Diablo 2 LoD
Moderátor: sevencreature
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
POužíváš aspoň zeal nebo blessed hammer??Jestli máš u zealu dmg aspoň 200-300 tak jse to víc než to sacrifice (x5).
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Byla tady menší čistka (odstranění sekce "průvodce crackováním pro začátečníky").Ithralsiel píše:jen tak mimochodem - to mi mažete příspěvky jen proto, že se vám nehodí??
Vůbec nic, proč? Je na něm něco divného?Ithralsiel píše:Co si myslíte o tomhle dmg vzhledem k levelu?

Obecně mi tu dost otázek přijde trochu zcestných - IMO nemá smysl se ptát na Normal či NM - tam je všechno vcelku jedno. K lámání chleba dochází až na Hell - tj. když o něčem mluvím, tak je to z hlediska Hell na p8. Ostatní obtížnosti se dají zvládat v pohodě téměř s jakoukoliv postavou a Hell na p1 je taky procházka růžovým sadem.
No ta důležitá část je "po pár"drake127 píše:Hej a z koho jiného už by to mělo padat?sevencreature píše:AlmSiVi: Tak to máš vcelku velkou kliku, že ti vypadlo něco použitelného po pár Mephrunech![]()

Dobré, co máš za vybavení?AlmSiVi píše:Jo a když už tady každej prezentuje svojí postavu, co řikáte na tohle?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- AlmSiVi
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
7c:Vybavení? Enigma, Imortal kings rukavice(na mephruny Laying on Hands), Waterwalk, Thundergods Visor, Jalals Mane, Raven Frost, Bulkathos Wedding Bang, Highlords Wrath, Last Wish Champion Axe, Annihilus, Hellfire Torch, Gheeds Fortune, nějaký ty charmy na resisty a to je tak všechno
A hell na p1 mi moc jako procházka růžovým sadem nepříde, možná tak pro postavy na levelu 99.
Ithralsiel:K tomu paladinovi, nepřijde ti trochu pozdě měnit build na levelu 47?
A hell na p1 mi moc jako procházka růžovým sadem nepříde, možná tak pro postavy na levelu 99.
Ithralsiel:K tomu paladinovi, nepřijde ti trochu pozdě měnit build na levelu 47?
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
já ten kit neměním.Jenom nechápu,proč dával do sacrifice a ne do zealu,když jsou to synergie samy pro sebe....
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
AlmSiVi: Aha, já myslel, že hraješ na single
Kolik máš vlastně ladder postav? Jen toho druida?
Takže jsem se divil, jak jsi dokázal sehnat tak šíleně drahé vybavení (mluvím o runových slovech). Ale na battle.netu je to pokud vím normální
(no asi vám, battle.lidem trochu závidím, ale ne moc
) V době, kdy jsem hrál D2 jsem neměl nějaké využitelné připojení na net
Jj, SP all the way 
Ithrasiel: Jj, je to divné - Zealot mi sice nepřijde jako vrchol zábavy, ale pořád lepší než se uklikat xmrti single attack stylem

Takže jsem se divil, jak jsi dokázal sehnat tak šíleně drahé vybavení (mluvím o runových slovech). Ale na battle.netu je to pokud vím normální

Ithrasiel: Jj, je to divné - Zealot mi sice nepřijde jako vrchol zábavy, ale pořád lepší než se uklikat xmrti single attack stylem

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Open B.net......k tomu můžu opět podotknout jen to, že mojí assasinku na 73 zabila kouzelnice na 10.lvl a to jednou ranou.....
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
na open b.netu můžeš hrát se svojí singlovou postavou,takže když ti napovím "shadomaster" tak ti je jasný ne??
- AlmSiVi
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Na battle.netu jsou cheateři naprosto všude, a pokud vlezete do hry z názvem jako Legit duels, No cheaters apod., tak to platí dvojnásob.
Nejhorší je když potkáte sorcku, která má vyvolaný kostlivce, revivedy, medvědy, valkyrii a shadow, na sobě má asi 20 paladinskejch aur a přejede vás whirlwindem. Kvůli tomu už na battle.net moc nechodim.
Nejhorší je když potkáte sorcku, která má vyvolaný kostlivce, revivedy, medvědy, valkyrii a shadow, na sobě má asi 20 paladinskejch aur a přejede vás whirlwindem. Kvůli tomu už na battle.net moc nechodim.