Moderátor: sevencreature
To je přeci jedno s čím enchantuješ. Místo pro enchant zůstává stejné, ať už jde o krysu nebo Almalexii, mění se jen počet nábojů.AlmSiVi píše:Jab:75 damage? Tak to jsem ani nevěděl že je tolik možné při normální spotřebě nábojů. To bude asi tím že jsem nikdy neenchantoval s duší Viveca/Almalexie
Ebony staff má tak leda 90, 900 teda rozhodně ne. A daedrický luk má 10,5 a ne 100. Právě proto je ten Bonemold longbow také dobrý, ináč bych ho nevyzdvihoval...AlmSiVi píše:A jinak nejlepší zbraň na enchant je bezkonkurenčně Ebony Staff - má kapacitu 900, zatímco daedrické věci mají nejvýše 210. A k tomu Bonemold Longbow - 40 není moc, daedrický má minimálně 100 Ale je škoda že u luků nejde Cast on Strike - to by ten Bonemold byl snad nejlepší zbraň ve hře :)
Samozřejmě, já to myslel tak že jsem nevěděl že může mít nějaká duše tolik nábojů že to jde nějak rozumně používat (Tj. nemuset dva dny čekat na dobití po každých 10 ranách)Jab píše:To je přeci jedno s čím enchantuješ. Místo pro enchant zůstává stejné, ať už jde o krysu nebo Almalexii, mění se jen počet nábojů.
No, každý preferuje něco jinéhoJab píše:Ten tvůj styl použití štítu mi moc zajímavý nepřijde.
Prakticky jediná věc, která Morrowind povyšuje nad podobné hry (třeba Oblivion). Ale proti gustu...Jab píše:Dosti se hodí už vzhledem k tomu, jak je Morrowind hloupě roztahaný. Ušetřil mi doslova desítky hodin běhání přes hory a doly.
aha, díky za varování, to se obejdu bez češtiny, v nejhorším příapdě budu obtěžovat otázkama tady, navíc slibují český manuál, tak ten by měl pro vžití se snad stačit:)AlmSiVi píše:Vallun: Nechci ti do toho mluvit, ale doporučoval bych nejdřív si zkusit morrowind bez češtiny, a češtinu instalovat jenom kdyby si tomu opravdu nerozuměl. Ta čeština je totiž celkem dost zabugovaná. Tj. nejde s ní celkem dost questů včetně jednoho z těch hlavních.