Anime & Manga
Moderátor: sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
CrowX: V Airmaster jsou údajně hodně zajímavé postavy - bohužel je to licencované... No, alespoň to bude nějaká challenge
Jinak v Gravitation je IMO celkem slabý příběh a hlavní postavat - no co se dá dělat
Inu Yasha manga mě taky moc neuchvátila (westernized, ach jo
) - ale viděl jsem nějaké epizody a asi tomu dám šanci (navíc se údajně postavy dost vyvíjí - a hlavní hrdinku mají vcelku rády i die-hard yaoi fanynky (podle všeho) - což je další plus).
Tady mám ještě jeden tip (taky o tom uvažuju
):
Kyou Kara Maou!

Jinak v Gravitation je IMO celkem slabý příběh a hlavní postavat - no co se dá dělat

Inu Yasha manga mě taky moc neuchvátila (westernized, ach jo

Tady mám ještě jeden tip (taky o tom uvažuju

Kyou Kara Maou!
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tuhle větu už jsem viděl - nebo alespoň v podobném významuLiadeia píše:*jde zabít Shuichiho,abych získala Yukiho*

Naposledy upravil(a) sevencreature dne 14.4.2006 20:36, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dneska po dloooouhý době zas viděla nějaký anime... Jmenovitě "Blood - The Last Vampire"... Vůbec to nebylo špatný.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
7creature: Když to má atmošku, děj není až tak podstatnej...

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Mám naprosto skvělou náladu, poněvadž jsem zjistil, že tady je mimo jiné možné shlédnout (i když bohužel ne stáhnout
) velké množství dílů (+ 2 filmy) mého oblíbeného manga seriálu Sailor Moon v originále s anglickými titulky
- Je to sice záležitost vhodná spíše pro infantilní puberťačky do maximálně patnácti let, ale když si vzpomenu, jak jsem to ve svém dětství sledovával prakticky každé odpoledne na RTL2, tak se té nostalgii prostě ubránit nedokážu (to zase bude promrhaných hodin)..
Díky tomuto seriálu jsem si mangu a anime vlastně oblíbil

Díky tomuto seriálu jsem si mangu a anime vlastně oblíbil

Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 16.4.2006 15:11, celkem upraveno 1 x.
Vím taky o jednom webu kde se on-line dá shlédnout hodně anime plus nějaké ty filmy
Klikni
Je tu spousta a spousta anime.Doporučuji
Klikni
Je tu spousta a spousta anime.Doporučuji

Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ave: Kvalita je bohužel příšerná (naštěstí už jsem většinu toho, co tam mají viděl nebo mám).
Keiichi se měli radši držet těch OSTs
Každopádně jsem zvědavej, jestli jim to někdo zatrhne - většina věcí co nabízí je licencovaná... A už jsem viděl weby, které padly pro míň.
Keiichi se měli radši držet těch OSTs

Já doufám že nepadnou.Já jsem s tím co nabízejí spokojená.Ke spokojenosti mi stačí málosevencreature píše:Ave: Kvalita je bohužel příšerná (naštěstí už jsem většinu toho, co tam mají viděl nebo mám).
Keiichi se měli radši držet těch OSTsKaždopádně jsem zvědavej, jestli jim to někdo zatrhne - většina věcí co nabízí je licencovaná... A už jsem viděl weby, které padly pro míň.

Plá plamen věrné lásky,
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Celkem se to rozjelosevencreature píše:Jinak v Gravitation je IMO celkem slabý příběh a hlavní postava - no co se dá dělat