Seriály

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

zajímavá definice anarchismu...

a mimoto, Dr.House je cynický hulvát, výborný doktor podle všeho, ale doma bych ho nechtěla (i kdyby mě chtěl :-D ) 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Sirine: Já jsem nedefinoval anarchismus, jen jsem napsal, proč Dr. House za anarchistu považuji. :roll:
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Adieu píše:Sirine: Já jsem nedefinoval anarchismus, jen jsem napsal, proč Dr. House za anarchistu považuji. :roll:
Aha...to je jiná (ač dle mého a mých zkušeností má dr.H k anarchismu cestu dalekou) ;-) 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Idaho
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Dr. House není anarchista, řídí se svými vlastnímy pravidly... odchází vždy v 5 hodin, dělá že nemá zájem o pacienty (pravidelně)a vůbec v jeho chování je řád
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

"Anarchy means “without leaders”; not “without order."- V
Huh, len tak na okraj... :anxious:
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Elessar: Hádám, že máš taky rád V jako vendeta. :-)
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Adieu - anarchista jako člověk stojící proti autoritě, proti pravidlům, Dr. House se chová přesně naopak. Autority pokud se mu hodí uznává, strašně rád nařizuje a trvá na splnění , pravidla zná a využívá případně zneužívá podle potřeby.

Tak nevypadá anarchista podle toho co sil myslím že anarchisté mají dělat. Ale na druhou stranu je potřeba vidět že obsah pojmů se časem mění. Třeba zde narážím na to, že posuzuji stejnou věc podle mých starosvětských měříte.

Ale je to dobrý seriál.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Neferit Sr.: Naše názory se liší díky tomu, že já bych Dr. House charakterizoval trochu jinak. :-) Leč pravda, že jsem v televizi stihl asi jen tak dva tři díly, takže můj rozhled může být v tomto případě omezený.
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

House je především poměrně dost odvážnej vychcoš. Teda IMHO.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Seriál Star trek - nová řada vypadá dobře. A to čím dál tím více. Je poměrně akční a má to spád. Uvidíme co dalšího přinese.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Tak, první řada tolik slavného IT Crowd je za mnou... Čekal jsem mnohem více. Je to jen pouhý sled více či méně zdařilých gagů z tajuplného prostředí světa počítačů. Často jsem měl pocit, že seriál je tolik populární spíše pro prostředí, kde se odehrává, než pro samotný děj. Do Black Books má IT Crowd přeci jen daleko a už vůbec se nedá srovnávat s klasikami sitcomu jako je třeba Černá zmije. Zjištění, že hasiči se v případě požáru přivolávají zásadně emailem je určitě velice zábavné, ale jinak toho smíchu mohlo být více. Možná by nebylo od věci posunout děj i charaktery do více absurdní roviny, takhle mi to zatím přišlo jako značně nevyužitý potenciál. Nevýrazné 3 z 5.
KEBULE
Sigilan
Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...

Příspěvek od KEBULE »

Neferit Sr. píše:Seriál Star trek - nová řada vypadá dobře. A to čím dál tím více. Je poměrně akční a má to spád. Uvidíme co dalšího přinese.
Má dvě vady na kráse neuvěřitelně dlouhé a stupidní reklamy v maďarštině a drtivou většinu dílů končících to be continued.... :evil:
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Fandové Xana by si mohli oblíbit pana učitele ze Sajonara Zecubó sensei (So long, teacher Despair).
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

a ten D&D serial poznate? take pekne animovane pre deti do 12 let :) vazne pekny serialik :D
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Hmm, Lexx je vážně super seriál, nic tak roztomile zvrhlého jsem ještě neviděl :-P
Odpovědět

Zpět na „Scéna mořského vánku“