Adieu píše:Ehm... 76 hodin v kuse ??? Panebože, to by mi vybuchl mozek. Ale když jsem hrál baldura 2 poprvý, tak jsem v deset hodin (prazdniny:-P) vstal a hrál až do deseti večer. A další den to samý.
Hm, takhle jsem to hrál taky, až na to že ke konci už jsem v těch 10 večer ani nevstával
U jakýkoli hry, která mě chytne, jsem schopná i těch deset hodin a dýl zkysnout. BG mě chytlo docela dost...
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Zatím jsem v kuse u žádné hry nikdy nevydržel víc jak pár (1-2) hodin, vždycky musím mít nějakou pauzu (internet, jídlo, kafé ), ale obyvkle se i BG či PST po pár hodinách nabažím natolik, že je už do konce dne nemusím vidět .
Tak nějak. Někdy si taky dávám menší pauzy (většinou si jdu uvařit to kafe), ale občas se stane, že pařím, pařím a najdenou zjistím, že několik hodin uběhlo jak voda.
(Klasickej případ - hraju, nekoukám na hodiny, ve tři ráno si řeknu, že je na čase jít chrnět, mrknu na hodiny a ono už je půl sedmý.)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--