Zajímavé zprávy
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Někdo si asi vsadil na stránce "letos umřou" - Saddám Husajn na Silvestra pravděpodobně bude tam, kde ještě nikdy nebyl.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Vampiria píše:Saddám Husajn je tam, kde ještě nikdy nebyl.

If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
No jasně, tak teď už vim co mi to každej den snižuje to íkvé.
Toxoplasmóza mužům snižuje IQ, ženy dělá promiskuitnější
Bože muj, dyť tohle vypadá jako kachna i podle nadpisu....
Toxoplasmóza mužům snižuje IQ, ženy dělá promiskuitnější
Bože muj, dyť tohle vypadá jako kachna i podle nadpisu....
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hamster:
Především to ale konečně vědecky a nevyvratitelně vysvětlilo jev, proč se v rozvojových zemích rodí o tolik více dětí. Jelikož tam má toxoplazmózu více lidí, je tam více sexuálně otevřených žen, více šukají a jelikož nemají antikoncepci, rodí se více dětí.
Paráda - toxoplazmózu pro všechny!
Toxoplazmóza FTW!
Především to ale konečně vědecky a nevyvratitelně vysvětlilo jev, proč se v rozvojových zemích rodí o tolik více dětí. Jelikož tam má toxoplazmózu více lidí, je tam více sexuálně otevřených žen, více šukají a jelikož nemají antikoncepci, rodí se více dětí.
Paráda - toxoplazmózu pro všechny!
Toxoplazmóza FTW!
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
PŮVODCE NÁKAZY: Toxoplasma gondii, patřící mezi prvoky.
ZDROJ NÁKAZY: U nás kočka, která vylučuje parazity ve výkalech. Dále zvířata, jejichž maso běžně jíme a s nimiž přicházíme do styku. Králík, zajíc, ovce, vepř, kuřata, husy...
ZPŮSOB PŘENOSU: Znečištěnýma rukama. Pojídáním syrového nebo nedostatečně upraveného masa. Přenos přes placentu na plod.
INKUBAČNÍ DOBA: Není přesně známa, při laboratroních nákazách bývá kratší než deset dnů.
KLINICKÝ OBRAZ: Získaná forma - ve většině případů proběhne onemocnění bez příznaků. Projeví-li se, pak ve formě uzlinové, zejména u mladších jedinců. Nemocný se cítí malátný, unavený, má zvýšenou teplotu, mízní uzliny se zvětšují, hlavně ty na krku a za ušima, méně často v tříslech a v podpaží, nikdy nehnisají a jsou nebolestivé. U neléčených případů nastávají následující komplikace: postižení oka s poruchou vidění, postižení centrálního nervového systému (možné i něco jako abscesy na mozku..), postižení srdce a zažívacího traktu.
ZDROJ NÁKAZY: U nás kočka, která vylučuje parazity ve výkalech. Dále zvířata, jejichž maso běžně jíme a s nimiž přicházíme do styku. Králík, zajíc, ovce, vepř, kuřata, husy...
ZPŮSOB PŘENOSU: Znečištěnýma rukama. Pojídáním syrového nebo nedostatečně upraveného masa. Přenos přes placentu na plod.
INKUBAČNÍ DOBA: Není přesně známa, při laboratroních nákazách bývá kratší než deset dnů.
KLINICKÝ OBRAZ: Získaná forma - ve většině případů proběhne onemocnění bez příznaků. Projeví-li se, pak ve formě uzlinové, zejména u mladších jedinců. Nemocný se cítí malátný, unavený, má zvýšenou teplotu, mízní uzliny se zvětšují, hlavně ty na krku a za ušima, méně často v tříslech a v podpaží, nikdy nehnisají a jsou nebolestivé. U neléčených případů nastávají následující komplikace: postižení oka s poruchou vidění, postižení centrálního nervového systému (možné i něco jako abscesy na mozku..), postižení srdce a zažívacího traktu.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
- Alnag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavé zprávy, které si nepřečtete... aneb témata o kterých se nejspíš nebude (moc) psát.
http://www.projectcensored.org/censored_2007/index.htm
Taková douška k nedávé debatě o demokracii.
Taková douška k nedávé debatě o demokracii.

http://cesko.ihned.cz/c4-10072040-20142 ... ikomunismu
vzhledem k současné sigilské aféře tato zpráva dostává nový rozměr!
vzhledem k současné sigilské aféře tato zpráva dostává nový rozměr!
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Alnag píše:Zajímavé zprávy, které si nepřečtete... aneb témata o kterých se nejspíš nebude (moc) psát.

Ach jo...

Alnag: Prima čtení. Zajímavý pohled z jiné strany (z jedné z mnoha).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.