Dobrá nálada
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Calvera - já vím ale to už není jen obchod, to jsou přátelské vazby, ale jen v jedné obchodní braži. V ničem jiném je nevyužiji. Proto mě to mrzí. Ale jinak nelituji ničeho a jsem spokojený stím co jsem dokázal.
V mém věku 41 let se pořád dá i začít v jiném oboru a zase něco dokázat. Být mi o 10 víc, asi bych měl problém .Já mám výzvy rád. Člověk roste.
Vallun - díky kamaráde.
V mém věku 41 let se pořád dá i začít v jiném oboru a zase něco dokázat. Být mi o 10 víc, asi bych měl problém .Já mám výzvy rád. Člověk roste.
Vallun - díky kamaráde.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Neferit - Sr. - nz,rss:)
Ano, jde možná o úzce specializované kontakty, ale i ony mohou měnit místa, nebo mají vedlejší pole působnosti, třeba (snad, protože Ti to přeju) budeš překvapen, k čemu se investice sebe sama může v budoucnu hodit:)
Na druhou stranu, možná kvůli tomuhle geniálnímu nápadu budeš rád, že to jsou už jen přátelské vazby...
Ano, jde možná o úzce specializované kontakty, ale i ony mohou měnit místa, nebo mají vedlejší pole působnosti, třeba (snad, protože Ti to přeju) budeš překvapen, k čemu se investice sebe sama může v budoucnu hodit:)
Na druhou stranu, možná kvůli tomuhle geniálnímu nápadu budeš rád, že to jsou už jen přátelské vazby...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- Neferit Sr.
- Sigilan
Vallun - kamaráde to je dokonalý příklad plytkosti lidské duše a malosti imbecilů řídících tento malý rybník. takže dokud tak nepatříme oba, tak držíme huby achováme se slušně a korektně. A stačí málo a rostou těm našim idiotům ramena jak Arnoldovi. To by člověk blil a liskal a liskal a liskal.
Nemám slov.
Nemám slov.

- Neferit Sr.
- Sigilan
Calvera - nejen že jsem ho u firmy z 80% vybudoval, už třetí rok ho vedu v chodu a každý rok ho v dozorovém auditu obhajuji. Máme ho dělaný se společností DQS protože jsme tlakařina-hasicí přístrojer. Jsem vedoucím nejmenšího výrobce hasicích přístrojů v Evropě -fakt nekecám. Je nás dohromady i s majiteli 14. Ve svém rajovu konkuruji bez problémů 6 dalším Českým výrobcům a 4 dovozcům.
Jsem - li výrobce mám proti jiným obrovské výhody. Nemusím řešit oprávnění k servisu a opravám, to je periodický problém a stojí to hodbě peněz. Můžu přímo si nechat certifikovat produkci atím přímo vyvážet do zemí EU. Abych mohl být výrobce a přímo exportér, musím mít ISO. Jinak je to zátěž navíc.
Je to spousta papírů ale vyplatí se to. Hlavně to udělalo ve firmě pořádek.
Já dělám správce dokumentace a manažera kvality. Přitom jsem jako bonus jediný v branži v Česku, který dosáhlii certifikát péče o zaměstnace a životní prostředí. A teď jsem nazlobený ale i nadšený. Já se k odchodu dlouho rozhodoval. Je prima když vám někdo dá místo vlídného pophlazení facku jak lopatou.Rozhodnutí pak přijde samo.
Jsem - li výrobce mám proti jiným obrovské výhody. Nemusím řešit oprávnění k servisu a opravám, to je periodický problém a stojí to hodbě peněz. Můžu přímo si nechat certifikovat produkci atím přímo vyvážet do zemí EU. Abych mohl být výrobce a přímo exportér, musím mít ISO. Jinak je to zátěž navíc.
Je to spousta papírů ale vyplatí se to. Hlavně to udělalo ve firmě pořádek.
Já dělám správce dokumentace a manažera kvality. Přitom jsem jako bonus jediný v branži v Česku, který dosáhlii certifikát péče o zaměstnace a životní prostředí. A teď jsem nazlobený ale i nadšený. Já se k odchodu dlouho rozhodoval. Je prima když vám někdo dá místo vlídného pophlazení facku jak lopatou.Rozhodnutí pak přijde samo.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Právě mi dorazila Apache collection - nejlepší horrory osmdesátých let, které jsem až na Věc nejen neviděla, ale zhusta je ani moc neznám. Dokonce se tam krčí i nějaká upířína, myslím, že mne čekají napínavé nebo přinejmenší zábavné okamžiky. 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Tak se pochlub, co všechno ti Apač poslal...Vampiria píše:Právě mi dorazila Apache collection - nejlepší horrory osmdesátých let, které jsem až na Věc nejen neviděla, ale zhusta je ani moc neznám. Dokonce se tam krčí i nějaká upířína, myslím, že mne čekají napínavé nebo přinejmenší zábavné okamžiky.

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Cesare: Poltergeist, Nightmare on Elm Street, Near Dark, Friday the 13th, Day of the Dead, The Thing, A Nightmare on Elm Street 3, An American Werewolf in London, The Hitcher, Demons. Viděla jsem snad jen Thing. Trochu se vyspím a jdu na to. 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Jj, pěkný kousky ti poslal...Vampiria píše:Cesare: Poltergeist, Nightmare on Elm Street, Near Dark, Friday the 13th, Day of the Dead, The Thing, A Nightmare on Elm Street 3, An American Werewolf in London, The Hitcher, Demons. Viděla jsem snad jen Thing. Trochu se vyspím a jdu na to.

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Já se docela divím, že jsem to celé napsala bez chyb a že jsem šla zapnout počítač a napsala to na Sigil, asi to tu mám ráda nebo co.Landor píše:= (taky jsem se velice dobře pobavilVanda píše:právě se vracím z podnikového večírku, jsem se pobavila, jak už dlouho ne, strašně se musím smát, ale momentálně nemám na to, abych to smysluplně rozvedla...snad až se vyspím, ale rozvádět to tu nebudu.)

My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)