Anime & Manga

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Ave píše:mám v Azaureusu pořád takový žlutý obličejíček(prý mám chybu v NAT) a stahuje se to děsně pomalu.Není nějaká možnost jak to zrychlit?
Jo, přesměrovat porty, případně použít ty přesměrované. Ale to je na jinou diskusi: http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?t=588 nebo http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?t=206

Btw od jaké skupiny to stahuješ? Nebo pokud nevíš, mohla bys hodit odkaz? Čistě zvědavost :-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

sevencreature píše:
Ave píše:mám v Azaureusu pořád takový žlutý obličejíček(prý mám chybu v NAT) a stahuje se to děsně pomalu.Není nějaká možnost jak to zrychlit?
Jo, přesměrovat porty, případně použít ty přesměrované. Ale to je na jinou diskusi: http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?t=588 nebo http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?t=206

Btw od jaké skupiny to stahuješ? Nebo pokud nevíš, mohla bys hodit odkaz? Čistě zvědavost :-)
Ježiš to určitě nezvládnu :cry:

Myslím že to stahuju z BitTorentu.Jestli máš něco lepšího hodil by jsi mi link?

tak přesně je to tohle
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Práve som dopozeral film od GHIBLI studios z r. 1988 Tonari no Totoro (My neighbour Totoro) - skutočne krásna "rozprávka" pre deti ale aj dospelých - po dlhej dobe ďalší príjemný zážitok :angel:
info o filme
There is a limit to stupidity.
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX: Jj, to už mi doma leží opravdu hodně dlouho a myslím, že to tam i zůstane ležet :lol: GHIBLI "laskavé" filmy mi k srdci nějak nepřirostly (jak už jsem vlastně mnohokrát psal).

Ale ti plyšáci co se prodávají jsou super 8-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Liadeia
Sigilan
Bydliště: říše Nitwittery, bydliště nestálé - stále na cestách
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Liadeia »

Řekl by mi někdo svůj názor na Samurai Deeper Kyo? Už nějakou dobu uvažuju o tom, že si seženu mangu, ale pořád váhám.....
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Liadeia: Hmmm... Anime mě nějak nechytlo :-? Ale možná mu dám ještě někdy šanci. Mangu jsem taky přestal číst po pár kapitolách (ale tehdy jsem měl hodně málo času) - a nějak jsem na ni pozapomněl :shock:

No, tohle ti asi moc nepomohlo :lol: :oops: (ale připomnělo mi to tu mangu, takže díky :-P ).
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Nevěděli by jste někdo kde by se dala zdarma stáhnout manga z Yu Yu Hakusho??
Ave
Plá plamen věrné lásky,
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

http://www.stoptazmo.com - nie sú to ale všetky chapters (iba 55) - neviem, či je to ukončená manga, alebo stále vychádzajúca. :think:
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Yu Yu Hakusho je ukončené - má to 19 svazků. Licencované to má Viz, a scanlation je v průběhu (zatím je poslední přeložená 6. kapitola ze 14. svazku).

Hmmm, četli jste Ranma mangu?
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Zopár chapters, ktoré sú na http://www.mangacesky.wz.cz/ - ale príliš ma nezaujala. :-?
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX píše:ale príliš ma nezaujala. :-?
No možná to bude tou češtinou :-? :wink: Bleh, radši na ten link nebudu ani klikat - mohla by mi upadnout myš :lol: :wink:

Alespoň jsem si nechal nahromadit slušnou hromádku kapitol Berserku, takže je můžu smlsnout naráz :-P (a pak zas čekat :-? ).
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Díky ;-) .Pěkně se to čte :-)
Plá plamen věrné lásky,
Liadeia
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Liadeia »

Tak jsem si stáhla dvě poslední epizody D.N.Angel a na tu poslední jsem se už podívala (ta předposlední nešla na DVD přehrávači spustit, někdy se na ni kuknu na tatovým počálu) a musím říct, že ten konec je boží. Jen jsem musela, jakožto Kradova zarputilá fanynka, zaplakat nad jeho hořkým koncem. Nechápu, proč musí záporáci vždycky skončit špatně.....
Sakra, dva nejhezčí bishouneni v DNAngelu a skončili takhle....bhe....
No, dospěla jsem k názoru, že ze všech anime a mang co znám, mě nejvíc uchvátil D.N.Angel. Mám doma i dva koupené volumy, pátej a osmej ^w^. A budu si kupovat i 6 a 7, až si našetřím.

A normálně, dokonce mi ani nevadilo, že se anime nedrží zcela děje mangy! Třeba u Chrno Crusade jsem si z tohomálem trhala vlasy a kousala ovladač. U D.N.Angelu je to zajímavé, hlavně ona důležitá role pana Hiwatariho a Hio Mio....to v manze vůbec není ^^

Juj.....sorry že jsem se tak rozepsala, ale většinou se musím vypsat z nějakých dojmů....tomu se říká extra extrovertnost ^^;;;

Btw, nevíte někdo kde se dají stáhnout mangy Lagoon Engine, The Candidate for Goddes, Rizelmine nebo Brain Powered? Direct downloady...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Liadeia: Jj, D.N. Angel se mi taky líbil :-)

Hmmm, no, direct download... Nevím, nevím... Jak už jsem psal, v tomhle směru spíš na něco narazím náhodou, než že bych to vyhledával.
Liadeia
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Liadeia »

momentálně mám výraz stejný jako Kenshin na mém avataru....ta stránka kde stahuju DNAngel nejede.......a jestli už nepojede, tak půjdu spáchat sebevraždu....máte někdo přímé linky na ty epizody na serveru megaupload? Asi ne, co..... damnit.........
no, snad se to vzpamatuje, jinak jdu vraždit -_-;
Odpovědět

Zpět na „Scéna mořského vánku“