Takže jediným volem zůstávám jáVanda píše:Ithralsiel: kupodivu jsem nenalítla a že jinak ochotně vlezu do každé léčky, kterou mi kdo uchystáTentokrát jsem byla bdělá.
Chyby, problémy a jejich řešení
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
TAB, ale funguje to pouze pokud máš ToB.Ave píše:Myslím že to sem sice nepatří, ale chtěla jsem se zeptat, jaké tlačítko zmáčknout aby se mi ukázaly všechny kontejnery v BG II v místě kde se nacházím? Už jsem to dlouho nehrála a zapomněla jsem
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
ENDZačal som hrať BG 2 a mám problém ktorý ma už začína dosť štvať. Dosť často sa mi stáva, že pri pokuse o rozhovor mi vypíše, že NPC je zaneprázdnené a nemožem z nim nadviazať rozhovor. Vetšinou pomáha len odísť z lokácie (domu) a prísť naspeť. U domov to ani problém nieje, ale u vetších lokácii pri každom takomto NPC cestovať je nemysliteľné. A robí mi to aj pri questových NPC. Mám SoA + ToB bez módov a nedal som ani nijaký patch. Hral som to ale už dvakrát a nikdy mi to nerobilo, až teraz.
- petruschka
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- petruschka
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
petruschka: aha... v tom případě se snaž odhadnout, který byl ten, se kterým se manipulovalo a pak to začalo padat. Z něj odstraň .bmp... anebo ze všech, co tam máš. Je-li jich hodně, tak start -> spustit: cmd... projít do adresáře s bg savy a tam hodit příkaz del /s *.bmp (fakt si buď jistej, že jsi v adresářích tam, kde být máš
)
- petruschka
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Mám problém!
V Durlagově věži, v podzemí... Jsou tam čtyři strážci, dvou jsem se zbavil, jeden dostane víno, ale až jako poslední. A pak je tu jeden škaredý. Předpokládám, že musím udeřit do gongu. Na to potřebuji paličku. Tu nejspíš opravím v kovárně, v levém horním rohu mapy. Ale! Našel jsem hlavičku oné paličky, ale žádná druhá část není k nalezení.
Nevíte někdo, co s tím? Kde by se měla ta druhá část nalézat? Případně co je onou druhou částí?
V Durlagově věži, v podzemí... Jsou tam čtyři strážci, dvou jsem se zbavil, jeden dostane víno, ale až jako poslední. A pak je tu jeden škaredý. Předpokládám, že musím udeřit do gongu. Na to potřebuji paličku. Tu nejspíš opravím v kovárně, v levém horním rohu mapy. Ale! Našel jsem hlavičku oné paličky, ale žádná druhá část není k nalezení.
Nevíte někdo, co s tím? Kde by se měla ta druhá část nalézat? Případně co je onou druhou částí?
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Mecker: To je sice hezká rada, ale myslíš, že bych s tím sem chodil, kdybych to už neprověřil? Dvakrát jsem všechno prošel a nic. Možná je někde nějaká, kterou jsem nenašel...
EDIT: Omlouvám se. Mea culpa. Omylem jsem ji vyhodil spolu s knížkama na zem a tyhle hromádky mě nenapadlo prohledávat. Už ji mám.
EDIT: Omlouvám se. Mea culpa. Omylem jsem ji vyhodil spolu s knížkama na zem a tyhle hromádky mě nenapadlo prohledávat. Už ji mám.
Naposledy upravil(a) Tafif dne 27.12.2006 20:34, celkem upraveno 1 x.
Hole mágů to nejsou přeludy,