Láska, sex a něžnosti

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

2Arronax:

Ten vedlejší thread je tady. A zrovna nedávno tu napsal tvůj spolutrpitel.

http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?t=270&start=346

Dokonce si troufnu odhadnout, že prave jeho prispevek te mozna podnitil napsat to co jsi napsal. Je opravdu smutné, že o tak velikou tíži se nemůžeš podělit s nikým z tvého okolí a tak se obraciš na nás. nemyslím si ale, že by to byla JEN tvoje vina. Je to také vina těch, kteří nedokážou ocenit to jaký vlastně jsi.

Vlasák už ti psal a po něm je vskutku těžké napsat ještě něco moudrého ;-) , ale něco mě přece jen napadlo.

To co potřebuješ vědět je to, že nejsi sám kdo má takovéto trápení.
Řekl bych, že i mezi námi tady fóru bude několik jedinců s velmi podobným osudem, kteří dovedou pochopit tvůj problém.
A zajdeš-li do ostatních tříd ve své škole s velkou pravděpodobností tam narazíš na podobné lidičky.

Vlasák už to naznačil, ale základní předpoklad k tomu, abys změnil náhled na věci okolo je, abys sis uvědomil svoji vlastní CENU.
Jsi člověk naprosto JEDINEČNÝ. Nikdo není jako ty.
Předpokládám, že bys svůj život chtěl sdílet s někým, kdo tě bude milovat právě takového jaký jsi. A pokud to děvče nerozpoznalo tvoji skutečnou cenu, pak to nebyla ta pravá.

Drž se brácho. :-P
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

Tokkar: Mno, máš pravdu... naozaj ma k tomu pohlo práve to... a vďaka, fakt vďaka. Ani neviete, čo to pre mňa znamená.
Naposledy upravil(a) Arronax dne 23.12.2005 17:05, celkem upraveno 1 x.
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Též bych se k tomu nějak rád vyjádřil.

Předně je dobré si uvědomit, že sigilské fórum naprosto nemůže vyřešit problémy tohoto charakteru (to dokážeš jen ty sám).
Mou základní životní poučkou je: "Nesoustřeď se na problém, ale na řešení." Nejlepší cestou je neutápět se v sebelítosti, ale vždy hledat nějaké řešení, nebo najít něco jiného, na co se zaměřit.
Pokud jsi atheista, tak jistě nechceš prožít svůj jediný život trápením se. Řešení je prosté, netrápit se. Tím nic nevyřešíš. Samozřejmě to je jednoduché říci ale už horší dodržet. Přesto je vždy lepší, soustředit se na řešení prolémů a ne na problém samotný.
A nakonec, ať už slovo "naděje" vypadá občas jakkoliv hořce, přec jen je v našich životních podmínkách věcí trvalou. Vždy se dá očekávat od budoucnosti něco pozitivního. 8-)
Naposledy upravil(a) Jab dne 23.12.2005 17:06, celkem upraveno 1 x.
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

V Tvojom zivote sa spojili neprijemne sklamania, ktore na teba este stale doliehaju velkou vahou. Moj nazor vsak je, ze aj ked uz mozno citis, ze nemas sil a pocitujes velku nechut alebo lahostajnost k zivotu, sustred sa na to, aby si sa neponaral hlbsie, ale aby postupne zacal budovat SVOJ zivot. Mozno si este mlady, ale ak dokazes vydrzat podobne situacie a prekrocit prah miesta, kde ta drzi minulost a sklamania, budes pevnejsou a silnesou osobnostou. Nech je to pre Teba inspiraciou...
Pochybujem ze Ti tato odpoved nejak pomohla, no nemohol som Ti neodpisat.
Prajem pevnu volu.
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

Ja viem, že toto nie je vhodné miesto na také veci... ale ja už som to nemohol v sebe držať...
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Arronax píše:Ja viem, že toto nie je vhodné miesto na také veci... ale ja už som to nemohol v sebe držať...
Niekedy pomaha to niekomu povedat alebo aj napisat. Na fore tazko problem vyriesime, ale co sme tu vlastne doteraz vyriesili ? :-) ;-)

Myslim, ze je rozhodne dobre, ze si napisal co si citil a som rad, ze k tunajsim ludom pocitujes taku doveru, ze si sa odvazil.
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

2Arronax:

Apropo občane, doufám, že se na 1. ISM potkáme.
Já se na to těším už teď.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Tokkar píše:2Arronax:

Apropo občane, doufám, že se na 1. ISM potkáme.
Já se na to těším už teď.
Ano, aj ja. ;-)
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

4Arronax:

Protože již bylo vše vyřčeno tak ti ktomu mnoho neřeknu.......řeknu jen že musíš vytrvat.Já vím že to není kdovíjaká rada ale aspoň mě a mému okolí to vždy prospělo a navíc nikdy není dobré se dusit emocemi pod jejíž vlivem by jsi mohl udělat něco hrozného...........hlavně nikdy nemysli na sebevraždu prosím........moje kamarádka o které jsem již někde mluvila se právě pod vlivem emocí malem skutečně zabila...........podřezala si žíly a nebýt její babičky už by se neprobrala.Neber to jako že tě chci nějak moralizovat nebo tak něco ale chtěla jsem pomoci někomu s podobnými problémy
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
crovax en-vec
Sigilan

