Láska, sex a něžnosti II

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Carlos
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Ajantis: Co si tak vybavuji z některých tvých příspěvků na téma dívky, tak by tvá vyvolená asi spadala do kategorie 34 a méně.
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
DerAdler
Sigilan

Re: Láska, sex a něžnosti II

Příspěvek od DerAdler »

Hmmm... tak opäť patrím medzi slobodných chlapov. Dnes som sa totiž rozišiel s priateľkou. Pani Adlerová už viac nie je. Vraj ma už neľúbi. Heh... pôjdem to zapiť.
"Das einzige Mittel gegen den Verstand zusiegen ist Stärke und Angst." Adolf Hitler, Mein Kampf
Obrázek
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

Och, to je hrozna sprava pre IRC sigilu :-o

Takze sa na dobu neurcitu neocakava nejaka zenska na IRC :-P
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Morty - skusil jsi se zamylset nad tím co děláš blbě? To není jen tak, v tom bude nějaký zádrhel.

Der Adler - ale copak se stalo?
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
DerAdler
Sigilan

Příspěvek od DerAdler »

Neferit Sr.: Nuž, položil som jej jednoduchú otázku a keďže odpoveď nebola dostatočne uspokojivá, tak som to radšej skončil. Ono tá otázka znela: "Ak by v našom vzťahu nastala kríza a jej zažehnanie by bolo otázkou voľby, či ísť večer von s kamarátkami, alebo zostať so mnou a snažiť sa to urovnať, čo by zvolila?" Odpoveď: "Asi kamarátky, lebo sa na ne strašne teší". Ďakujem nemám ďaľšie otázky, zbaľ si veci a môžeš ísť...
"Das einzige Mittel gegen den Verstand zusiegen ist Stärke und Angst." Adolf Hitler, Mein Kampf
Obrázek
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

DerAdler píše:Neferit Sr.: Nuž, položil som jej jednoduchú otázku a keďže odpoveď nebola dostatočne uspokojivá, tak som to radšej skončil. Ono tá otázka znela: "Ak by v našom vzťahu nastala kríza a jej zažehnanie by bolo otázkou voľby, či ísť večer von s kamarátkami, alebo zostať so mnou a snažiť sa to urovnať, čo by zvolila?" Odpoveď: "Asi kamarátky, lebo sa na ne strašne teší". Ďakujem nemám ďaľšie otázky, zbaľ si veci a môžeš ísť...
:applause: Tak tohle patří spíš do "Výroků a mouder".
Žralok, který štěká, nekouše.
Neferit Sr.
Sigilan

Der Adler - to je tedy šupec. A pokud by se ona zeptala Tebe, co bys odpověděl? J8 nejsem prostě zvědavý mě to zajímá. Já takovou situaci zatím neřešil.

Jak rád říkám, život píše příběhy. Uvidíme co napíše Tobě za další kapitolu. Přeji Ti vše dobré.

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

Musím uznať, že ja som presne taký istý ako DA... Možno práve preto mi nič nevydržalo nejakú dlhšiu dobu :think:

IMHO, by som mal byť v prvom rade pre partnerku ja, potom rodina a až niekde neskôr kamošky... Pretože ak mám s partnerkou nejakú krízu, snažím sa ju riešiť, a nie utiecť za kamarátmi ku fľaške, alebo tak...
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
DerAdler
Sigilan

Příspěvek od DerAdler »

Neferit Sr.: Ja by som samozrejme odpovedal, že koncert a kamošov ruším, pretože ona je mojou prioritou číslo jedna. Už som to urobil viackrát... napr. som trhol partu na koncert Iron Maiden v Ostrave 6.6.2007 len preto, že priateľka chcela ísť na Placebo 5.6.2007 do Brna (týmto zdravím Aliena, ktorý sa tam niekde vyskytoval tiež).

P.S. ďakujem za to prianie do budúcnosti, ale zrejme sa na nejaký čas uzatvorím do seba... odídem do hôr a stanem sa pustovníkom :mrgreen: . A týmto sa chcem aj ospravedlniť za škandál okolo môjho posledného záhadného zmiznutia.
Obrázek
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

DerAdler píše: ďakujem za to prianie do budúcnosti, ale zrejme sa na nejaký čas uzatvorím do seba... odídem do hôr a stanem sa pustovníkom :mrgreen: . A týmto sa chcem aj ospravedlniť za škandál okolo môjho posledného záhadného zmiznutia.
Tak co mám říct tvému kamarádovi, až se mě zase ozve, že jsi zmizel? :mrgreen:

Jinak to s tím uzavřením do sebe moc nepřeháněj, já jsem takhle uzavřený už rok a nějak jsem z toho zlenivěl. Dokonce jsem si včera v autobuse nesedl vedle pěkné drobné blondýnky, ale vedle postarší dámy před důchodem :lol:
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Zakat - ale je to zlěnivění, nebo sis zapomněl brýle doma?;) (nic ve zlém...)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Svým způsobem je. Při rozhovoru s onou paní jsem si říkal, proč raději nesedím vedle té fešandy. Téma sobotního večera by bylo jistě zajímavější než nekrolog naší vesnice. No a jsem došel k tomu, že jsem si vytvořil jakýsi obranný mechanismus proti dalšímu spálení, který mě nedovolí zahájit rozhovor s dívkou slušivého vzhledu. Bohužel jsem někde zapomněl deaktivační kód :-?
Leaping over the gully
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Zakat, vim,že to bude znít jako fráze, ale náhodou je to i pravda, což mohu potvrdit z vlastní zkušenosti a zní následovně: Neboj se, Ona jej zná;).
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Doufám, že se tedy objeví někdy brzo...třeba příští týden v pátek kolem páté hodiny :mrgreen:
Leaping over the gully
Neferit Sr.
Sigilan

DerAdler píše:P.S. ďakujem za to prianie do budúcnosti, ale zrejme sa na nejaký čas uzatvorím do seba... odídem do hôr a stanem sa pustovníkom :mrgreen: . A týmto sa chcem aj ospravedlniť za škandál okolo môjho posledného záhadného zmiznutia.
Na poustevničení se vykašli. Poustevník má divný život - v televizi jsem viděl jak jeden snědl z hladu muškát tedy pelargonii. Každá rada je špatná, jsi na to tak nějak sám. Ale na druhou stranu - svět nestojí na jedné dívce.

Odkud že to na Slovensku pocházíš?

Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“