Vallun: Na co se ptáš? Na pochopení nemáš potřebný software. A slova "snažím se být tolerantní" zní od tebe snad ještě hůř, než kdybych to o sobě tvrdila já.
Cesare: Moc pěkné.
A teď něco androgynního z druhé strany - zpěvačka kapely Android Lust, Shikhee. Přímo slintancí tendence ve mně sice nevzbuzuje, ale vypadá minimálně zajímavě (a trochu mi připomíná Blixu - asi tím účesem:)).
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Vallun: Tyhle věci jsou zkrátka subjektivní. Já v androgynii spatřuji klíč k dokonalosti...
Pokud jde tady o Hao Fenga - je velmi pravděpodobné, že vidět jen ty "model" fotky, krátce si zaslintám a obrátím list...
Že ho mám ale tak neodmyslitelně spjatýho s Li Yanem ze "Sword Stained With Royal Blood"... scholar type, většinou v bílém a bledý, což dost podtrhuje jistou podmanivost jeho kukadel, navíc do morku kosti ušlechtilý a nesobecký typ, inteligentní, intelektuálně založený, slohově nadaný, za hrob loajální... A to nemluvím o posledních třech epizodách...
BTW - nad čím jsem si při sledování tohohle seriálu hodně zaslintala - Číňani zjevně (podobně jako já) milujou dramaticky poletující a povlávající vlasy a hadry. Někdy to značí fakt drsnou čchi, někdy je to prostě jenom na efekt, někdy opravdu fouká vítr - a vždycky to vypadá skvěle...
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Ha. Generál Li Yan. Našla...
Myslím, že tím bych mohla Chen Hao Fenga na čas nechat bejt...
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Asi jsem objevila původ Jabova avataru...nebo je podoba čistě náhodná? :)
A ještě jeden gormenghastovský Jonathan Rhys Meyers...
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Tenhle cosplay Misa Amane je řekl bych vcelku povedený:
Každopádně jsem se do Misy beznadějne zamiloval (aby také ne, když má hlas Aji Hirano). Po Chloé další velká láska, i když Chloé bude pořád ta největší... Žádná "reálná" dívka se jim prostě NEMŮŽE rovnat!
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 31.5.2008 12:11, celkem upraveno 1 x.