Anime & Manga

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

CrowX: A co ty ostatní - viděl jsi něco z toho?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Nie, podľa popisu na animenfo by som nestrácal čas s Air master, ale na GMS by som sa aj pozrel.
Inu Yasha - hm zatiaľ som prišiel do kontaktu s mangou - nič extra.
There is a limit to stupidity.
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX: V Airmaster jsou údajně hodně zajímavé postavy - bohužel je to licencované... No, alespoň to bude nějaká challenge :-)

Jinak v Gravitation je IMO celkem slabý příběh a hlavní postavat - no co se dá dělat :-?

Inu Yasha manga mě taky moc neuchvátila (westernized, ach jo :-? ) - ale viděl jsem nějaké epizody a asi tomu dám šanci (navíc se údajně postavy dost vyvíjí - a hlavní hrdinku mají vcelku rády i die-hard yaoi fanynky (podle všeho) - což je další plus).

Tady mám ještě jeden tip (taky o tom uvažuju :think:):
Kyou Kara Maou!
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Liadeia
Sigilan
Bydliště: říše Nitwittery, bydliště nestálé - stále na cestách
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Liadeia »

Gravitation jsem četla, je to docela dobré shounen-ai ^^
soundtrack to má dobrý asi protože je to o hudební skupině :D

Ale je to mazec, Eiri Yuki rulez!!!!! *jde zabít Shuichiho,aby získala Yukiho* :twisted:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Liadeia píše:*jde zabít Shuichiho,abych získala Yukiho* :twisted:
Tuhle větu už jsem viděl - nebo alespoň v podobném významu :lol: :-)
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 14.4.2006 20:36, celkem upraveno 1 x.
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Tak jsem dneska po dloooouhý době zas viděla nějaký anime... Jmenovitě "Blood - The Last Vampire"... Vůbec to nebylo špatný.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Cesare: Jj, hezká animace a CGI a bez děje. Každopádně pěkná podívaná 8-)

Btw Gensou Maden Saiyuuki je super :-P :lol:
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

7creature: Když to má atmošku, děj není až tak podstatnej...;-)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Mám naprosto skvělou náladu, poněvadž jsem zjistil, že tady je mimo jiné možné shlédnout (i když bohužel ne stáhnout :-( ) velké množství dílů (+ 2 filmy) mého oblíbeného manga seriálu Sailor Moon v originále s anglickými titulky :!: :dancing: - Je to sice záležitost vhodná spíše pro infantilní puberťačky do maximálně patnácti let, ale když si vzpomenu, jak jsem to ve svém dětství sledovával prakticky každé odpoledne na RTL2, tak se té nostalgii prostě ubránit nedokážu (to zase bude promrhaných hodin).. :angel:
Díky tomuto seriálu jsem si mangu a anime vlastně oblíbil 8-)
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 16.4.2006 15:11, celkem upraveno 1 x.
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Vím taky o jednom webu kde se on-line dá shlédnout hodně anime plus nějaké ty filmy

Klikni

Je tu spousta a spousta anime.Doporučuji :dancing:
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Ave: Kvalita je bohužel příšerná (naštěstí už jsem většinu toho, co tam mají viděl nebo mám).

Keiichi se měli radši držet těch OSTs :-? Každopádně jsem zvědavej, jestli jim to někdo zatrhne - většina věcí co nabízí je licencovaná... A už jsem viděl weby, které padly pro míň.
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

sevencreature píše:Ave: Kvalita je bohužel příšerná (naštěstí už jsem většinu toho, co tam mají viděl nebo mám).

Keiichi se měli radši držet těch OSTs :-? Každopádně jsem zvědavej, jestli jim to někdo zatrhne - většina věcí co nabízí je licencovaná... A už jsem viděl weby, které padly pro míň.
Já doufám že nepadnou.Já jsem s tím co nabízejí spokojená.Ke spokojenosti mi stačí málo ;-)
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

sevencreature píše:Jinak v Gravitation je IMO celkem slabý příběh a hlavní postava - no co se dá dělat :-?
Celkem se to rozjelo :-P Rozhodně doporučuji - není to sice mistrovské dílo, ale každopádně to je super anime :-P
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Dnes som dopozeral Hajime no Ippo (všetky epizódy + filmy) - športové anime - konkrétne o boxe - hm je tam celkom dobrá kresba, animácie a príbeh postupne graduje, a hlavne nie je tam použitých až tak veľa neprirodzených vecí, čo je z môjho pohľadu +; dal by som tak 8/10 - príjemne oddychové anime :-)
182
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

7c: videl si Vandread? Ja som to práve teraz dopozeral - hm príbehovo celkom dobré, animácia tiež a hlavne v každej epizóde sa niečo deje - tzn. je tam dobrá gradácia deja - celkom príjemne anime každopádne - môžem jedine doporučiť. :-)
182
Odpovědět

Zpět na „Scéna mořského vánku“