Software
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Yachiko: Jak píše MCZ. Ale jinak by pak měly .mov přehrát v každém přehrávači, který podporuje DirectShow. Jen je nejspíš nemáš k žádnému přiřazené (tj. přiřazený typ souboru). Prostě otevři nějaký přehrávač a přetáhni ten .mov do jeho okna (eventuálně si nastav, že ho chceš otevírat pomocí toho programu/přehrávače). Třeba zmíněný MPC nebo WMP nebo co používáš.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
7c: Za koho ma máš?
Skúšal som to video prehrať vo všetkých možných playeroch, ktoré mám...
Windows MP - ten mi skoro vôbec nefunguje, podarila sa mi stiahnuť nejaká XP verzia a teraz je nanič... myslím, že nejde ani odinštalovať...
Winamp - tvári sa, že ten súbor neobsahuje video ani zvuk, čiže tento formát nepozná...
VLC media player - ten mi po reinštalácii ovládača na zvukové karty nefunguje - prehráva video, ale zvuk nie... skúšal som ho odinštalovať, stiahnuť novú verziu, ale tá robí to isté...
Quick Time - mal som, ale zo záhadných príčin mi nešiel spustiť... už je odinštalovaný...
Tak čo mám teda robiť? Čo je ten alternative Quick Time? Program to asi nie je, pretože neobsahuje žiadny .exe súbor...
MPC? Kde sa to dá stiahnuť? Nie je to len ďalší druh WMP?

Windows MP - ten mi skoro vôbec nefunguje, podarila sa mi stiahnuť nejaká XP verzia a teraz je nanič... myslím, že nejde ani odinštalovať...
Winamp - tvári sa, že ten súbor neobsahuje video ani zvuk, čiže tento formát nepozná...
VLC media player - ten mi po reinštalácii ovládača na zvukové karty nefunguje - prehráva video, ale zvuk nie... skúšal som ho odinštalovať, stiahnuť novú verziu, ale tá robí to isté...

Quick Time - mal som, ale zo záhadných príčin mi nešiel spustiť... už je odinštalovaný...
Tak čo mám teda robiť? Čo je ten alternative Quick Time? Program to asi nie je, pretože neobsahuje žiadny .exe súbor...
MPC? Kde sa to dá stiahnuť? Nie je to len ďalší druh WMP?
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Media Player Classic navazuje na nejlepší verzi WMP všech dob - totiž 6 (tj. ještě před tím masivním a hnusným vzhledem). A vypadá na první pohled téměř stejně, koukni sem:Yachiko píše:MPC? Kde sa to dá stiahnuť? Nie je to len ďalší druh WMP?
http://www.stahuj.cz/multimedia/multime ... r-classic/
Jenže je hodně dobře optimalizovaný, stabilní, jednoduchý a zároveň má spoustu vymožeností - rádia, stream, DVD, samozřejmě obyčejné divxy a mp3, podpora titulků, mnoho užitečných nastavení atd. Doporučuji

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Nechápu, proč mají na tom webu screenshot Windows Media PlayeruMCZ píše:A vypadá na první pohled téměř stejně, koukni sem:
http://www.stahuj.cz/multimedia/multime ... r-classic/

Yachiko: Souhlas s MCZ - MPC je nejlepší přehrávač co znám (hlavně se mi líbí ta jednoduchost a přehlednost).
Vypadá třeba takhle (tj. normálně):

a tady jsou Options:

Naposledy upravil(a) sevencreature dne 28.3.2006 12:28, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
sevencreature píše:Nechápu, proč mají na tom webu screenshot Windows Media PlayeruMCZ píše:A vypadá na první pohled téměř stejně, koukni sem:
http://www.stahuj.cz/multimedia/multime ... r-classic/![]()

Yachiko: hamachi jde na W2k a XP, asi to má co dočinění s tím, že Win 95/98/ME nejsou síťové OS.