Otázky k modům
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Na cestování v kouli - myslím mezi-férové cestování - ne, ale na to, aby ses do koule mohl teleportovat (myslím, že to jde i z datadisku), už existují. Pak ještě jeden přidává nějaké questy navíc, ale na cestování ala Lavok opravdu nic není.
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Tak na něm můžeš začít pracovatAlieN píše:Škoda, takový mod by byl určitě hodně zajímavý

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
U Lr Deva questu byla myslim zase použita grafika z iwd, ale tam to byla jen takova jedna místnůstka...KOFi píše: A jak myslíš, že se postupovalo u Saerilethina sigilského questu..![]()
Nef: ano, zajimavé. Ten avatar BR³ mě dostal, to je D.Hasselhoff?

Naposledy upravil(a) Landor dne 20.4.2006 20:59, celkem upraveno 2 x.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
My o vlku - a něco-jako-vlk se vyrábí/snaží se vyrábět tady
Vypadá to teda zatím spíš jako několik "planetouched" NPC, ale možná to nebude tak špatné
Vypadá to teda zatím spíš jako několik "planetouched" NPC, ale možná to nebude tak špatné

Neferit: no, původní idea toho linkovaného modu, je pokračovat v příbězích Tormentích NPC. Nevím, jak s ní autor nakonec naložil (zdá se, že už o ní nemluví), ale k té jsem byl kritický 
Nicméně, myšlenka cestování po sférách v BG2 se mně osobně příliš nezamlouvá, protože mám obavy ze scénáře, kdy sféry budou jen pouhou kulisou - to je sice pěkné, když je toho málo (tolik, co v BG2), ale když je toho moc, je to bez šťávy. Co by mohlo být dobré, by bylo cestování po základu - Athas, Krynn, to by i dávalo velký prostor a postavy by tam hlavně zapadly...
Na pořádné sféraření by to chtělo ressurect PS:Vengeance

Nicméně, myšlenka cestování po sférách v BG2 se mně osobně příliš nezamlouvá, protože mám obavy ze scénáře, kdy sféry budou jen pouhou kulisou - to je sice pěkné, když je toho málo (tolik, co v BG2), ale když je toho moc, je to bez šťávy. Co by mohlo být dobré, by bylo cestování po základu - Athas, Krynn, to by i dávalo velký prostor a postavy by tam hlavně zapadly...
Na pořádné sféraření by to chtělo ressurect PS:Vengeance