Celkem dobrej je na ně i planetar,ale tady jde jen o to jestli ho v tý době budeš už mítAnreil píše:Mordenkainenův mečazbest-Lovec nemrtvych píše:co mi odporucate na mozgozrutov

Vallun:To je kouzlo

Celkem dobrej je na ně i planetar,ale tady jde jen o to jestli ho v tý době budeš už mítAnreil píše:Mordenkainenův mečazbest-Lovec nemrtvych píše:co mi odporucate na mozgozrutov
no právě! o tom to je - kombinace znehybnění a vysátí inteligence, proti čemuž se vůbec neumím bránit kouzly - zmatené příkazy stačí proti omráčení,ale ne vžycky...drake127 píše:Nicméně pozor na situaci, kdy se Mind Flayerovi podaří vám postavu znehybnit - potom se trefuje velice často...
no pokial viem tak zmatene prikazi ta ochrania akorat pred zmamenim/zmetenim , pred omracenim sa da ochranit mislim ze len prstenom volnej akcie , a vie mi este niekto povedat preco kuzlo volna akce vas neochrani pred omracenim???? (ked prsten s tou istou schopnostou to robi; ... alebo zebi bug)Vallun píše:no právě! o tom to je - kombinace znehybnění a vysátí inteligence, proti čemuž se vůbec neumím bránit kouzly - zmatené příkazy stačí proti omráčení,ale ne vžycky...