Vanda píše:Cesare: jak to sakra děláš, že vydržíš se učit do rána? Já vždycky začala mít ve 3 takový útlum, že jsem skoro mlátila hlavou do stolu.
Potřebuju jen hodně kafe a taky klid, abych si eventuelně mohla číst nahlas...
Mně se zas strašně blbě učí přes den...
Tak já jsem taky nejvýkonější v noci (což asi všichni tady na Sigilu), ale bohužel kolem třetí prostě klesá výkon a obvykle si říkám, že bych měla jít spát a pokud se zrovna neučím, tak spát nejdu. I když dneska jdu poprvé po dlouhé době spát před půlnocí, protože ve 3 vstávám.
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Hraju Call of Cthulhu..už mě asi nikdy nikdo neuvidí, jelikož u toho nejspíš zemřu hrůzou..a to jsem teprve na začátku.
Naposledy upravil(a) Sadako dne 10.1.2007 3:46, celkem upraveno 1 x.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Spíš "kdo si hraje, ten se zlobí" díky své rozklepanosti a pomalosti se nemůžu dostat přes jednu pasáž. Ach jo.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Vanda: Já bych to doporučila všem. Vždyť co může být krásnějšího, než zemřít u kvalitní hry? Leda tak smrt u kvalitního filmu či knihy...
Já u ní umřu určitě. Pokud ne strachy, tak vzteky. Už skoro tři hodiny (no dobře, s přestávkami na vaření čaje a popocházení po pokoji..) se nemůžu hnout z místa.
Vampiria: hry podobného charakteru ani nemá význam hrať za svetla. Tiež zbožňujem ten pocit strachu pri nočnom hraní, keď je v dome totálne ticho a tma. Škoda, že teraz nemám žiadnu hororovú hru .
"Das einzige Mittel gegen den Verstand zusiegen ist Stärke und Angst." Adolf Hitler, Mein Kampf
DerAdler píše:Vampiria: hry podobného charakteru ani nemá význam hrať za svetla. Tiež zbožňujem ten pocit strachu pri nočnom hraní, keď je v dome totálne ticho a tma. Škoda, že teraz nemám žiadnu hororovú hru .
The Suffering je na to docela dobrý(doporučuji vyzkoušet).... A přinejhorším DooM 3...
SKOČTE ŠIPKOU DO MUŠLE, JEZTE KAŠI S MRKVÍ.
JENOM JÁ JSEM NAŽIVU; VY JSTE VŠICHNI MRTVÍ.
DerAdler píše:Vampiria: hry podobného charakteru ani nemá význam hrať za svetla. Tiež zbožňujem ten pocit strachu pri nočnom hraní, keď je v dome totálne ticho a tma. Škoda, že teraz nemám žiadnu hororovú hru .
The Suffering je na to docela dobrý(doporučuji vyzkoušet).... A přinejhorším DooM 3...
Oboje mám úspešne za sebou .
"Das einzige Mittel gegen den Verstand zusiegen ist Stärke und Angst." Adolf Hitler, Mein Kampf
Chjo, tak jsem celý večer strávil u Oblivionu, abych si teď uvědomil, že zítra píšu dva pololetní testy a budu rovnéž dvakrát zkoušen. Netřeba dodávat, že umím velké houno. Jó, to si ještě užiju legrace.
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Tak jsem právě zaseknul IFJ a jdu dělat něco užitečného...
EDIT: Tak jsem se nezmohl na nic jiného, než abych si přidal k notebooku další myš a aktivoval touchpad.... Velká myš do ruky pravé, malička do levé a touchpad jsem ovládal nosem... Pokoušel jsem se pouštět náhodné soubory... Vzhledem k tomu, že při užití nosu jsem neviděl na LCDčko, šlo to fakt fest blbě... Nakonec jsem skončil tím, že jsem pravou myší pohyboval jen vertikálně a levou jen horizontálně... Jdu raději spát...
SKOČTE ŠIPKOU DO MUŠLE, JEZTE KAŠI S MRKVÍ.
JENOM JÁ JSEM NAŽIVU; VY JSTE VŠICHNI MRTVÍ.
Bodkin: není nad kvalitně strávený večer
Já to tak pestré neměl Malinko jsem se přehraboval v tom bordelu co tu mám v xmiilónpěti složkách a celkem mě to zmohlo, takže se též béřu na lože.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Jsem idiot, začal jsem se dívat na druhou řadu 24ky a přitom musím jít za pár hodin do školy , to zase budu jak zombie
Zatím jsem u sedmého dílu a musím říct že lepší zpracování Clancyovek jsem v televizi ještě neviděl. Je tu sice ten nepodstatný detail že přímo tohle Clancy nenapsal, ale jinak je to příběhem a jeho podáním přesně stejné jako jeho nejlepší knihy. A je to zatraceně chytlavé.