Dobrá nálada I: Archív
Ajantis: Slovenská koruna??
Jinak dneska mám docela dobrou náladu, bo jsem byl lyžovat, ztratil jsem na svahu mobil a jakýsi dobrý člověk byl tak hodný, že zavolal mojí mamce a mobil mi vrátil. Dobří lidé se v téhle sféře ještě vyskytují...

Jinak dneska mám docela dobrou náladu, bo jsem byl lyžovat, ztratil jsem na svahu mobil a jakýsi dobrý člověk byl tak hodný, že zavolal mojí mamce a mobil mi vrátil. Dobří lidé se v téhle sféře ještě vyskytují...
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Dneska sem šel po půlnoci venku a s zjistil jsem, že mi skapal zapalovač. Zastavil jsem tedy jednoho chlápka po čtyřicítce a zeptal jsem se ho, jsetli nemá oheň. Nejen, že mi připálil, ale navíc mi dal dvě camelky a popřál mi, aby pro mě další rok byl lepší, než ten dosavadní. Nic moc, ale milý lidi mi vždycky dokážou zvednout náladu. 

- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
LordArian: Tak a je to! Měl jsem 180Euro. Utratil jsem 10 a navíc dostanu ještě 90 za dva dny pobytu navíc. Zůstane 260Euro. Takže good mood!!!
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
A co ti naježil?Ajantis_CG_thief píše:Jinak mám docela dobrou náladu, páč tu dnes byl Ježíšek a byl na mne hodný ...

The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.