Láska, sex a něžnosti
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Víš co? Až to JEDNOU nastane, tak se sejdeme a budem se smát společně. Smát se celýmu světu, protože jsme to překonali, že jsme to dokázali a že nám to, že jsme to dokázali, už nikdo nikdy nevezme. Co ty na to?
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- crovax en-vec
- Sigilan
Kua... my jsem na tom snad všici tak nějak bídně... Hromadná sebevražda? 

Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
V žádném případě! Takovou radost všem těm všivákům, kteří si přejí, aby se mě zbavili, rozhodně nehodlám dopřát. Že jsem na tom bídně? No a, usmívejte se, bude hůř... anebo líp. Vyberte si.
http://gh.ffshrine.org?r=23256

- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ha! Vidim, ze moja pozicia "fakt hodne oskliveho kacatka", z ktoreho vyrastie "este omnoho osklivejsi kachna" sa stava vyhodou, takze problemy tohoto typu ma s nadhladom oboplavaju...
Ale drzim vsetkym palce, hlavne vztahy berte s nadhladom a aj tak sa spravajte ;) mne osobne by prehnany patos a romantika vo vztahu velmi vadila...

If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ziadny problem, zastrelte Busha (ako bonus dostanete Nobelovu cenu za mierNeferit píše:Jednou musí přijít konec všeho toho ubohého šikanování, kterým jsme byli častováni. Jednou se určitě najde osoba, která nás bude milovat. Jednou všechno dopadne dobře. Jednou nastane happy end. JEDNOU to všechno nastane. A pak? Pak už se budu jenom smát těm ubožákům, kteří mi celou tu dobu tvrdili něco jiného.

If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Pokud myslíš poslední ve smyslu "když už nic, pak aspoň za lásku", púak trefa, přesně tak!Arronax píše:ja takisto naďalej dúfam, že raz sa mi podarí stretnúť tú pravú... nevzdávam sa a tak sa nevzdaj ani Ty. Pretože, ako som zistil, láska je to posledné, kvôli čomu sa oplatí žiť. A oplatí sa ju hľadať a bojovať...

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm, no v momentálním absintovém rozpoložení nějak nemám náladu na empatii
, ale kupodivu vlastní utrpení člověka většinou obohatí a občas potom dokážeš být lepší "člověk"? Hmmm, možná proto, že když poznáš utrpení na vlastní kůži, tak ho dokážeš vidět i u ostatních
Jo a možná taky ne...

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jab: Hmmm, bylo by to zajímavé - rozhodně velmi dobrá reklama pro web
Vsadím se, že návštěvnost "sebevražedného diskusního fóra" by hodně vzrostla
Ale asi by o ty nové existence nikdo moc nestál
crovax: To už je lepší spíš nějaká hromadná brutálně depresivní alkoholová destruktivní akce (je to zábavnější než sebevražda - minimálně když potom vidíš ty fotky a videa
).

crovax: To už je lepší spíš nějaká hromadná brutálně depresivní alkoholová destruktivní akce (je to zábavnější než sebevražda - minimálně když potom vidíš ty fotky a videa

