Romance v BG
Re: Romance v BG
Chci se zeptat, asi to s tímhle nemá co společnýho, ale mám romanci s Jaheirou a jak jsem se dostal do pevnosti harfeníků tak začlo pár střetu se starejma harfeníkama a ti ji obviňovali, pak přišel Dermin (nevím jak se přesně jmenuje) a začal ji vykládat o tym, že porušila cosi a skončil rozhovor a tak jsem se sel vyspat do hospody a najednou se probudím a Jaheira je fuč nechala mi jen dopis, že šla do pevnosti harfeníků a že ji nemám hledat. Je tohle u romance normální a nevíte kdy se vrátí?
A glory for Amn.
- PostTrauma
- Sigilan
Balduran: Čeká na tebe ve druhém patře pevnosti harfeníků (tam, co byli spektrální harfeníci).
Marně se snažím přijít věcem na kloub, neboť většina věcí klouby vůbec nemá.
- Mecker
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jen bych dodal, že to s romancí nemá co dělat. Je to samostatný NPC úkol.
NN, nakonec na tebe pošlou trochu silnější partu vedenou tím Derminem. Pak už útoky přestanou, myslím.
rm
korgan ma dobre kecy snad s kazdym
myslim ze nejvice...nema na nej Edwin ,Sarevok ani Vici...
dotaz...romance jsou omezeny postupem v kapitole..? protoze ja uz hraju tyden 2 kapitolu a Vici ke me neprohodila jedine slovo ..nic jineho me nenapada

myslim ze nejvice...nema na nej Edwin ,Sarevok ani Vici...

dotaz...romance jsou omezeny postupem v kapitole..? protoze ja uz hraju tyden 2 kapitolu a Vici ke me neprohodila jedine slovo ..nic jineho me nenapada

- PostTrauma
- Sigilan
Re: Oblíbená NPC, vaše družina...
Welwet: Ne, s výjimkou 1. a 6. kapitoly, kde romance neprobíhají. Možná se další love talk spustí spánkem nebo jinou akcí. Kdyžtak zkus nakouknout do Romancing guide, tam jsou všechny interakce, jejich příčiny a důsledky.
Mno rikam hraju to tyden, ne li dele takze opravdu me asi ten jeden spanek nezachrani
romancing guide - nemam ani paru o cem mluvis

edit: mno tak jsem to na netu nasel a moc diky , uplne tomu rozumim a desne to zeru

romancing guide - nemam ani paru o cem mluvis

edit: mno tak jsem to na netu nasel a moc diky , uplne tomu rozumim a desne to zeru

- PostTrauma
- Sigilan
Welwet: Tak snad aspoň rozpoznáš klíčová slova : ) Najdi si rozhovor, který jsi s Viconií měl naposled a buď si přelož, co píše pod ním, nebo mi napiš číslo Love talku a já se ti na to mrknu : )
- Field Mouse
- Sigilan
Nejlepší je hrát normálně a romancí se nenechat omezovat. A když nestihneš tu romanci dokončit do druhého útoku na Bodhi, tak ji prostě dokončit uměle. Ještě nikdy se mi neopdařilo dokončit romanci jinak, neboť běhat zbytečně po městě, nebo dokonce nechat družinu jen tak stát hoďku na místě jen proto, aby se konečně ta NPC vykecla, mi přijde dost otrava. Mnohem pohodlnější než udělat Aerii dítě čekáním a rozhovorem je udělat jí ho Shadowkeeperem :))
Elminster sem, Elminster támhle. Dejte mi tisíc let a špičatý klobout a nakopu mu.. zadek :op
PST: mno tak ty jo ani nepoznam..:D navic ona se mnou nemluvila zatim vubec a to uz mam nejakejch 67 dni..
FM: necekane reknu svou velice oblibenou vetu .. na SK nesahnu
proc bych to jinak hral ?

FM: necekane reknu svou velice oblibenou vetu .. na SK nesahnu

proc bych to jinak hral ?
- PostTrauma
- Sigilan
FieldMouse: To je trochu zbytečně brutální řešení : ) Když už, tak to sem tam popožeň příkazem do konzole, aspoň z té romance budeš taky něco mít. Mně se povedlo dokončit všechny romance (s Anomenem byl trochu problém, jelikož jsem zároveň vedl romanci se Solaufeinem a (nevím proč a jak je to možné) Viconií) bez výraznějších problémů. Když už jsem někde čekal na rozhovor, bylo to spíš ze zvědavosti, jak se to vyvine : )
Welwet: Takže romance s Viconií ani nezačala? Tos měl říct rovnou : ) V tom případě ani nezačne, ať už je důvod jakýkoliv : )
Welwet: Takže romance s Viconií ani nezačala? Tos měl říct rovnou : ) V tom případě ani nezačne, ať už je důvod jakýkoliv : )