Otázky k modům

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Nainstalovala jsem si subraces.Kdy dostanu tu možnost stát se třeba sněžným elfem??
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Ave: Už se to tady někde řešilo (a snad i vícekrát).. :roll: - Ještě předtím, než tě v Irenicově dungeonu přijde zachránit Imoen, přiběhne jeden drow a zeptá se tě, jakého původu byla tvá matka (ty si vybereš z nabídky, on něco zakouzlí a spustí se příslušný skript) 8-)
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

Ave: Jednoducho si hoď šlofíka a keď sa zobudíš, tak sa k tebe priteleportuje drow žvátlajúci niečo po poľsky... :lol: :lol: :lol:
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Ah děkuji...já jsem to předtím nějak zblbla a proto se mi tohleto nestalo tak jsem to přeinstalovala a už mi to jde jak říkate.Děkuji za pomoc 8-)
Plá plamen věrné lásky,
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Dovolím si ještě maličkou otázku - romance se subraces probíhjí úplně normálně když splňuji tu podmínku že jsem třeba Snow elf.....tak ta romance funguje jako kdybych byla normální elf?A je to tak i romancí z modů???
Plá plamen věrné lásky,
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Ave: Jj - všechno zůstává stejné (změny se projeví akorát na vlastnostech, schopnostech a případně i na vzhledu postavy).. 8-)
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

KOFi píše:Ave: Jj - všechno zůstává stejné (změny se projeví akorát na vlastnostech, schopnostech a případně i na vzhledu postavy).. 8-)
Děkuji 8-) .Takže si užiju Tsujathu s Sněžnou elfkou :twisted: .Už se moc těším.Je pravda že drow hlavně v prvních fázích ve dne moc nevidí?? :?:
Plá plamen věrné lásky,
Monco
Sigilan

Příspěvek od Monco »

ale je to nedodělaný a nějaký divný :-? zkoušel jsem ho, ale byl jsem zklamán
Ty odložíš meč, já odložím kámen, a zabijeme se jako civilizovaní lidé.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Ave: On je ve dne oslepený po celou hru, což má později i další nepříjemné následky.. - pokud tedy nepřijdeš na to, jak se toho zbavit (já na to přišel) :-P
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Monco píše:ale je to nedodělaný a nějaký divný :-? zkoušel jsem ho, ale byl jsem zklamán
JSem si jistá, že jsem někde na CoMu narazila na pár topiců, kde řešili dodělávku módu (a domnívám se, že to byl právě subraces) - a to, že by se to přepracovala část hry tak, aby to sedělo k situaci, že si hráč zvolí drowa - někde mám staženej rozhovor drowí hlavní postavy a Anomena -> zkusím se po tom podívat a hodit to sem. ;-)
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Monco
Sigilan

Příspěvek od Monco »

jj, o tomhle mluvím. plus je IMHO divný hrát za drowa - z RP hlediska... uvědomte si jaký problémy by měl všude na povrchu... minimálně do doby než by dosáhl Drizztova věhlasu :roll:
Ty odložíš meč, já odložím kámen, a zabijeme se jako civilizovaní lidé.
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Monco píše:jj, o tomhle mluvím. plus je IMHO divný hrát za drowa - z RP hlediska... uvědomte si jaký problémy by měl všude na povrchu... minimálně do doby než by dosáhl Drizztova věhlasu :roll:
nu, co...divných existencí i na povrchu dost...jo, kapuce po nos nebo obleček ala arabská babuška... :roll: 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Monco píše:jj, o tomhle mluvím. plus je IMHO divný hrát za drowa - z RP hlediska... uvědomte si jaký problémy by měl všude na povrchu... minimálně do doby než by dosáhl Drizztova věhlasu :roll:
Dívala jsem se - vypadá to, že práce na tomhle vylepšení přestala s přesunutím fóra :think:

Jinak tady je část těch materiálů, co k tomu ze začátku byly:

Anomen: Hold it right there, drow! This truly must be a den of corruption if ones like you can freely walk it’s corridors!

You know nothing of me but I doesn’t stop you from judgeing me harshly. (=>A)
Who are you to make such comments? (=>B)
Hold your tongue, human. (=>C)

A
Anomen: Don’t try to trick me because I know well what hides in your dark soul! Not once I thought with your kind and know that I have never lost! So you better tell me what a evil creature like you is doing among honest people!

My name is <CHARNAME>…I am just looking for a friend of mine. (=>A2)
I am hunting down a mage and my name is <CHARNAME>. (=>A3)
That is not your buisness. (=>C)
There always has to be the first time… (=>D)

A2
Anomen: Hah! And who is this ‘friend’ of yours? A bet just another drow murderer. Aye, that’s what you all are.

She is not a drow and she is NOT a murderer. Imoen was captured by Cowled Wizards. (=>A4)
If that is the way you want to have our conversation then I believe we are finished. (=>A6)
I won’t let you talk like this about Imoen! (attack Anomen)

A3
Anomen: A mage, eh? I know the reputation of mages here in Athkatla but I know ones like you! Who is this mage? An honest working man who accidentally saw one of your wicked crimes?

I can’t believe it…you know nothing about Irenicus and still it is I who is the evil-doer? (=>A4)
I don’t have to listen to your arrogant words! (=>C)
You are going to pay for that insult! (attack Anomen)

A4
Anomen: Hah! Even if your story is true than what are you doing here, drow? Looking for trouble?

If trouble means having you in my party than yes, I am looking for it. (=>A5)
I just want to take a look around. (=>A6)

A5
Anomen: Bold words, dark elf. I don’t know why you presume that I will want to join you but…your right. You will need a keen eye and a strong arm to keep you on the path of righteousness. Let’s go then! [END; Anomen joins party]

A6
Anomen: Very well then. Be on your way, I will be watching you carefully so don’t even think about making trouble. [END]

C
Anomen: Then go away! I will pretend that we never met and thus you get another chance, drow! [END]

D
Anomen: Are you challenging me, dark elf? You better not match with me or you just might regret it!

Really? Come on then! (attack Anomen)
I’m not looking for trouble, leave me alone! (=>C)
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Tak jsem si nakonec dala Tieflinga.Myslím že takováhle postavička by mi byla charakterově dosti podobná 8-)
Plá plamen věrné lásky,
Syf
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Syf »

Mám takovou otázku...jak je to s Deherianou(snad to píšu dobře) z Kivan modu pro BG2?? lze ji nabrat?? jestli tak kdy??
Which is worse - the sleep which never ends or that which never comes?
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“