a mimoto, Dr.House je cynický hulvát, výborný doktor podle všeho, ale doma bych ho nechtěla (i kdyby mě chtěl
Seriály
Moderátor: sevencreature
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Aha...to je jiná (ač dle mého a mých zkušeností má dr.H k anarchismu cestu dalekou)Adieu píše:Sirine: Já jsem nedefinoval anarchismus, jen jsem napsal, proč Dr. House za anarchistu považuji.
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Adieu - anarchista jako člověk stojící proti autoritě, proti pravidlům, Dr. House se chová přesně naopak. Autority pokud se mu hodí uznává, strašně rád nařizuje a trvá na splnění , pravidla zná a využívá případně zneužívá podle potřeby.
Tak nevypadá anarchista podle toho co sil myslím že anarchisté mají dělat. Ale na druhou stranu je potřeba vidět že obsah pojmů se časem mění. Třeba zde narážím na to, že posuzuji stejnou věc podle mých starosvětských měříte.
Ale je to dobrý seriál.
Tak nevypadá anarchista podle toho co sil myslím že anarchisté mají dělat. Ale na druhou stranu je potřeba vidět že obsah pojmů se časem mění. Třeba zde narážím na to, že posuzuji stejnou věc podle mých starosvětských měříte.
Ale je to dobrý seriál.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
House je především poměrně dost odvážnej vychcoš. Teda IMHO.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tak, první řada tolik slavného IT Crowd je za mnou... Čekal jsem mnohem více. Je to jen pouhý sled více či méně zdařilých gagů z tajuplného prostředí světa počítačů. Často jsem měl pocit, že seriál je tolik populární spíše pro prostředí, kde se odehrává, než pro samotný děj. Do Black Books má IT Crowd přeci jen daleko a už vůbec se nedá srovnávat s klasikami sitcomu jako je třeba Černá zmije. Zjištění, že hasiči se v případě požáru přivolávají zásadně emailem je určitě velice zábavné, ale jinak toho smíchu mohlo být více. Možná by nebylo od věci posunout děj i charaktery do více absurdní roviny, takhle mi to zatím přišlo jako značně nevyužitý potenciál. Nevýrazné 3 z 5.
- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
Má dvě vady na kráse neuvěřitelně dlouhé a stupidní reklamy v maďarštině a drtivou většinu dílů končících to be continued....Neferit Sr. píše:Seriál Star trek - nová řada vypadá dobře. A to čím dál tím více. Je poměrně akční a má to spád. Uvidíme co dalšího přinese.
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Fandové Xana by si mohli oblíbit pana učitele ze Sajonara Zecubó sensei (So long, teacher Despair).
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
a ten D&D serial poznate? take pekne animovane pre deti do 12 let :) vazne pekny serialik :D
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.