Anime & Manga

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

CrowX: Neviděl, no momentálně jsem mecha přesycen, díky za tip (možná to mám i někde v pořadníku :think:). Já teď mám rozkoukáno přes 10 různých anime, takže brutálně nestíhám :evil: :lol:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX: Jestli se ti líbilo Shingetsutan Tsukihime, tak můžeš zkusit mrknout na Fate/stay night... (hehe, zkus HD verzi od Eclipse - ještě jsem ji neviděl, ale údajně dokáže docela pocuchat CPU pokud používáš libavc :-) )
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

:-? Nuž podľa popisu na animenfo to nevypadá zaujímavo - ale ak na to niekde natrafím tak si to možno pozriem. ;-)
There is a limit to stupidity.
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX: Popravdě hodně věcí nevypadá podle těch popisů moc zajímavě (a obráceně :-? :-) ). Každopádně se rozjíždí pár zajímavých sérií (teda možná zajímavých - kdo ví?).
Sosacek
Sigilan

Příspěvek od Sosacek »

Teďka poslední dobou je docela zajímavá podívaná Blood+.

No. Je to volné pokračování Blood: The Last Vampire, a je to lehce klišoidní ("ach bože, jsem o sobě pochybující hlavní hrdina, pomozte mi"), ale je to příjemě zpracovaný, hezky graficky ztvárněný a vůbec celkem odpočinková věc.

Taky se tam objevují výrazná antiklišé.

A jako bonus se dá od totanů stáhnout 21 dílů, a další určitě přijdou.
Jediný člověk co přesosal kanál La Manche.

nedá se neříct, že negování není nedůležité
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Sosacek píše:A jako bonus se dá od totanů stáhnout 21 dílů, a další určitě přijdou.
To nepovažuju za bonus :wink:

Ale někdy se na Blood+ asi mrknu, i když od toho moc nečekám :think:
Sosacek
Sigilan

Příspěvek od Sosacek »

sevencreature píše:To nepovažuju za bonus :wink:
Ale někdy se na Blood+ asi mrknu, i když od toho moc nečekám :think:
Pokud chceš použít BT tak bys měl, protože rychlosti v rámci ČR jsou asi o řád větší než když to taháš ze zámoří.

sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Sosacek: :lol: BitTorrent vůbec nepoužívám, a je mi jedno odkud tahám data, protože rychlejší než moje maximum to stejně nebude :lol: :lol:

A pro ToTan mě opravdu nenapadá jediný důvod... Ty o nějakém víš? Protože to zdůvodnění rychlostí je k smíchu ;-)
Sosacek
Sigilan

Příspěvek od Sosacek »

Nemyslím že bych se ti musel ospravedlňovat ;) Ale příznávám že jsem pravidla fóra nečetl, takže pokud tam je něco jako "se všemi vašimi příspěvky musí sevencreature souhlasit" tak je mi líto že jsem to netušil.

No a abych se držel tématu: Viděl jste někdo / líbil se vám Naruto?

CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Naruto - začiatok dobrý, ale táto medzisezóna tzv. "fillers episodes" ho totálne zabila - otrasné, všetci dúfajú, že sa už končí a anime sa vráti k deju v mange. :pray:
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Sosacek: Promiň, jestli jsem se tě dotknul - co myslíš tím ospravedlňováním? :think: (to s tou rychlostí mě opravdu rozesmálo - nesmál jsem se tobě, doufám, že jsi to nepochopil v tomhle smyslu - i když přiznávám, že nikoho nepotěší, když se někdo směje jeho tipům :-? ). Abych to upřesnil - nemám asi tak rychlé připojení, abych si při všiml řádového rozdílu při stahování z ČR a odjinud - stahuju většinou maximální rychlostí co provider dovolí bez ohledu na umístění zdroje (teď samozřejmě nemluvím o různých zatížených serverech - ale to se rozumí samosebou).

A tu otázku, proč ToTan jsem myslel vážně - já český net v podstatě vůbec nesleduju (navštěvuju jen asi 2 diskusní fóra (včetně Sigilu)) - takže nemám moc přehled :oops: :-?

Jinak na Blood+ už jsme tady někdy narazili (a prostě mě to nějak nenalákalo - kupodivu) - CrowX to sledoval...

Ad Naruto - viděl jsem asi prvních 60 dílů (nebo kolik :think: - v podstatě až do závěru Chunin zkoušky) - a pak už jsem jen přečetl mangu, takže už nemám motivaci vidět další díly (i když přiznávám, že ty příběhové odbočky by možná staly za vidění). Navíc není čas 8-)
Sosacek
Sigilan

Příspěvek od Sosacek »

Totani to překládají do češtny. Neumím japonsky, takže nevím jak moc kvalitně, ale hodí se to lidem kteří anglicky neumí, nebo mají v okolí někoho takového.

B+ ve mne vyvolává pocit hrdinského eposu :)

S Narutem je to tak, že hošani dělající seriál to naprosto zmrvili (nechci mluvit sprostě), v mnoha místech si sprostě vymýšleli a pak se ukázalo že jsou naprosto mimo -- Chidori na mostě, Itachiho oči ... ale na druhou stranu je fakt, e některé věci lépe vyniknou v pohybu.

Z filleru se mi líbila jen epizoda 101 -- zjišťujeme co je pod Kakashiho maskou 8-) jinak to byly převážně vtipy typu "naruto šlápne do psího hovna" a nebo nesmysly které vypovídají o tom že někdo zcela nepochopil reálie toho světa.

Ale rozhodně to byla zábava, a až skoncí fillery tak nažhavím Azurea a AonE tracker :twisted:

CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Blood+ - musím sa priznať, že viac sa mi páčil Blood: the last Vampire; B+ je príliš soft a v niektorých prípadoch značne nudný - sledujem to iba preto, lebo nerád opúšťam rozbehnutý príbeh - ale videl som dosť lepších anime podobného typu

ad Naruto: ak sa už ľudia z Dattebayo modlia aby konečne tie stupídne fillers skončili tak to už niečo znamená :lol:
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Jak se vám líbí Eureka 7? Přijde mi, že je mezi lidmi docela dost oblíbená :-)

Ad Naruto - Já jsem skončil někde u 300. kapitoly (už je to delší doba) - anime mě vůbec neláká. Ale možná bych ocenil tak 50 - 100 dalších kapitol na čtení :think:
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

sevencreature píše:Jak se vám líbí Eureka 7? Přijde mi, že je mezi lidmi docela dost oblíbená :-)
Nevidel som - takže nemôžem posúdiť, aj keď to má dobré referencie - takže sa na to možno niekedy pozriem.
182
Odpovědět

Zpět na „Scéna mořského vánku“