Moderátor: sevencreature
No nevím, jestli u takového "filmu" je vhodné použít slovo vychutnámLordArian píše:Já si dneska na HBO vychutnám Spidermana dvojku
Tak za tohle jsem taky moc vděčný - on to je sice "pěkný" prvek ale poněkud profláknutý a když ho v nějakém filmu "postrádám", tak je to spíš plusKOFi píše:Navíc je sympatický, že ho tvůrci nezprznili žádnejma milostnejma scénama (i když příležitost k tomu byla)
Luis Leterrier bude točit pokračování Hulka, nikoli Wolverina.KEBULE píše:no a co by mohlo být zajímavý dle mě Wolverine režie Luis Leterrier (Kurýr)
Není to spíš staré téma?Kong Bao-tan píše:a nadhodím nové téma... co X-mani?
Jednička je fajn a dost se mi líbila, i když teď působí jako slabší rozjezd před perfektní dvojkou. Ta se mi líbila z celé série nejvíc a imho je to jedna z nejlepších comiksových adaptací vůbec. Je v ní skvělý příběh, výborné akční scény a postavy snad ještě lepší než v jedničce (hlavně Nightcrawler). Opravdu nechápu co se na tom sevencreaturovi nelíbí (ale mě se docela líbil i Spiderman 2 takže mě to moc netrápíKong Bao-tan píše:co X-mani?
Mám dojem že to bylo toto: http://www.brloh.sk/komix.php?id_komix=1893sevencreature píše:AlieN: Hmm, a který comics jsi četl?
Rodiná atmosféra mi až tak moc nevadila a stejně tak ten trojúhelník, hoší byly vztahy kolem mladších X-Menů (Ice, Pyro, Rogue).sevencreature píše:Hmm, když o tom přemýšlím, tak jako konkrétní problémy bych vytknul trojúhelník Wolverine, Cyclops a Marvel Girl, potom odklon od Wolverina a jeho linie, optimistické ladění a konec. Ale přiznávám, že ten špatný dojem ve mně přetrvává především kvůli konci
Slyšel jsem o vlastních příbězích Wolverina a Magneta, ale jestli to po nepovedené trojce zrealizují, tak to nevím.KEBULE píše:Nějaký zprávy o tom že by chtěli přese všechno točit další díly x-menů náhodou nemáte?