Nějak takto, nevím přesně - ve čtení mi bránily slzy smíchuZikmund Freud píše:Jeden můj klient měl opakovaně sen, ve kterém se mu zdálo, že drží za ruku svoji matku a jdou spolu po schodech. To podle mých teorií znamenalo, že ho jeho matka sexuálně vzrušuje. Raději jsem mu předepsal masturbaci, aby nezpůsobil nějaké škody.
Silvestr
Re: Silvestr
Ano, pěkné příklady tam rozhodně má:

- PostTrauma
- Sigilan
Hm, to je vskutku drsné : ) Já jsem takovéhle příklady neviděl, samozřejmě tam bylo stejné vysvětlení, ale nebylo tam pouhé 'tak jsem mu doporučil masturbovat' jako závěr : )
Marně se snažím přijít věcem na kloub, neboť většina věcí klouby vůbec nemá.
Ještě to kousek pokračovalo, ale u téhle věty jsem měl fakt záchvat smíchu.
A abych pokračoval v našem minulém OT (strniště, holky, atd.), tak musím říci že jsem se v pátek poprvé oholil! Sám, bez pomoci a bez rady (táta nebyl doma). Holení je teda snadnější, než jsem si myslel! Jupí!
A abych pokračoval v našem minulém OT (strniště, holky, atd.), tak musím říci že jsem se v pátek poprvé oholil! Sám, bez pomoci a bez rady (táta nebyl doma). Holení je teda snadnější, než jsem si myslel! Jupí!
- PostTrauma
- Sigilan
Gratuluji ti, vítej mezi opicemi : )
Jak ti vůbec vyšlo to rande o víkendu? : )
Jak ti vůbec vyšlo to rande o víkendu? : )
Nebylo to rande, kámoška mě pozvala na narozeninovou oslavu.
A ano, vyšlo to sqěle!
- PostTrauma
- Sigilan
Když jsi říkal, že dáš přednost dívce, myslel jsem, že jde o něco konkrétnějšího : )
Ach ano, uznávám že to tak znělo.
se že jsem tě mystifikoval.
Ano, byla to opravdu zábava. Oslava 18náctin, však víš. Jako jediný abstinent (a tudíž jediný střízlivý v místnosti) jsem se nádherně bavil chování ostatních. K ránu jsem se ještě zachoval velice kamarádsky, když jsem pomáhal uklízet koberec, který poblil její bratr.
A k tomu rande - kdybych měl v 16 nějakou lásku, tak by to nejspíše byla taková ta "dětská láska". A ještě stále mám tolik sebeúcty, abych nechodil s holkou ze třídy, "protože v 16 snad nemůžeš bejt panic, woe" - jak praví známý trend.
Máš na to nějaký názor? Postřeh? Dneska nemám co dělat, tak mám čas si povídat.
Ano, byla to opravdu zábava. Oslava 18náctin, však víš. Jako jediný abstinent (a tudíž jediný střízlivý v místnosti) jsem se nádherně bavil chování ostatních. K ránu jsem se ještě zachoval velice kamarádsky, když jsem pomáhal uklízet koberec, který poblil její bratr.
A k tomu rande - kdybych měl v 16 nějakou lásku, tak by to nejspíše byla taková ta "dětská láska". A ještě stále mám tolik sebeúcty, abych nechodil s holkou ze třídy, "protože v 16 snad nemůžeš bejt panic, woe" - jak praví známý trend.
Máš na to nějaký názor? Postřeh? Dneska nemám co dělat, tak mám čas si povídat.
- PostTrauma
- Sigilan
Za mystifikaci se netřeba omlouvat, jsem si jist, že to nebylo úmyslné : )
Znám ty oslavy 18tin, spousta lidí si je nepamatuje, včetně mě, protože jsem žádnou neměl : )
No, ta část s nechozením s holkou ze třídy je též takový trend. Já to neuznávám, i když mé zkušenosti hovoří opačně. Spíš vidím problém v tom věku, člověk vskutku nemá velkou naději zůstat s někým, s kým se dá dohromady v 16, protože je před ním ještě dlouhý duševní vývoj. Pak už je jen otázka, jestli chceš strávit čas do duševní zralosti střídáním partnerek nebo zdrženlivostí : )
Osobně se trendů moc nedržím a tvořím si trend svůj.
Btw někdo mi říkal, že podle nějaké studie začínají lidé s vyšší inteligencí svůj sexuální život později : )
Znám ty oslavy 18tin, spousta lidí si je nepamatuje, včetně mě, protože jsem žádnou neměl : )
No, ta část s nechozením s holkou ze třídy je též takový trend. Já to neuznávám, i když mé zkušenosti hovoří opačně. Spíš vidím problém v tom věku, člověk vskutku nemá velkou naději zůstat s někým, s kým se dá dohromady v 16, protože je před ním ještě dlouhý duševní vývoj. Pak už je jen otázka, jestli chceš strávit čas do duševní zralosti střídáním partnerek nebo zdrženlivostí : )
Osobně se trendů moc nedržím a tvořím si trend svůj.
