Politika
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
V týdnu jsem viděl spoty (překvapilo mě, že běží v 75minutovém bloku). Očekávaně nic moc, ovšem pár zajímavých momentů se našlo: 1. Cibulka, 2. slib, že občan si bude moci zvolit, zda půjde k lékaři, či k léčiteli, přičemž ze strany státu bude mít stejné podmínky. Nejpikantnější je, že strana, která toto slibuje, se zove Strana zdravého rozumu 

Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Já zas dostala promoDVD ODS... Je na tom prej komplet Goodbye Lenin. Nejde to samozřejmě spustit bez předchozího skouknutí několika spotů, ale zas je fakt, že ty Renčovy agitky s pseudo-Indym jsou docela prčovní. 

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Cibulka má všechno možné, ale zdravý rozum určitě ne, pamatuji si ty jeho předvolební výstupy v Brně
A dnes v kině pouštěli agitační spoty, nejluxusnější byl ODéeSácký kovboj, který přišel na úřad vlády a všechny socany a komouše cpal za mříže.....a předtím tam jel ten první spot odsud
http://www.rozhodnete.cz/web/spoty/
A taky jsem viděla po městě plakáty, jsou tam lidi v ostnatých drátech (často bývalý disidenti, např. Brabenec a Havel) a nějaké kecy o tom, že by lidé měli jít k volbám..tak by mne zajímalo, jestli bude letos opět nižší účast, než v minulých volbách

A dnes v kině pouštěli agitační spoty, nejluxusnější byl ODéeSácký kovboj, který přišel na úřad vlády a všechny socany a komouše cpal za mříže.....a předtím tam jel ten první spot odsud
http://www.rozhodnete.cz/web/spoty/
A taky jsem viděla po městě plakáty, jsou tam lidi v ostnatých drátech (často bývalý disidenti, např. Brabenec a Havel) a nějaké kecy o tom, že by lidé měli jít k volbám..tak by mne zajímalo, jestli bude letos opět nižší účast, než v minulých volbách

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Vampiria: Strana "zdravého rozumu" není Cibulkova. Pokud to tak vyznělo, mea culpa. Cibulka má svůj "Pravý Blok - strana za ODVOLATELNOST politiků, NÍZKÉ daně, MINIMALIZACI byrokracie, SPRAVEDLIVOU justici, REFERENDA a PŘÍMOU demokracii WWW .CIBULKA.NET" 

Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
yenn: Já vím, že pan Zelenina má Pravý blok (a v hlavě má bloků ještě víc
), jen mne napadlo, zda se náhodou nepřekabátil 

Celá řada malých stran má natolik bezideově populistický program,že by mohla vzniknout superkoalice trpaslíků:)Ajantis píše:Yenn: Nechtěl by jít do koalice se Železným?![]()
Třeba "Strana bezideového populismu" by jim seděla dobře...
namátkou: Cibulka, SZR, SZ, Železní, Nezávislý, SNK ED...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
To je jako oficialni nazev? To je drsnejsi nez ostravsky radio co si za penize EU dela reklamu.yenn píše:"Pravý Blok - strana za ODVOLATELNOST politiků, NÍZKÉ daně, MINIMALIZACI byrokracie, SPRAVEDLIVOU justici, REFERENDA a PŘÍMOU demokracii WWW .CIBULKA.NET"
Jediný člověk co přesosal kanál La Manche.
nedá se neříct, že negování není nedůležité
nedá se neříct, že negování není nedůležité
Jj, většina těch malých stran má v názvu téměř celý program, aby nějak o sobě daly vědět..
třeba další název:
4 VIZE - 1.Daňový systém na jednom listu A4. 2.Regulace inovace + Vysoká kvalita = Kratší pracovní týden. 3. Rodinný dům pro každého snadněji. 4.Reklama, která informuje, ano, reklama, která ovlivňuje, ne. - http://www.4vize.cz.
třeba další název:
4 VIZE - 1.Daňový systém na jednom listu A4. 2.Regulace inovace + Vysoká kvalita = Kratší pracovní týden. 3. Rodinný dům pro každého snadněji. 4.Reklama, která informuje, ano, reklama, která ovlivňuje, ne. - http://www.4vize.cz.
Ať žije BG a PT!
No, já Eružel znám některé představitele osobně, proto bych je v životě nevolil:) I když některé myšlenky s nimi sdílím...Red píše:Jj já budu volit SNK-ED, moc se mi líbí
Ad 4 vize - sice to jsou paka, ale byl bych rád, kdyby se z jejich programu začala v médiích prosazovat jedna konkrétní myšlenka velice hloupě nazvaná jako "regulace inovace"!
Jde o to, že v současné době vyrábějí podniky zboží tak, aby bylo spotřebním - aby vydrželo záruční dobu a pak konec, aby si člověk koupil nové - tohle ohromně brzdí dociální vývoj společnosti a co hůře - příšerným způsobem to devastuje životní prosředí!
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Haha, zážitek z tramvaje: demonstrace proti vládě na Palackého náměstí, tramvaje kvůli tomu stály a řidič po 15 minutách hlásí "doporučení pro cestující - běžte příští týden k volbám a nevolte ty kokoty, ať se tohle nemusí dít" 

Pořád je to praktičtější než magnetek ve tvaru modré šipky, neAjantis píše:Švagr včera vyprávěl, že potkal agitátory US-DEU a na rozloučenou od nich dostal papíry na ubalování jointů

Měl bych dvě otázečky ohledně placeného zdravotnictví..
1. Byly zde zmíněny zpotlatněné recepty na léky.. - myslí se JEDNÍM receptem JEDEN předpis na JEDEN druh léku nebo je receptem míněn celý ten papírek, na který vám lékař napíše třeba tři druhy léčiv

2. ODS zřejmě nehodlá při výše zmíněném zpotlatnění receptů zrušit či snížit doplatky u jednotlivých léku, že

Vampi:

- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
KOFi:
1. Asi na jeden lék, protože potom vidím, jak bude lékař nucen nacpat na ten papírek co nejménším písmem co největší množství léků.
2. Kdyby ti zlevnění léků vyrovnalo ceny za předpis, potom by to valný smysl nemělo, co?
Tady je placení naprosto účelné, aby byli lidi nuceni se ptát, jestli zrovna tenhle lék potřebují, když za něj musí zaplatit a ne, že tam doktor napíše pro jistotu deset zbytečných prášků - když za to neplatíš, je ti to jedno, léky platí stát a ty částky potom nejsou vůbec malé. Proto je toto naopak způsob jak ušetřit, i když "platíš navíc".
1. Asi na jeden lék, protože potom vidím, jak bude lékař nucen nacpat na ten papírek co nejménším písmem co největší množství léků.
2. Kdyby ti zlevnění léků vyrovnalo ceny za předpis, potom by to valný smysl nemělo, co?
Tady je placení naprosto účelné, aby byli lidi nuceni se ptát, jestli zrovna tenhle lék potřebují, když za něj musí zaplatit a ne, že tam doktor napíše pro jistotu deset zbytečných prášků - když za to neplatíš, je ti to jedno, léky platí stát a ty částky potom nejsou vůbec malé. Proto je toto naopak způsob jak ušetřit, i když "platíš navíc".
Žralok, který štěká, nekouše.