Musím uznat že grafika se opravdu povedla - velmi se mi líbí. Teď už jen tam naskládat hromady informací a na BG.CZ puknou závistí

Zrovna jsem dočetl Čas opovržení a hnedka jsem pátral, zda-li je mé tušení správné... A jeKeira píše:Keira je od Keiry Metz, jedné celkem málo významné čarodějky ze Zaklínače od Sapkowského. S tou stupidní hollywoodskou herečkou nic společného nemám
Hmm - multipovolání úpír/paladin - to by byl modcrovax en-vec píše:crovax byl taková upírská bestie a prostě se mi jeho jméno líbilo...
en-vec je paladinský řád z téhož světa...
Hmm...tomu úplně odpovídá Anomen.Arthalion píše:Padly paladinovia ? To je len taka kravina, ktora pekne znie. Bud niekto paladin je alebo nie. A paladin nemusi byt len bozi poslicek, tak si paladina vobec nepredstavujem.Paladina si skor predstavujem ako takeho slusneho gladiatora s dobrou vychovou, ktory pozna eticke kodexy.
To je pre mna idealny paladin, s bohmi nema nic spolocne.
![]()
Sem to zkus klidně natěsnat - měla by to uvidět alespoň část lidí, kteří mají nainstalovanou podporu japonštiny (čísnštiny, korejštiny, perštiny atd.).Kong Bao-tan píše:Můj nick je fonetický výsledek čínského přepisu mýho jménaChápete to??? Umím to napsat i ve znacích, ale to jsem na web zatím nikam nenatěsnal.