Btw někdo mi říkal, že podle nějaké studie začínají lidé s vyšší inteligencí svůj sexuální život později : )
???Znám ty oslavy 18tin, spousta lidí si je nepamatuje, včetně mě, protože jsem žádnou neměl : )
Uvídíme. Mám v téhle oblasti asi smůlu. Jeden den jsem dostal svůj první polibek od dívky a druhý den už mě bolelo v krku.Pak už je jen otázka, jestli chceš strávit čas do duševní zralosti střídáním partnerek nebo zdrženlivostí : )
Zřejmě měla chřipku.
To ale platí jen do určitého věku, ne?Btw někdo mi říkal, že podle nějaké studie začínají lidé s vyšší inteligencí svůj sexuální život později : )
A něco co si prostě nemůžu odpustit:
Děda přijde ke zpovědi a přiznává se:
- Pane faráři, zhřešil jsem. Přes válku jsem schovával na půdě jednoho Žida.
- Ale, synu, to není hřích, pomoci člověku, ať už je jakékoliv víry.
- Pane faráři, ale já jsem od něho žádal za každý den 20 korun.
- Nóó... to už také pěkné nebylo, ale to není velký hřích.
- To se mi ulevilo, pane faráři. A neměl bych mu už říci, že válka skončila?
- PostTrauma
- Sigilan
Tak hlavně bacha na syfla : )Tarreb píše:Uvídíme. Mám v téhle oblasti asi smůlu. Jeden den jsem dostal svůj první polibek od dívky a druhý den už mě bolelo v krku.Pak už je jen otázka, jestli chceš strávit čas do duševní zralosti střídáním partnerek nebo zdrženlivostí : )![]()
Zřejmě měla chřipku.
Přiznám se, že téhle otázce nerozumím : )???![]()
Nic není absolutní a extrémy nejsou nikdy dobré.To ale platí jen do určitého věku, ne?![]()
???
= COŽE? Ty jsi neslavil 18náctiny?
Jdu na kutě.
S bohy si raději nic nezačínámTak hlavně bacha na Syfla : )
A všechno je relativní : )Nic není absolutní...
....ani pokud *proměnná X*.a extrémy nejsou nikdy dobré.
Jdu na kutě.
- PostTrauma
- Sigilan
Je to jeden z mých trendů : )
Nechť je ti dopřáno klidného spánku.
Nechť je ti dopřáno klidného spánku.
Aha. Kdesi na začátku tohoto tématu jsi psal, že neuzáváš vánoce a silvestra, narozeniny a svátky tedy také ne?
- PostTrauma
- Sigilan
Dá se říct, že je uznávám, jen když je uznávají ostatní - když někdo slaví narozeniny, tak je slavím též, když někdo slaví Vánoce, slavím je též. Je to obojí částečně z nutnosti, dřív jsem se vyhýbal oslavám a hospodám, ale není to prospéšné mezilidským vztahům...
Svoje narozeniny jsem tedy slavil maximálně tím, že jsem si řekl, co bych k nim chtěl dostat - čistě pragmaticky : )
Co tě vede k tomu, že nepiješ (nebo žes nepil na té oslavě)?
Btw s tím holením, na začátku to je jednoduché, ale počkej si tak za rok za dva, to už ti to půjde ztuha : )
Svoje narozeniny jsem tedy slavil maximálně tím, že jsem si řekl, co bych k nim chtěl dostat - čistě pragmaticky : )
Co tě vede k tomu, že nepiješ (nebo žes nepil na té oslavě)?
Btw s tím holením, na začátku to je jednoduché, ale počkej si tak za rok za dva, to už ti to půjde ztuha : )
1.Moje životní filosofieCo tě vede k tomu, že nepiješ (nebo žes nepil na té oslavě)?
2.Špatný příklad užívání alkoholu v rodině (otec je abstinující alkoholik)
3. Jsem nezletilý
Nicméně, troufám si tvrdit že bych tam nepil ani kdybych abstinentem nebyl - je mi hloupé se u někoho, kdo mě pozval na narozeninovou oslavu ožrat a pak mu poblít koberec.
...dřív jsem se vyhýbal oslavám a hospodám, ale není to prospéšné mezilidským vztahům...

Z extrému do extrému? Buď se vyhýbat hospodám a oslavám, anobo chlastat? Chápu Tě dobře?
Žádný dort? Gatulace? Sfoukávání svíček?Svoje narozeniny jsem tedy slavil maximálně tím, že jsem si řekl, co bych k nim chtěl dostat - čistě pragmaticky : )