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Máme velice podobnou pozici. Já možná nejsem zase nějaké ošklivé káčátko, ale díky (nebo bohužel?) mému vzrůstu mě všichni přehlížejí. Jsem zvědavej, kdy, pokud vůbec někdy, něco s nějakou holkou zažiju.Elessar píše:Ha! Vidim, ze moja pozicia "fakt hodne oskliveho kacatka", z ktoreho vyrastie "este omnoho osklivejsi kachna" sa stava vyhodou, takze problemy tohoto typu ma s nadhladom oboplavaju...Ale drzim vsetkym palce, hlavne vztahy berte s nadhladom a aj tak sa spravajte ;) mne osobne by prehnany patos a romantika vo vztahu velmi vadila...
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
- Swashbuckler
- Sigilan
Tokkar, Arronax: Rád slyšim že skutečně nejsem sám. I když nerad za Vás. Dalcora je mi též líto.
Vlasák: No v tom je právě průšvih. Jak už jsem psal, tohle se prožívá 1x. možná 2x za život. To neni zamilovanost. Tohle bylo třebas poprvé, kdy mi vůbec nešlo o fyzickou lásku, prostě, no vnitřně jsem cítil, že tohle je ta jediná pravá. A ona o mě stála jenže 5 let je 5 let. Přítelkyně mého kamaráda ale říkala ať to nevzdávám, ať jí dám čas. Holky prý dost bazírujou na jistotě. Tak možná ještě není vše ztraceno, ale řekl bych že si spíš dávám další falešný naděje.
Ave: Doufám, ale myslím že ne.
drake127: V to pondělí po tom snu být hůře skutečně nemohlo, leda bych chcíp a to by v tu chvíli bylo líp. Ale nemusíš mít obavy, v hlavě to mám ještě jakžtakž v pořádku. BJump bez lana zkoušet nebudu a ani jsem to neměl v úmyslu. Jen jsem pochopil to, nad čim jsem celou dobu kroutil hlavou.
Jinak všem krásný vánoční svátky a zítra hodně dárků.
PS: Na druhou stranu, alespoň jsem teď v podledních týdnech cítil že žiju. A že pokud je cit oboustraný, pak člověk může mít skutečně ráj na zemi.
Vlasák: No v tom je právě průšvih. Jak už jsem psal, tohle se prožívá 1x. možná 2x za život. To neni zamilovanost. Tohle bylo třebas poprvé, kdy mi vůbec nešlo o fyzickou lásku, prostě, no vnitřně jsem cítil, že tohle je ta jediná pravá. A ona o mě stála jenže 5 let je 5 let. Přítelkyně mého kamaráda ale říkala ať to nevzdávám, ať jí dám čas. Holky prý dost bazírujou na jistotě. Tak možná ještě není vše ztraceno, ale řekl bych že si spíš dávám další falešný naděje.
Ave: Doufám, ale myslím že ne.
drake127: V to pondělí po tom snu být hůře skutečně nemohlo, leda bych chcíp a to by v tu chvíli bylo líp. Ale nemusíš mít obavy, v hlavě to mám ještě jakžtakž v pořádku. BJump bez lana zkoušet nebudu a ani jsem to neměl v úmyslu. Jen jsem pochopil to, nad čim jsem celou dobu kroutil hlavou.
Jinak všem krásný vánoční svátky a zítra hodně dárků.
PS: Na druhou stranu, alespoň jsem teď v podledních týdnech cítil že žiju. A že pokud je cit oboustraný, pak člověk může mít skutečně ráj na zemi.
- Swashbuckler
- Sigilan
Arronax: Četl jsem tvůj příspěvek v blbý náladě. A musím říct, že s tebou soucítím. Já zase vypadal a vypadám tak o 4 roky starší než ve skutečnosti jsem. A taky jsem nikdy nebyl oblíbený, ale jen do té doby než jsem se s ostatníma začal bavit, než mě poznali. A můžu ti poradit jen jedinou věc. Když člověk přijde do práce, taky si všímá prvních reakcí. Které u mě bývaly jen zřídkakdy kladné. Ve škole jsem to řešil tak, že jsem třeba na tejden vysadil a věnoval se čemukoli jinému, prostě abych se vnitřně uklidnil. V práci to tak už ale dělat nejde. Problém má jediné řešení, nedej jim pocítit tvůj strach a lítost, buď si jistý sám sebou, prostě buď sebevědomý za každých okolností. A začni makat na svym těle. Lehce se to říká, ale přesně tohle jsem udělal já, a ejhle - funguje to. Je to dlouhá cesta, ale výsledek v obou případech stojí za to.
Swashbuckler: jj, ten pocit znám, ale věc je v tom, že člověk nedokáže objektivně určit, co bylo tou situací, která se stává jednou... Může si to myslet sám, ale to je často dost podjaté. Byla to skutečně tahle situace? Nemůže někdy nastat ještě nějaká silnější?
