Sosacek: Promiň, jestli jsem se tě dotknul - co myslíš tím ospravedlňováním?

(to s tou rychlostí mě opravdu rozesmálo - nesmál jsem se tobě, doufám, že jsi to nepochopil v tomhle smyslu - i když přiznávám, že nikoho nepotěší, když se někdo směje jeho tipům

). Abych to upřesnil - nemám asi tak rychlé připojení, abych si při všiml řádového rozdílu při stahování z ČR a odjinud - stahuju většinou maximální rychlostí co provider dovolí bez ohledu na umístění zdroje (teď samozřejmě nemluvím o různých zatížených serverech - ale to se rozumí samosebou).
A tu otázku, proč ToTan jsem myslel vážně - já český net v podstatě vůbec nesleduju (navštěvuju jen asi 2 diskusní fóra (včetně Sigilu)) - takže nemám moc přehled
Jinak na Blood+ už jsme tady někdy narazili (a prostě mě to nějak nenalákalo - kupodivu) - CrowX to sledoval...
Ad Naruto - viděl jsem asi prvních 60 dílů (nebo kolik

- v podstatě až do závěru Chunin zkoušky) - a pak už jsem jen přečetl mangu, takže už nemám motivaci vidět další díly (i když přiznávám, že ty příběhové odbočky by možná staly za vidění). Navíc není čas

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.