Anime & Manga
Moderátor: sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Liadeia: Většina webů má nějaký limit na traffic, obvykle za měsíc (třeba 10 GB). Až se ho dosáhne, tak se download zablokuje a rozběhne se až na začátku dalšího období. Obvykle tam bývá napsané, kdy začíná nové období.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Liadeia
- Sigilan
- Bydliště: říše Nitwittery, bydliště nestálé - stále na cestách
- Kontaktovat uživatele:
ORO!! našla jsem jiný zdroj a můj starý zdroj už fungujee!!
A našla jsem boží web na stahování soundtracků, mangy a epizod a wallapaperů....už jsem si nasosala první OST k DNAngelu, až se dostanu dom tak jdu sosat i druhý....a kámoš mě určitě donutí nasosat všechno Inuyashovského - je to VELKÝ fanda....nakazila jsem ho já ^_____^x
kukuku.... *ďábelský smích*
A našla jsem boží web na stahování soundtracků, mangy a epizod a wallapaperů....už jsem si nasosala první OST k DNAngelu, až se dostanu dom tak jdu sosat i druhý....a kámoš mě určitě donutí nasosat všechno Inuyashovského - je to VELKÝ fanda....nakazila jsem ho já ^_____^x
kukuku.... *ďábelský smích*
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, nerad vytahuju staré věci (teda kecám, vytahuju je rád, ale...) - jak se vám líbila Final Fantasy VII: Last Order? Je to sice jen takový kratičký pamlsek, ale musím říct, že se mi líbil mnohem víc než celé Advent Children
Škoda, docela bych si dovedl představit FF VII jako anime, kdyby to bylo v tomhle duchu

Škoda, docela bych si dovedl představit FF VII jako anime, kdyby to bylo v tomhle duchu

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Liadeia
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
tady je link na tu stránku se soundtrackama,wallpaperama, mangama a anime: http://realitylapse.com/
Není tam sice úplně všechno, ale stahování je zadara a to je hlavní ^^
grr.....blbej megaupload.....pořád hlásí že všech 300 stahovacích míst pro ČR je zabranejch....předtím jich tam bylo 500!!!! S takovu to anime nedostahuju...grr...
Není tam sice úplně všechno, ale stahování je zadara a to je hlavní ^^
grr.....blbej megaupload.....pořád hlásí že všech 300 stahovacích míst pro ČR je zabranejch....předtím jich tam bylo 500!!!! S takovu to anime nedostahuju...grr...
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
http://anonycat.com/Liadeia píše:grr.....blbej megaupload.....pořád hlásí že všech 300 stahovacích míst pro ČR je zabranejch....předtím jich tam bylo 500!!!! S takovu to anime nedostahuju...grr...
- Liadeia
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
necrotising_: spasitel se objevil jako spásná posila před bojem vysílenou armádou čelící zjevné záhubě........nebo jak by to řekl normální člověk: ZÁCHRANA!!
Mooooooc díky!! Sice ta stránka nenaběhla zdaleka celá, ale stahování naběhloa to je hlavní.....tisíceré díky...zítřek strávím stahováním ^^;;;;;
a malý dotázek, ovládáte tu někdo japonštinu?
Mooooooc díky!! Sice ta stránka nenaběhla zdaleka celá, ale stahování naběhloa to je hlavní.....tisíceré díky...zítřek strávím stahováním ^^;;;;;
a malý dotázek, ovládáte tu někdo japonštinu?
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm... Zkoušel jsi některé linky, které se tu poslední dobou objevily? Ne, že bych jim dával moc šancí, ale člověk nikdy nevíWiskas píše:Neznáte link na oba OSTy ke KareKano? Klidně i torrent nebo ed2k.

Zkus tohle:
http://lib.verycd.com/2005/08/23/0000062150.html