Odpověď asi předem nezná nikdo... nikdo neřekne ANO, ani NE, a tak nic nevylučuje, že by někde vepředu neměla být nějaká naděje na tytéž pcoity, ne-li ještě lepší. Ať už s jinou, ať už s touhle... Člověk by se zkrátka neměl zastavit a říkat si "tak a teď jsem vystřílel poslední náboj", to není moc dobré... Naopak, jít stále dál, protože když už, tak teprve tam to štěstí přijde - tím, že padnu na místě nic nevyřeším...
Člověk v tu chvíli sice většinou skutečně padne, zvedá se těžko, ale zvednout by se zkrátka měl... jj, je to těžké, každý si to postupně nějak po svém jistě zažil, ale zvednout by se člověk měl už jen proto, že jistě i tu jednu nějakou pomocnou ruku kolem sebe jistě má, ač si třeba myslí opak...
To je asi tak jediné, co tady za sebe můžu říct, tj. to obecné... Detaily neznám, to je v tobě, v ní, ve vás... na tohle je net a zcela veřejné fórum docela krátký, aby něco mělo smysl...
Celej fígl, kterej tu dnes a včera mnohohrát zazněl z mnoha úst - udělat si v sobě pořádek a najít jistotu sám v sobě. Zní to prostě, realizace je těžká, ale i ty sebemenší krůčky směrem k tomuto znamenají tím silnější jištění, které člověka sice nezachrání od pádu níže, ale od dopadu na samé dno určitě.
Tafif: Tělesnej vzrůst je jednou z posledních věcí, která by něčemu měla vadit...
Odpověď asi předem nezná nikdo... nikdo neřekne ANO, ani NE, a tak nic nevylučuje, že by někde vepředu neměla být nějaká naděje na tytéž pcoity, ne-li ještě lepší. Ať už s jinou, ať už s touhle... Člověk by se zkrátka neměl zastavit a říkat si "tak a teď jsem vystřílel poslední náboj", to není moc dobré... Naopak, jít stále dál, protože když už, tak teprve tam to štěstí přijde - tím, že padnu na místě nic nevyřeším...
Člověk v tu chvíli sice většinou skutečně padne, zvedá se těžko, ale zvednout by se zkrátka měl... jj, je to těžké, každý si to postupně nějak po svém jistě zažil, ale zvednout by se člověk měl už jen proto, že jistě i tu jednu nějakou pomocnou ruku kolem sebe jistě má, ač si třeba myslí opak...
To je asi tak jediné, co tady za sebe můžu říct, tj. to obecné... Detaily neznám, to je v tobě, v ní, ve vás... na tohle je net a zcela veřejné fórum docela krátký, aby něco mělo smysl...
Celej fígl, kterej tu dnes a včera mnohohrát zazněl z mnoha úst - udělat si v sobě pořádek a najít jistotu sám v sobě. Zní to prostě, realizace je těžká, ale i ty sebemenší krůčky směrem k tomuto znamenají tím silnější jištění, které člověka sice nezachrání od pádu níže, ale od dopadu na samé dno určitě.
Tafif: Tělesnej vzrůst je jednou z posledních věcí, která by něčemu měla vadit...
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
By ses divil. Každá druhá je větší než já... No, tak dobrá není to zas tak hrozný. Ale jde o to, že jsem nevíraznej, snadno se ztratím, nikdo mě ze začátku nebere vážně, ... Tělesnou stráku nepodceňuj. Sice se říká, suď člověka podle toho, jaký je uvnitř a ne podle toho jak vypadá, ale ruku na srdce, kdo to dělá? První dojem je vždy podle toho jak vypadáte a vydží dlouho. Navíc když uděláte špatnej první dojem, nikdo si vás nepustí blíž k tělu, aby vás lépe poznal, ještě ke všemu když jste introvertní typ jako já. Naštěstí mi to zas nikterak moc nevadí.Vlasák píše:Tafif: Tělesnej vzrůst je jednou z posledních věcí, která by něčemu měla vadit...
Hole mágů to nejsou přeludy,
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tafif: Kolik měříš? Menší než já určitě nebudeš
Arronax, Swashbuckler: Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že ve chvíli, kdy se začne zdát, že neexistuje žádná naděje, se najednou objeví něco, co tento názor zvrátí
...

Arronax, Swashbuckler: Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že ve chvíli, kdy se začne zdát, že neexistuje žádná naděje, se najednou objeví něco, co tento názor zvrátí

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.