Hardware - otázky, odpovede a rady

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

LordArian píše:MCZ: NE :twisted: Ale palce držet můžete http://www.alfacomp.cz/zbozi/30718/30718av.jpg
Palce ti držať nebudem, je to IMHO fizicky namáhavá činnosť ;-) ale prajem ti ho. No nevravel som ti, aby si rodičov nahovoril, aby ti doložili na monitor ?
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

nuke: A já tě uposlechl, avšak když jsem od máti slyšel "ano" myslel jsem, že jsem úplně přeslechl :lol: No věřit začnu, až na něm začnu psát do fóra ;-)
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

palce jste drželi dobře, děkuju ;-)
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

LordArian: tak už se to narodilo? :lol: Tak se pochlub - kolik váží, měří, není deformovanej, dá se na něj koukat? ;-)
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Frosty: Je to 17, Samsung. Když jsem ho poprvé viděl, připadal mi šíleně malej, ale ted, když sedím před ním, zas se mi zdá jako úplný obr :lol: No to bylo tím, že předtím jsem měl tu malou 15ku. Váží 3,7, na výšku i šířku skoro 40 cm
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

LA : Gratulujem. Napíš ako naňom vyzerajú hry ? Hlavne by ma zaujímala nejaká náročnejšia 3D grafika ;-)
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Nuke: Tak z toho co jsem zatím spustil - SA vypadá skoro stejně, NfS:MW vypadá o dost líp a BG2 na tom taky není nejhůř a nejlíp vypadá FIFA 06. Ta byla jasně dělaná na LCDčkách. Obnovování 8ms, takže v klidu zvládá i rychlé obrazy...
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

LordArian: a jas, kontrastní poměr..? Eh - no možná bude lepší, když sem napíšeš přesný typ a zbytek už si dohledám :lol:
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

Mám problém s mým komplíkem.. a sice takový, že když ho chci zapnout, tak podle "nálady" musím nejprve tak jednou až pětkrát resetovat a pak teprve naskočí.. jinak hučí, že jako v elektrice je a nic... nepomohly formáty a jinak se mi v tom nechce moc šťourat... setkal se s tím už někdo? Nebo co byste mi když tak poradili? (prosím nenavádět k vyhazování oknem apod. 8-) )
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Pan Bača - no pokud jeví známky 'života' ve smyslu připojení do el. sítě, tak bych hledal chybu buď v biosu nebo někde jinde v systému. Nebo - nemáš tam nějakého veselého trojáčka..? :-D
A néébo třetí možnost - vlastně ne - ty jsi psal že se v tom nechceš šťourat 8-) Myslel jsem porozebírat co se dá - vše překontrolovat (tištěné obvody, kabely apod.) a pak to zase vše nafest dát dohromady...
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

No s biosem by to mohlo mít něco společného... občas (docela často v závislosti na tom, jestli je zrovna připojený nebo není flashdisk, kamera nebo cokoliv v USB) mi ještě po nastartování vyskočí nějaká hláška a dál se dostanu (pokud nechci lézt do biosu) přes F1... a s tím USB se to má tak, že když tam něco je, já to vypnu a třeba ráno zase zapnu, tak by to mělo naběhnout normálně... ale když to vytáhnu a zapnu, tak mi to hned oznamuje... je to trošku kostrbatě napsané, ale snad to je pochopitelné... neomezuje mě to, ale někdy sere.. když zapnmu komp, jdu se převlíct, než nastartuje a přijdu zpět a on na mě buď čučí černý monitor nebo monitor s nějakým pitomým textem :(
jinak trojské koně přežijí i trojnásobný formát ve čtrnácti dnech? ;)
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Pan Bača píše:jinak trojské koně přežijí i trojnásobný formát ve čtrnácti dnech? ;)
:-D Tak to by teoreticky neměli no. Ale co ty víš - doba pokročila :twisted:
Jinak podle toho jak to líčíš, tak bych to skutečně viděl na ten bios. Protože pokud tohle dělá i po formátu (tím tedy myslím postup - formát - instalace OS a pár následných testovacích zapnutí a vypnutí), tak bude nejspíš chyba tam.
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Frosty píše:LordArian: a jas, kontrastní poměr..? Eh - no možná bude lepší, když sem napíšeš přesný typ a zbytek už si dohledám :lol:
Jak chceš - Daewoo H711S
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

Frosty: dík za radu, budu muset "znásilnit" kámoša, ať se mi na to přijde podívat :)
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Hm, s tým zapínaním - mohla by tam byť aj malá možnosť, že ti odchádza zdroj, ale to by sa asi vypínal aj počas práce - takže asi to bude fakt ten bios - mal by si poodpájať všetky nepotrebné externé zariadenia a pozrieť či nastane nejaká zmena - inak Frosty má s tým biosom asi pravdu (resp. ešte skúsiť pozatláčať jednotlivé káble, prípojky a pod - už dávnejšie mi občas prestal ísť disk, pretože som mal nejako slabšie zatlačený IDE kábel a vibráciami sa uvoľnil do takej miery, že bol prakticky odpojený.)
There is a limit to stupidity.
182
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“