tak toto je všeobecně rozšířenej blud...nebo něco jako veřejný příslib?...

Moderátoři: Sadako, sevencreature
No v jistých dobách to takhle mám dojem fungovaloFrosty píše:Vyhnáno do extrému je to nesmysl - dobrá já si život nedal - dala mi ho má matka a otec - ti tedy dle této věty mají právo mi ten život zase vzít
Zajímavá teorie - ale je mluvit a mluvit. I když je pravda, že to jsi asi myslel tím "většinou" takže vcelku souhlasímHamster píše:Lidi, co o tom mluvěj se většinou zabít nechtěj...
Neferit píše:Říká se, že je vždycky někdo, komu na vás záleží. Ale proč to někdy ten "někdo" nedává najevo?
Ajantis píše:Člověk sice pořád slyší, že se nesmí zabít, protože je tady spousta lidí, kterým na něm záleží, ale když ten člověk nic takového necítí, tak co to znamená?
S tím souhlasím. Doplníl bych ještě jedno přídavné jméno - sobeckýSaruman píše:Že je dotyčný patetický ubožák, který se akorát dokáže utápět ve vlastní sebelítosti?
Nj, tenhle pohled na věc zní rozumně a přijatelně, ale co když ten ateistický pohled není ten správný..Killdozer píše:smrt je ateistickym clovekem chapana jako stav kdy "nic neni" tedy asi jako kdyz spite hlubokym spankem. o nicem nevite. ale pak se zas probudite. predstavte si ze uz se neprobudite. nebo vzpominate na to, jake to bylo, nez ste se narodili? nic tam nebylo... neni to tak hrozny...
dyt rikam, muze bejt jeste hur.KOFi píše:Nj, tenhle pohled na věc zní rozumně a přijatelně, ale co když ten ateistický pohled není ten správný..Killdozer píše:smrt je ateistickym clovekem chapana jako stav kdy "nic neni" tedy asi jako kdyz spite hlubokym spankem. o nicem nevite. ale pak se zas probudite. predstavte si ze uz se neprobudite. nebo vzpominate na to, jake to bylo, nez ste se narodili? nic tam nebylo... neni to tak hrozny...Co když za životem něco je a člověka tam třeba čekají nekonečný muka v pekle - to už nezní tak optimisticky
![]()