Moderátoři: Sadako, sevencreature
Hehe, kolikrát na mě ten náš pes kouká, jen promluvit a koukám, že se toho fakt ještě můžu dočkat.
Mně by to přišlo roztomiléNeferit Sr. píše:No tohle mi udělat kočka, tak má obavu že by mě to maličko rozhodilo a nakonec by kočička zjistila, že je na skříni nebo na lustru.
No, tak skříň by pro ní nebylo nic nového, tam ráda skáče sama. A lustr? vzhledem k tomu lustry nesvítíme a jsou stahovací, tak by se jí to mohlo ještě docela líbit...Neferit Sr. píše:No tohle mi udělat kočka, tak má obavu že by mě to maličko rozhodilo a nakonec by kočička zjistila, že je na skříni nebo na lustru.
Vallun píše:Na mimina času dost![]()
A v tom, že si všímá kočky problém není:) Naše čičiny jsou jinak docela fajn, když tedy zrovna nezasouvají klávesnice...![]()
Jinak máš pravdu, kočky jsou zvláštní. Naše dvě kočky jsou zvláštní - strašně hravé, ale jenom, když je nevidí žádná jiná kočka.
Neferit Sr. píše:Vanda - takže u nich je to jako takto?
SMRDINKÁME, MUSÍME SE VYKOUPÍNKAT?
Nářez, to se mi na tom prima filmu líbilo. Být ta kočka já ta tu babiznu zabiju a sežeru i s kostma.
Fotky z tohohle ti taky posílal?Vanda píše: a když se on koupe, tak mu leze do vany
Pejskové platit alimenty nemusí. Ořech mého dědy se podhrabal do farmy dalmatinek. A když už tam byl, tak se fenkám asi nechtělo čekat, až jim přivezou šlechtěné samce. Ráno našli dědova ořecha, jak se naprosto vyčerpaný válí na zádech na jejich zahradě a časem se začala rodit i štěňátka.Vanda píše: Jinak náš pes navzdory své tlouštce se dostane k sousedům na zahradu, takže ho musíme hlídat, aby ta sousedovic fena neměla s tím naším štěnata a pak abysme museli platit alimenty.:) Zajímavé je, že zpátky se už neprorve, toho musíme přes plot přenést.