Příspěvek od crovax en-vec »

Arronax: víš, hodně mi bušilo srdce, když jsem to četl. Něco mi to připomíná... Neměl jsem sice doma takový teror jako ty, ale také to nebylo (a není) ideální. Nesmyslné zákazy, zbytečné rozepře atd. Ve škole to už bylo horší. Na základce jsem byl všem pro smích. a víš kvůli čemu? Jen a jen kvůli tomu, že mám strašně rychlý metabolismus a proto nemůžu nabrat přijatelnou váhu. Pro všechny jsem socka, vyžle, reklama na dachau či kompars z koncentráku... Tam jsem to nenesl moc dobře a taky si říkal, že na střední to bude lepší. Nebylo. A tak jsem je začal hákovat. Udělal jsem to, co nečekali. Začal jsem si dělat srandu sám ze sebe. Na jejich trapné a ubohé posměšky jsem odpovídal stejně. A je to víceméně přestalo bavit. Také jsem zjistil, že oni jsou silní jen v kolektivu. Nejvíc mě mrzelo, že ti kdož si ze mě dělali srandu, byli v soukromých rohovorech úplně jiní. Najednou se s nima dalo bavit atd. A pak, znovu když byli středem pozornosti se opět skvěle bavili, naštěstí jsem až neuvěřitelně splachovací. Je mi to jedno. Naštěstí jsem nikdy nepomýšlel na sebedestrukci, protože vím, že někteří by to nenesli dobře. Když na mě přišla depka tak jsem si proto vždy přál, aby byla totální apokalypsa... Potom by bylo VŠECHNO v řiti... A poslední bod. Vztahy. U mě je to úplně jako u tebe. V tomhle směru jsem zjistil, že jsem absolutní naivka. Jakýkoli náznak spřízněnosti ve mě vyvolává pocit, že o mě ta dotyčná osoba stojí. Jsem úplně mimo. Strašně rychle se potom zamiluju.. Nejvíc pak nesnáším kecy typu "ty jsi vážně skvělý kluk, hezký, je s tebou sranda, ALE nemohli by jsme být jen kamarádi?" Takže také pořád čekám na toho svého archanděla. Zrovna mi teď v práci zase jedna padla do oka, nevím co mám dělat... V tomhle jsem zratil sebevědomí... Jsem snílek, žiju si svůj sen o tom, že jsem milován. Nejsem, ale ten sen mi dává maličko naději. Snad... jednou... možná... doufám...
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...

Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

crovax: Mno, tak u mňa si zas často robili presne opačnú srandu - bol som vraj tučný. No nech nad tým premýšľam ako dlho chcem, neviem, ako na to došli. Ja som bol v tom veku už chudý. Ale to je už teraz aj tak jedno. Ohľadom vzťahov sme úplne rovnakí, ako tak pozerám... ja takisto naďalej dúfam, že raz sa mi podarí stretnúť tú pravú... nevzdávam sa a tak sa nevzdaj ani Ty. Pretože, ako som zistil, láska je to posledné, kvôli čomu sa oplatí žiť. A oplatí sa ju hľadať a bojovať...
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Jednou musí přijít konec všeho toho ubohého šikanování, kterým jsme byli častováni. Jednou se určitě najde osoba, která nás bude milovat. Jednou všechno dopadne dobře. Jednou nastane happy end. JEDNOU to všechno nastane. A pak? Pak už se budu jenom smát těm ubožákům, kteří mi celou tu dobu tvrdili něco jiného.
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
crovax en-vec
Sigilan

KOFi píše:Swashbuckler: Kolikrát jsem si už myslel, že jsem potkal holku...
Já to mám spočítaný. 6x... Ale když pominu ty "líbí se mi" zamilovanosti, tak v životě jsem byl skutečně zamilovaný jen 2x. Že by do třetice všeho dobrého? Doufám, že pro mě má Elbereth Gilthoniel připraveno nějaký VELKÝ překvápko, když už jsem si toho zklamání tolikrát zažil...
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...

crovax en-vec
Sigilan

jednou...

Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Se mnou a vztahy je to ve své podtsatě poměrně žalostné. Většinu ze svého šestnáctiletého života jsem byla pokládána kluky za takový ten prototyp opravdu dobré kámošky. Za hranici kamarádství ale nikdo nešel. Vždycky to bylo jenom, že jsem moc fajn holka, ale... Svým způsobem mi to i vyhovovalo.
A teď? Je to asi tři týdny, kdy mi napsal jeden kluk, jestli s ním nechci chodit. Po dlouhém přemýšlení jsem mu nakonec řekla, že to můžem zkusit, ale začínám zjišťovat, že jsem byla asi moc dlouhou dobu ve společnosti kluků z tábora; vždycky, když mi teď napíše smsku a zakončí ji slovy, že mě miluje, okamžitě se mi v hlavě zve hlásek: "Jó holka, tos to dopracovala, stokrát opakovaná lež se stává pravdou..." Tomu říkám ale žalostný vyhlídky na budoucnost vztahu.
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Zamčeno

Zpět na „Archivy“