tak dlouho (nejsou to lichové v převleku?

Naposledy upravil(a) sevencreature dne 20.1.2006 7:05, celkem upraveno 2 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Tak se dá taky vysvětlit.sevencreature píše:Ave: Proč si to myslíš? Já vidím lichy spíš jako zažrané mágy/vědce, kteří prostě v krátkém lidském životě prostě nestíhají a tak si existenci trochu prodlouží. Tak proč by smrtelníkovi nepomohli, když z toho navíc můžou mít užitek? Třeba jim sežene něco, co potřebují, ale momentálně na to nemají čas...
Btw zajímalo by mě, jak to vlastně Halaster nebo Elminster dělají, že žijí tak dlouho (nejsou to lichové v převleku?nj, asi ne)
Dumají nad nesmrtelností chrousta?

Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
V knize Štěstí ve stínech jsem se o lichovi dočetl jako o "dyrmagnovi" (1.p. dyrmagnos) je tam popisován jako mrtvé tělo (ale ne malomocné, jak si asi většina včetně mě představuje, které ani nijak netleje) např. jako ruce, oddělené od těla, zavřené ve sklepení kouzelnické školy, které po složení s dalšími částmi těla opět obživne (obdoba Gaaxe). Dále tam bylo, že lich je pouze nejvyšší "level" nekromanta, který svému umění obětuje úplně všechno a nechá magii prostoupit celým tělem. Za což platí strašlivou daň ve formě ztráty lidství, ale značně zvýší svoje schopnosti... atd atd.Syf píše:No, lichové vypadaj trošku divně - rozvařený masíčko v poklidu běhu dlouhého lichova života(než ho potkám) hnije a hnije. Jinak vypadá jak smrťáček s hadrama cirkusáka.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Já mám o lichovi poněkud romantičtější přestavy..taková hezká bledá nemrtvola v elegantním odění, dlouhé vlasy, ostře řezané lehce zahnívající rysy, pronikavé oči - černé, ani náznak bělma a temnota v nich mrazí a pohlcuje
ano, jsem romatinčka v pravém smyslu slova 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Při přečtení mě hned napadlo, že i takovej lich by asi vypadal víc stylově ;) kdyby měl prázdné důlky a reagoval jako Smrť z Pratcheta - modré plamínky očí, které se tu a tam proměňují v supernovuVampiria píše:Já mám o lichovi poněkud romantičtější přestavy..taková hezká bledá nemrtvola v elegantním odění, dlouhé vlasy, ostře řezané lehce zahnívající rysy, pronikavé oči - černé, ani náznak bělma a temnota v nich mrazí a pohlcujeano, jsem romatinčka v pravém smyslu slova

- Killdozer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
já bych řekl: vybělených pár kostek, obalených magickými hadry a šperky(lich je asi ženská) a když už je to fakt machr, tak jen lebka(zlatá)...
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Draci doupe ponetu
ad podoba
mnoo, Lich na sebe může vzít podobu jakéhokoliv nemrtvého krom upíra a může posednout člověka, ale klasická a nejvkusnější podpoba je bílá kostra doplňovaná zlatem...
ale kdyby nějaký lich byl rozumný, tak by mohl vytvořit "ochranu" kostry v podobě "golema" z andamanitu a to by teprve byla chuťovka:)
ale kdyby nějaký lich byl rozumný, tak by mohl vytvořit "ochranu" kostry v podobě "golema" z andamanitu a to by teprve byla chuťovka:)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- Killdozer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
proč tvrdnout? vždyť tvá duše může cestovat skrz sféry a zažít neskonalá dobrodružství.(tak mě teď napadl elminsterKOFi píše:Lichové jsou mi sice velice sympatičtí, ale osobně by se mi teda nechtělo tvrdnout někde v hrobce, než mě nějaká skupinka dobrodruhů přijde rozsekat..

je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...
Draci doupe ponetu
Draci doupe ponetu
- Kong Bao-tan
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
jediné co by vadilo mě na "lichství" by byla ta plouživá chůze (to by snad nepomohly ani boty rychlosti). Proč se lichové vlastně pohybují tak pomalu? Kvůli své neprtvé podstatě asi ne - to by se ploužili i kostlivci...
Dost již bylo ostrých uší, na čase tasit nosy!
Něco málo o Svirfneblinech: http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=125332#125332
Něco málo o Svirfneblinech: http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=125332#125332