Anime & Manga
Moderátor: sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
CrowX: Jestli se ti líbilo Shingetsutan Tsukihime, tak můžeš zkusit mrknout na Fate/stay night... (hehe, zkus HD verzi od Eclipse - ještě jsem ji neviděl, ale údajně dokáže docela pocuchat CPU pokud používáš libavc
)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Teďka poslední dobou je docela zajímavá podívaná Blood+.
No. Je to volné pokračování Blood: The Last Vampire, a je to lehce klišoidní ("ach bože, jsem o sobě pochybující hlavní hrdina, pomozte mi"), ale je to příjemě zpracovaný, hezky graficky ztvárněný a vůbec celkem odpočinková věc.
Taky se tam objevují výrazná antiklišé.
A jako bonus se dá od totanů stáhnout 21 dílů, a další určitě přijdou.
No. Je to volné pokračování Blood: The Last Vampire, a je to lehce klišoidní ("ach bože, jsem o sobě pochybující hlavní hrdina, pomozte mi"), ale je to příjemě zpracovaný, hezky graficky ztvárněný a vůbec celkem odpočinková věc.
Taky se tam objevují výrazná antiklišé.
A jako bonus se dá od totanů stáhnout 21 dílů, a další určitě přijdou.
Jediný člověk co přesosal kanál La Manche.
nedá se neříct, že negování není nedůležité
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Pokud chceš použít BT tak bys měl, protože rychlosti v rámci ČR jsou asi o řád větší než když to taháš ze zámoří.sevencreature píše:To nepovažuju za bonus
Ale někdy se na Blood+ asi mrknu, i když od toho moc nečekám
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Sosacek:
BitTorrent vůbec nepoužívám, a je mi jedno odkud tahám data, protože rychlejší než moje maximum to stejně nebude

A pro ToTan mě opravdu nenapadá jediný důvod... Ty o nějakém víš? Protože to zdůvodnění rychlostí je k smíchu
A pro ToTan mě opravdu nenapadá jediný důvod... Ty o nějakém víš? Protože to zdůvodnění rychlostí je k smíchu
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Nemyslím že bych se ti musel ospravedlňovat ;) Ale příznávám že jsem pravidla fóra nečetl, takže pokud tam je něco jako "se všemi vašimi příspěvky musí sevencreature souhlasit" tak je mi líto že jsem to netušil.
No a abych se držel tématu: Viděl jste někdo / líbil se vám Naruto?
No a abych se držel tématu: Viděl jste někdo / líbil se vám Naruto?
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Sosacek: Promiň, jestli jsem se tě dotknul - co myslíš tím ospravedlňováním?
(to s tou rychlostí mě opravdu rozesmálo - nesmál jsem se tobě, doufám, že jsi to nepochopil v tomhle smyslu - i když přiznávám, že nikoho nepotěší, když se někdo směje jeho tipům
). Abych to upřesnil - nemám asi tak rychlé připojení, abych si při všiml řádového rozdílu při stahování z ČR a odjinud - stahuju většinou maximální rychlostí co provider dovolí bez ohledu na umístění zdroje (teď samozřejmě nemluvím o různých zatížených serverech - ale to se rozumí samosebou).
A tu otázku, proč ToTan jsem myslel vážně - já český net v podstatě vůbec nesleduju (navštěvuju jen asi 2 diskusní fóra (včetně Sigilu)) - takže nemám moc přehled
Jinak na Blood+ už jsme tady někdy narazili (a prostě mě to nějak nenalákalo - kupodivu) - CrowX to sledoval...
Ad Naruto - viděl jsem asi prvních 60 dílů (nebo kolik
- v podstatě až do závěru Chunin zkoušky) - a pak už jsem jen přečetl mangu, takže už nemám motivaci vidět další díly (i když přiznávám, že ty příběhové odbočky by možná staly za vidění). Navíc není čas 
A tu otázku, proč ToTan jsem myslel vážně - já český net v podstatě vůbec nesleduju (navštěvuju jen asi 2 diskusní fóra (včetně Sigilu)) - takže nemám moc přehled
Jinak na Blood+ už jsme tady někdy narazili (a prostě mě to nějak nenalákalo - kupodivu) - CrowX to sledoval...
Ad Naruto - viděl jsem asi prvních 60 dílů (nebo kolik
Totani to překládají do češtny. Neumím japonsky, takže nevím jak moc kvalitně, ale hodí se to lidem kteří anglicky neumí, nebo mají v okolí někoho takového.
B+ ve mne vyvolává pocit hrdinského eposu :)
S Narutem je to tak, že hošani dělající seriál to naprosto zmrvili (nechci mluvit sprostě), v mnoha místech si sprostě vymýšleli a pak se ukázalo že jsou naprosto mimo -- Chidori na mostě, Itachiho oči ... ale na druhou stranu je fakt, e některé věci lépe vyniknou v pohybu.
Z filleru se mi líbila jen epizoda 101 -- zjišťujeme co je pod Kakashiho maskou
jinak to byly převážně vtipy typu "naruto šlápne do psího hovna" a nebo nesmysly které vypovídají o tom že někdo zcela nepochopil reálie toho světa.
Ale rozhodně to byla zábava, a až skoncí fillery tak nažhavím Azurea a AonE tracker
B+ ve mne vyvolává pocit hrdinského eposu :)
S Narutem je to tak, že hošani dělající seriál to naprosto zmrvili (nechci mluvit sprostě), v mnoha místech si sprostě vymýšleli a pak se ukázalo že jsou naprosto mimo -- Chidori na mostě, Itachiho oči ... ale na druhou stranu je fakt, e některé věci lépe vyniknou v pohybu.
Z filleru se mi líbila jen epizoda 101 -- zjišťujeme co je pod Kakashiho maskou
Ale rozhodně to byla zábava, a až skoncí fillery tak nažhavím Azurea a AonE tracker
Blood+ - musím sa priznať, že viac sa mi páčil Blood: the last Vampire; B+ je príliš soft a v niektorých prípadoch značne nudný - sledujem to iba preto, lebo nerád opúšťam rozbehnutý príbeh - ale videl som dosť lepších anime podobného typu
ad Naruto: ak sa už ľudia z Dattebayo modlia aby konečne tie stupídne fillers skončili tak to už niečo znamená
ad Naruto: ak sa už ľudia z Dattebayo modlia aby konečne tie stupídne fillers skončili tak to už niečo znamená
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jak se vám líbí Eureka 7? Přijde mi, že je mezi lidmi docela dost oblíbená
Ad Naruto - Já jsem skončil někde u 300. kapitoly (už je to delší doba) - anime mě vůbec neláká. Ale možná bych ocenil tak 50 - 100 dalších kapitol na čtení
Ad Naruto - Já jsem skončil někde u 300. kapitoly (už je to delší doba) - anime mě vůbec neláká. Ale možná bych ocenil tak 50 - 100 dalších kapitol na čtení