SMRT
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Môžem sa stotožniť s Ajantisovým názorom na túto tému. Nemôžete vedieť ako sa cítil človek, tkroý to spravil. Neviete to... neboli ste v jeho situácii...
Preto si to netrúfam vôbec nijako hodnotiť... nehovorím: "Mal to blbé, rozumie." alebo "Prečo to vzdal, Nemusel..." ... nemôžem vedieť čo sa mu vlastne dialo v hlave... čo cítil ...
Preto si to netrúfam vôbec nijako hodnotiť... nehovorím: "Mal to blbé, rozumie." alebo "Prečo to vzdal, Nemusel..." ... nemôžem vedieť čo sa mu vlastne dialo v hlave... čo cítil ...
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Můj je život a má bude i smrt
pokud budu chtít zemřít vlastní rukou (nebo nohou, i když to by bylo asi složitější
) , tak to udělám. Nevidím na tomto rozhodnutí nic špatného. Leda to, že rodina bude muset platit pohřeb asi o něco dříve, než očekávala.
Hele.....nevíte někdo o nějakém volném místě v pohřebních službách, nebo tak něco
?

Hele.....nevíte někdo o nějakém volném místě v pohřebních službách, nebo tak něco

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
My pochovávame mŕtvoly nespokojných zákazníkov vzadu za obchodom. Ak chceš, na polovičný úväzok ťa môžme zobraťVampiria píše:Můj je život a má bude i smrtpokud budu chtít zemřít vlastní rukou (nebo nohou, i když to by bylo asi složitější
) , tak to udělám. Nevidím na tomto rozhodnutí nic špatného. Leda to, že rodina bude muset platit pohřeb asi o něco dříve, než očekávala.
Hele.....nevíte někdo o nějakém volném místě v pohřebních službách, nebo tak něco?

- Kong Bao-tan
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ajantis: netleskal jsem tobě, ale výroku (který mimochodem znám také)
2 All: I když také chápu, že člověk, který se ktomu odhodlal, musel mít asi velmi vážný důvod to udělat (a jak bylo řečeno - pořádný kus odvahy) a proto by bylo nebylo fér ho jakkoliv odsuzovat
2 All: I když také chápu, že člověk, který se ktomu odhodlal, musel mít asi velmi vážný důvod to udělat (a jak bylo řečeno - pořádný kus odvahy) a proto by bylo nebylo fér ho jakkoliv odsuzovat
Dost již bylo ostrých uší, na čase tasit nosy!
Něco málo o Svirfneblinech: http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=125332#125332
Něco málo o Svirfneblinech: http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=125332#125332
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ale ja som nikde nenapisal, ze samovrahov odsudzujem ;) Jednoducho mi pripada, ze vzdy existuje aj ine riesenie ako samovrazda... Ale ked niekto sa rozhodne samovrazdu spachat (nech k tomu ma hocijaky dovod), tak ja mu do toho nemam co kecat, to je jasne...
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavá teorieVampiria píše:Můj je život a má bude i smrt

No tyhle rozhovory o sebevraždách jsou vždycky na dlouhý lokte, tak do toho nechci zabředávat, každopádně můj hlavní důvod k životu je asi zvědavost - chci vědět, co bude dál. Co je po smrti stejně jednou zjistím, tak nějak nevidím důvod to urychlovat. Ale celkem dobře (doufám) chápu, že se můžou vyskytnout okolnosti (třeba jen chvilkové - ale ta chvilka většinou stačí), díky kterým to člověk vidí trochu jinak.
Jo a samozřejmě tu jsou ty problémy s rodinou a přáteli, které vaše sebevražda obvykle moc radostí nenaplní (abych použil eufemismus) - čili z tohohle hlediska je to možná trochu sobecké

P.S. Jinak si nemyslím, že můj život patří mě (i když pravda, dá se namítnout, že když už jste ho dostali, tak prostě patří vám - hmmm, třeba je nějaká licence na život?

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ajantis: Sebevraždu nemusí člověk spáchat jen z nějaký family depky. Taky tim totiž může řešit např. finanční potíže a v tu chvíli to jde se vztahem k okolí naprosto bez kolize. Možná i právě naopak - že by chtěl svojí rodinu zbavit dluhů.
Stejně tak je samozřejmě sebevražda, když si dáš papír a z okna nastoupíš na střechu klingoskýho bitevníku, kterej sis zaparkoval před barákem...
Stejně tak je samozřejmě sebevražda, když si dáš papír a z okna nastoupíš na střechu klingoskýho bitevníku, kterej sis zaparkoval před barákem...
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: