No jasne soráč za prelkepMCZ píše:Ten seriál je rozhodně skvělý (btw píše se "Dexter"), ale s dabingem raději nikdy.

Moderátor: sevencreature
No jasne soráč za prelkepMCZ píše:Ten seriál je rozhodně skvělý (btw píše se "Dexter"), ale s dabingem raději nikdy.
Lexx má rozhodně do sitcomu daleko (byť později se k němu výrazněji přiblíží).Jab píše:Já osobně zatím (po těch dvou dílech) nevím, co si o Lexxovi myslet. Je to celkem zábava. Takové naturalistické a i jinak visuálně plausibilní (tím nemyslím jen onu Evu Habermann). Asi jsem udělal chybu, že jsem od toho očekával sitcom (byť i něco vtipu v tom je). Nicméně v experimentálním sledování hodlám zatím pokračovat.
Přiznám se, že i s tvou nápovědou si nejsem vůbec jistý, zda to, co obě planety "předvedly", byla opravdu kopulace.Cesare píše:Mým oblíbeným momentem tohoto typu je scéna s bruniským sluncem a modrou hvězdou. Je to dojemné, je to velkolepé, je to divné - a k popukání je to svým způsobem taky. Jaká je ostatně odpovídající reakce na kopulující mluvící vesmírná tělesa...
Mně moc nezaujal. Nicméně já nebyl fanda ni Hvězdné Brány či většiny Star Treků (zejména těch starších).Ralen píše:No BSG nám už teď skončilaAle je to seriál, kterej opravdu stojí za to.
Jj, současná filmová sf je na tom pěkně blbě už nějakou dobu, pravdaSchleitr píše:Případně vrchol současné filmové sci-fi-Galacticu....