Taktika a souboje v BG

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Zamčeno
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Anreil píše:
azbest-Lovec nemrtvych píše:co mi odporucate na mozgozrutov
Mordenkainenův meč
Celkem dobrej je na ně i planetar,ale tady jde jen o to jestli ho v tý době budeš už mít ;-) .Taky jsou dobří Vzdušní sluhové a Neviditelní stopaři 8-)

Vallun:To je kouzlo :roll:
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Anreil
Šifrovač

Příspěvek od Anreil »

Vallun píše:kde se dá obstarat?;)
To je vtip, že?

Když jsem poprvé hrál Ascesion tak mi ze závěrečnýho souboje málem jeblo, protože mi Harm nic neříkal. :-)
Nenávidím vás. Nenávidím sebe. Nenávidím cokoli co stvořil člověk, a proto vás všechny zabiju.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Ave píše:Vallun:To je kouzlo :roll:
Ajo:) už jsem si to taky uvědomil:) já totiž našel v modech jeden takovej velice slušnej mečík na ně - dělá dokonalou imunitu, ale je jaksi bezejmenný:) tak men napadlo, jeslti to není on:)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
azbest-Lovec nemrtvych
Sigilan

Příspěvek od azbest-Lovec nemrtvych »

Mordenkainenův meč je paradne kuzlo , ani draci si s nim nevedia poradit ale urcite este nie som na tej urovni aby som ho mohol pouzit :-?
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Azbest: Pokud NEMÁŠ Tactics, tak je nejlepší řešení Illithidů Fighter/Thief - nebo vlastně stačí jen zloděj: ukrýt se ve stínech a backstab - utéct, ukrýt se ve stínech (Illithidé tě začnou pronásledovat) a další backstab. Takhle jsem čistli všechny jejich enklávy.

Nebo je prostě normálně usekej - to vysátí inteligence je pouze dočasné - za chvilku se ti vrátí zpět - a když máš AC dostatečně nízké, tak tě Illithid zasáhne jen criticalem (prostě postižené postavy stáhni do druhé linie) - stejně je to asi nejdebilnější featura Mindflayerů v BG II (tuhle blbost bych nejradši odstranil :think: Hmmm..)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
azbest-Lovec nemrtvych
Sigilan

co znamena dostatocne nizke AC .
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Obranné číslo, ktoré spolu s THAC0 ( "útočné číslo" ) rozhoduje o zásahu/nezásahu...
azbest-Lovec nemrtvych
Sigilan

Yachiko píše:Obranné číslo, ktoré spolu s THAC0 ( "útočné číslo" ) rozhoduje o zásahu/nezásahu...
ja viem ale ake cislo mal na mysli ... -4, -8, -10 alebo ake ;-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

azbest: -8 a méně je IMO celkem dostatečná hodnota pro kohokoliv :wink:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
azbest-Lovec nemrtvych
Sigilan

sevencreature píše:azbest: -8 a méně je IMO celkem dostatečná hodnota pro kohokoliv :wink:
aha no to nema v mojej druzine nik, asi obrnim jaheiru, viacnemenej ste ma vsak potesili ze vysatie inteligencie je len docasne :-D
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Nicméně pozor na situaci, kdy se Mind Flayerovi podaří vám postavu znehybnit - potom se trefuje velice často...
Žralok, který štěká, nekouše.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

drake127 píše:Nicméně pozor na situaci, kdy se Mind Flayerovi podaří vám postavu znehybnit - potom se trefuje velice často...
no právě! o tom to je - kombinace znehybnění a vysátí inteligence, proti čemuž se vůbec neumím bránit kouzly - zmatené příkazy stačí proti omráčení,ale ne vžycky...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
krokodile
Sigilan

Příspěvek od krokodile »

Vallun píše:kde se dá obstarat?;)
Ve spellbooku :idea: ;-)
dodo
Sigilan

Příspěvek od dodo »

Vallun píše:no právě! o tom to je - kombinace znehybnění a vysátí inteligence, proti čemuž se vůbec neumím bránit kouzly - zmatené příkazy stačí proti omráčení,ale ne vžycky...
no pokial viem tak zmatene prikazi ta ochrania akorat pred zmamenim/zmetenim , pred omracenim sa da ochranit mislim ze len prstenom volnej akcie , a vie mi este niekto povedat preco kuzlo volna akce vas neochrani pred omracenim???? (ked prsten s tou istou schopnostou to robi; ... alebo zebi bug)

a imho este ku tim mordekainom , tie su naozaj proti ilitidom perfektne , ale mam taki dojem ze niesu imunne na zmamenie takze je to nieco ako dalsia slabina v stite
http://s6.bitefight.sk/c.php?uid=43240
ale nic to preto aj bezo 100 lastoviciek bude este leto
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

dodo: Nevím, jestli máš bug na mysli ve smyslu prstenu či kouzla, ale žádné kouzlo v BG2 tě před omráčením neochrání
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Zamčeno

Zpět na „Baldur's Gate I & II“