http://www.sigil.cz/forum/viewtopic.php?t=50&start=570KOFi píše:Potom plz napiš, jestli to stálo za to, joLordArian píše:ale do kina na to ještě zajdu...- Ať vím, jestli na to mám jít též..
Literatura: Co čtete?
Moderátor: sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Lerek: No já znám jen 3 Lebky Toltéků, ale budiž 
Jinak to vypadá vcelku zajímavě, ale podle toho komentáře pod následujícím textem je to doporučená literatura Vesmírných Lidí...

Jinak to vypadá vcelku zajímavě, ale podle toho komentáře pod následujícím textem je to doporučená literatura Vesmírných Lidí...

2. a 3. bych asi jakžtak splňoval, 4. určitě ne a v 1. si dělám co chciČtyři dohody jsou esencí moudrosti Toltéků, známých po celém jižním Mexiku jako ženy a muži poznání. Jejich dodržováním můžete nečekaně zrychlit postup na své stezce za poznáním.
První dohoda: Nehřešte slovem. Hovořte jako osobnost. Říkejte jen to, co si myslíte. Vyhýbejte se užívání slova proti sobě nebo k pomlouvání druhých. Užívejte sílu slova ve jménu pravdy a lásky.
Druhá dohoda: Neberte si nic osobně. Nikdo nedělá nic kvůli vám. Co druzí říkají a dělají je projevem jejich vlastní situace a snů. Když budete imunní proti názorům a činům druhých, nestanete se obětí zbytečného utrpení.
Třetí dohoda: Nevytvářejte si žádné domněnky. Nalezněte odvahu klást otázky a vyjádřit, co skutečně chcete. Komunikujte s ostatními tak jasně, jak jenom dovedete, abyste se vyhnuli nedorozuměním, smutku a dramatům. Pouze touto jedinou dohodou dokážete zcela změnit svůj život.
Čtvrtá dohoda: Dělejte vše tak, jak nejlépe dovedete. Vaše činnost se mění od okamžiku k okamžiku; bude vypadat jinak, když jste nemocní, než když jste zdraví. Dělejte však za všech okolností vše, jak nejlépe dovedete, a vyhnete se zbytečným soudům a lítosti.

Naposledy upravil(a) sevencreature dne 1.2.2006 22:08, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
já nevím, co vesmírní lidé atd., ale mě tuto knihu doporučil Jaroslav Dušek a není to žádná sračka
Naposledy upravil(a) Lerek dne 1.2.2006 22:23, celkem upraveno 1 x.
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Lerek: Já o VL taky nic nevím a jsou mi celkem volní - znám je jen z vtipů resp. vtipných narážek na webu.
A moje zkušenosti s šamanistickou literaturou jsou úzce omezeny na Carlose Castanedu... Ne že bych toho od něj moc četl.
Hmm, to mi vlastně připomnělo Iluze od Richarda Bacha - ale to už je dost z cesty
A moje zkušenosti s šamanistickou literaturou jsou úzce omezeny na Carlose Castanedu... Ne že bych toho od něj moc četl.
Hmm, to mi vlastně připomnělo Iluze od Richarda Bacha - ale to už je dost z cesty

Naposledy upravil(a) sevencreature dne 1.2.2006 22:14, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Ještě docela dobré jsou knížky "Hodina Draka" (od pův.autora - je to fakt dobrý čtení, i když někteří tvrdí, že to mělo být jako několik samostatných povídek, což je podle mě blbost), pak "Vlci za hranicí" (tohle jsou zase povídky), a pak je velice dobrý Leonard Medek a jeho "Studna ghůlů", "Velká hra" a "Tarantijský tygr" (Tarantijský tygr mi stylem psaní dost připomínal Vlky za hranicí)MCZ píše:Já mám teda všechny čtyři (jsou čtyři že?) Howardovi knihy s BC, ale přečetl jsem ale zatím jen dvě a na další se moc nechystám, inu, podle mě hodně repetetivní, i když třeba tebou zmiňované "Rudé hřeby" a především "Za Černou řekou", popř. pár dalších se mi hodně líbily.
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
NemáTrandul píše:Já sem četl Den Draka (Richard A. Knaak), ale to asi nebude mít žádnou spojitost.

Četl tady někdo "Kroniky Protizemě?" (myslím Válečník na planetě Gor, Vyhnanec na planetě Gor a Vládci planety Gor)

- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Pokud jsou všechny ty povídky od Howarda, tak je nejspíše mám (knihy jsou "a zrodí se čarodějka", "Rudé hřeby", "Věž slona", "Hodina draka", ne?), lae jak jsem psal, netáhne mě to. Navíc nemám na čtení tolik času, kolik bych zrovna chtělNeferit píše:Ještě docela dobré jsou knížky "Hodina Draka" (od pův.autora - je to fakt dobrý čtení, i když někteří tvrdí, že to mělo být jako několik samostatných povídek, což je podle mě blbost), pak "Vlci za hranicí" (tohle jsou zase povídky), a pak je velice dobrý Leonard Medek a jeho "Studna ghůlů", "Velká hra" a "Tarantijský tygr" (Tarantijský tygr mi stylem psaní dost připomínal Vlky za hranicí)

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
MCZ: Z toho, co jsem teďka psala je od Howarda jenom ta "Hodina draka", zbytek už psal někdo jinej.

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Jaký to je bejt vůl?MCZ píše:Ach tak, že já vůl si to nepřečet pozornějc
![]()
.